Papier en poetsdoeken

Open filters
3 resultaten
 • vanaf 24,50
  Industriepapier
  INDUSTRIEPAPIER
  500 vel 3 laags
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf 35 euro
 • vanaf 6,00
  Midi rollen poetspapier 2-laags
  MIDI ROLLEN POETSPAPIER
  500 vel 2 laags
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf 35 euro
 • vanaf 23,00
  Poetsdoeken 10 kg - katoenen - duurzaam
  POETSDOEKEN 10 KG
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf 35 euro
Papier en poetsdoeken
Papier en poetsdoeken: handig bij iedere klus!

Je vindt het in de kast van iedere klusser: papier en poetsdoeken. Deze handige producten zijn onmisbaar als je gaat klussen. Papier en poetsdoeken zijn ideaal om verschillende ondergronden mee te reinigen of schoon te poetsen. Gebruik het bijvoorbeeld in combinatie met onze cleaners. Lees alles over ons ruime assortiment papier en poetsdoeken en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Onmisbaar bij iedere klus

Papier en poetsdoeken kunnen niet ontbreken in de voorraad van een echte klusser. Even een doekje ergens overheen halen of je handen afvegen is iets wat vaak voorkomt tijdens het klussen. Schoonmaken is bovendien erg belangrijk als het om klussen gaat. Je wilt natuurlijk wel met een schone en ontvette ondergrond aan het werk gaan. Daar kun je papier en poetsdoeken goed bij gebruiken, bijvoorbeeld in combinatie met onze cleaners. Voor je het weet is alles brandschoon en kun jij verder met lijmen, kitten, verven of andere klussen.

Bestel papier en poetsdoeken online

Bij Tackmasters vind je verschillende soorten papier en poetsdoeken in het assortiment. Neem bijvoorbeeld ons drie-laags industriepapier met 500 vellen. Het papier is pluisvrij, heeft een hoge treksterkte en goed absorptievermogen. Ideaal voor het schoonmaken van olie- en vetvlekken, kitresten, materialen en handen. Onze midi rollen poetspapier bestaan uit 500 vellen 2-laags poetspapier. Dit papier is pluisarm en bijzonder zacht. Ook heeft het een hoog absorptievermogen.

Onze poetsdoeken zijn te bestellen in dozen van 10 kg. De sterke poetsdoeken zijn verkrijgbaar in wit of een bonte mix. Ze zijn gemaakt van katoenen shirts, sweatshirts, polo’s en meer. Ideaal om verschillende ondergronden te reinigen of schoon te poetsen. Met papier en poetsdoeken ben je als klusser overal op voorbereid.

Persoonlijk advies en lage prijzen

Weet je niet zeker welk papier of welke poetsdoeken je nodig hebt of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze professionals staan graag voor jou klaar en geven je alle tips en informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel weer verder met je klus. Bestel de producten die je nodig hebt eenvoudig online in onze webshop. Je profiteert dan van de laagste prijzen van Nederland en België! Niet voor niets gingen veel tevreden klanten jou voor.