Is glaskit overschilderbaar?

Lijmen op glas, hoe doe ik dat?

Ben je opzoek naar de juiste lijm om materiaal op glas te verlijmen? In dit bondige artikel lees je meer over lijmen op glas. Afhankelijk van je project zal jij de juiste lijmsoort moeten kiezen, wil je een stuk plastic op glas verlijmen? Of 2 glazen onderdelen aan elkaar verbinden door middel van een transparante & uv bestendige lijm die niet opvalt? De juiste keuze begint bij goed onderzoek. 

Er is een handige website die jou helpt bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hier twee variabelen tegenover elkaar zetten, bijvoorbeeld: ik wil plastic op glas lijmen. Of glas op glas. Deze website zal jou vervolgens de juiste lijmen aanraden. Ontdek deze functie op de engelstalige website this to that

Tackmasters lijmen

Bij Tackmasters bieden wij enkele kit lijmen aan welke hechten op een gladde glazen ondergrond. Neem bijvoorbeeld onze High Tack lijmkit, deze universele lijm is blijvend elastisch en heeft een enorme eindsterkte. Je verlijmt met deze kit ondergronden als beton, steen, glas, plastic & verschillende metalen aan elkaar. Ditzelfde geldt voor onze Unibond polymeerkit, waarvan wij ook een transparante variant in ons assortiment voeren. 

Vragen? Stel ze! 

Er zijn tegenwoordig veel verschillende materialen, lijmen en bevestigings opties waardoor het vinden van de juiste toepassing lastig kan zijn. Maar geen zorgen, bij Tackmasters staan we voor jou klaar. Neem bij vragen/twijfels gerust contact met ons service team op. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of via e-mail en WhatsApp.

Cleaners & toebehoren

Wat wordt er altijd gezegd? Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor het verlijmen van verschillende materialen. Bereid je jouw werk niet goed voor, door bijvoorbeeld het niet schoonmaken van de ondergrond en het niet in huis hebben van een lijmverwijderaar dan kan dat jou achteraf een lading ellende opleveren. Je moet het werk opnieuw doen of je krijgt het niet netjes afgewerkt/schoongemaakt. Om te zorgen dat jij zorgeloos je volgende project aangaat – hebben wij een uitgebreid en voordelig assortiment van cleaners, schoonmaakdoekjes, removers, reinigers, zepen en poetsdoeken. 

De Nr.1 Webshop in lijmen, kitten, purschuimen en bevestigingsmaterialen. 

Nieuw maar onoverwinnelijk, wij van Tackmasters benaderen de Nederlandse en Belgische markt met storm. Wij willen het anders doen, beter en goedkoper. En dat lukt! Naast dat wij vliegensvlug alle bestellingen leveren, met gratis bezorging vanaf €35,-, hanteren wij ook de laagste prijsgarantie in NL & BE. Bij ons ben je gegarandeerd van A-kwaliteit voor de laagste prijs, is dat niet geweldig?