Siliconenkit of acrylaatkit

Welke kit waarvoor geschikt?

Tackmasters heeft een breed assortiment aan lijm- en kitproducten. Misschien heb je moeite met het vinden van het juiste product en weet je niet welke kit waarvoor geschikt is. In dit geval helpen we je graag en geven we je een toelichting op onze kitproducten.

Lijmen en kitten

Heb je lijm, kit of pur schuim nodig voor jouw werkzaamheden? Zoek niet verder, want Tackmasters heeft het. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende hoogwaardige producten en daarbij horende accessoires om de klus geklaard te krijgen. Tackmasters is een specialist op het gebied van lijm- en afdichtingsmaterialen. Daarnaast zijn alle soorten lijmkit en pur zijn uit voorraad leverbaar, waardoor je direct aan de slag kunt. Weet je nog niet welk product je nodig hebt? We vertellen je meer over elk product, lees gauw verder voor meer informatie!

Welke kit is geschikt voor jouw toepassing?

Het toepassingsgebied van onze lijmen, kitten en PUR-schuimen is zeer breed. Daarom kan het nog best lastig zijn om de juiste kit te vinden. We hebben speciaal voor jou al onze kits op een rijtje gezet met een passende toelichting. Zo kom je er binnen no-time achter welke kit waarvoor geschikt is en welk product je nodig hebt. Heb je hierna nog vragen of advies nodig? Twijfel dan niet om onze specialisten om hulp te vragen.

 • Unibond Poylmeer Crystal
  Deze polymeerkit is een transparante kit en geschikt om praktisch alles te lijmen, monteren, afdichten en voegen. Door de snelle doorharding en eindsterke is de kit erg populair in gebruik. De kit hecht uitstekend zonder primer op de meeste – zelfs vochtige – ondergronden en materialen. Na de doorharding transformeert de kit in een duurzaam, elastisch blijvend rubber.
 • Unibond Polymeer
  Polymeerkit is een sterke kit die wordt gebruikt voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles. Deze kit is hét product voor het verlijmen, monteren, afdichten en voegen met een snelle doorharding en eindsterkte. De kit is enorm sterk en geeft een uitstekende hechtig zonder primer op de meeste materialen en ondergronden, zelfs als deze vochtig zijn. De kit hardt uit de luchtvochtigheid tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber.
 • EPDM seal & bond
  Een EPDM kit is een kit op basis van polymeer, waardoor de kit flexibel blijft en zorgt voor een goede hechting. De kit is hiermee zeer goed bestendig tegen temperatuurwisselingen en dat is heel belangrijk als het gaat om daken. Dakbedekking (EPDM) kan in de zomer een temperatuur van zeventig graden Celsius bereiken.
 • Glass Seal
  Beglazingskit is geschikt voor het kitten van glas en beglazingssystemen. Deze kit is ook geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijn en gevel. Het is een speciale kit die uitstekend te overschilderen is, ook met watergedragen verf. Beglazingskit is flexibel, want de kit moet bewegen als het raam beweegt. Onze beglazingskit is verkrijgbaar in zes kleuren, zodat overschilderen niet altijd nodig is.
 • Roof Tix
  Bitumenkit wordt veel gebruikt voor het kitten/afdichten van lekkages en het verlijmen van bitumen of andere materialen. Deze kit hecht op bijna alle materialen. Het is een speciale kit die ideaal is voor buitengebruik, gebruik op natte ondergronden of onder extreme temperaturen. De kit blijft erg soepel, hecht snel en is zelfs koud verwerkbaar. Dit maakt de kit erg populair als ‘noodreparatiekit’ voor het opvullen van barsten of scheuren.
 • Strong Bond High Tack
  Ben jij op zoek naar een extreem sterke en razendsnelle lijmkit die je voor bijna elke toepassing kunt gebruiken? Dan stopt hier jouw zoektocht: Tackmasters High Tack op basis van MS Polymeer is dé kit die je nodig hebt! Binnen 2 seconden klaar jij voortaan je klus. High Tack is te gebruiken zonder primer en hecht zelfs op vochtige ondergronden. Niet voor niets is dit de meest verkochte lijmkit in de bouw en zijn alle bouwvakkers en timmermannen gehecht aan onze Strongbond High Tack.
 • Acryseal
  Acrylaatkit is speciaal ontwikkeld als voeg-, vul- en reparatiemiddel voor het dichten, vullen en repareren van voegen in gevels, muren, wanden en plafonds. De kit is geschikt voor de meeste ondergronden, zoals hout, hard- en zachtboard, isolatiematerialen, verf- en laksystemen, pleister, metalen en meer. Na uitharding ontstaat er een elastisch blijvend rubber. De kit is goed overschilderbaar en watergedragen.
 • Silicon sealer
  De Tackmasters Silicon Sealer Siliconenkit is een neutraal, zuurvrij- en schimmelwerende afdichtingskit voor het duurzaam afdichten van sanitair, bouw, beglazings- en gevelvoegen welke niet overschilderd hoeven te worden. Te gebruiken voor het afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen. Hecht op praktisch alle ondergronden en materialen.

Meer weten over een product?

Weet je na dit artikel nog steeds niet zeker welke kit waarvoor geschikt is, heb je vragen of wil je meer informatie over een product? Neem contact op via onderstaande knop. Wij helpen je graag om het juiste middel te vinden voor jouw toepassing.