Welke lijm voor traprenovatie? High tack

Welke lijm kun je het beste gebruiken voor een traprenovatie? Kies voor dé gebruiksvriendelijke, elastisch blijvende #1 lijmkit

Je trap renoveren … Zoiets waar je lang over na kunt denken, maar uiteindelijk toch écht alleen tot een eindresultaat komt door te beginnen. Maar welke materialen zijn dan de beste keuze? En welke lijm voor jouw traprenovatie is het stevigst? Kortom, genoeg redenen om jouw klus uit te stellen. Maar niet voor lang meer! Tackmasters helpt ook jou graag verder.

Tackmasters is ook voor jou dé leverancier van lijmen, kitten en PU schuimen. Want ook bij een traprenovatie is lijm superbelangrijk. Wat is er immers vervelender dan loskomende treden … Dat wil toch niemand?! Je nieuwe trap moet jaren meegaan en – naast mooi – vooral veilig zijn. Kies voor een onevenaarbaar resultaat en ga zelf aan de slag met dé #1 lijm voor traprenovaties!

Welke lijm is het meest geschikt voor een traprenovatie?

Welke lijm voor traprenovatie? Tackmasters High tack!
Bestel nu dé lijm voor traprenovatie!

Ja, dat is een goede vraag. Welke lijm is het beste voor een traprenovatie? En welke lijm garandeert dat je overzettreden jarenlang stevig blijven zitten? Daar weten we bij Tackmasters wel raad mee. We zijn immers niet voor niets dé leverancier in lijmen, kitten en PU schuimen. We importeren rechtstreeks vanaf de leverancier, zodat we je exact kunnen vertellen wat de werkzame stoffen in de lijm zijn én we de lijmen voor de allerscherpste prijs aan kunnen bieden. Je betaalt dan ook gegarandeerd de laagste prijs van zowel Nederland als België! Maar daarover later meer. Laten we het hebben over dé #1 lijm als het gaat om traprenovaties.

Onze Strong Bond High Tack staat met stip op 1 als het gaat om een lijm voor het uitvoeren van een traprenovatie. De lijm is makkelijk in het gebruik, wordt snel hard en is blijvend elastisch. Door de enorme eindsterkte en extreem hoge aanvangskleefkracht hoef je je geen zorgen te maken over de stevigheid. Bovendien is de lijm vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Goed voor mens en milieu dus! In het kort:

 • Soepel te verspuiten & eenvoudig in gebruik
 • Extreem hoge aanvangskleefkracht
 • Snelle uitharding
 • Enorme eindsterkte
 • Blijvend elastisch
 • Vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen

Welke lijm voor traprenovatie en hoe gebruik je ‘m?

Welke lijm voor traprenovatie? Strong Bond High Tack natuurlijk! Deze lijm is zeer geschikt voor het lijmen van trap- of overzettreden. De lijmkit hecht perfect zonder primer op de meeste – zelfs vochtige – ondergronden. Je koopt ‘m gewoon in een koker van 290 mL of worstverpakking van 600 mL. De High Tack kit is in de kleuren zwart, grijs en wit beschikbaar, zodat verven daarna niet meer nodig is. 

Als zowel de omgeving als de ondergronden een temperatuur tussen +5 °C en 40 °C hebben, kun je de Strong Bond High Tack verwerken.

 1. Maak de ondergrond schoon, droog en vet- en stofvrij, bijvoorbeeld met onze Multi Clean.
 2. Zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn.
 3. Behandel zeer poreuze ondergronden (zoals gips en beton) met onze Primer.
 4. Test ondergronden vooraf altijd op hechting.
 5. Verwijder loszittende delen van hechtvlakken.
 6. Breng de lijm nu verticaal (ventilerend) aan in rillen op 10 en 20 cm onderlinge afstand. Breng niet aan in dotten! De ideale lijmdikte is 2 tot 3 mm.
 7. Werk waar nodig glad af met onze Finisher Spray.

Stap 3 lichten we graag toe. Krijg je namelijk al een halve paniekaanval als je denkt aan het verwijderen van alle lijmresten van de huidige trapbekleding? No stress! Het is namelijk absoluut niet nodig om alle oude trapbekleding eraf te halen voordat je aan de slag kunt. Daar kun je gewoon overheen werken!

Bestel nú extra voordelig

Goed, welke lijm voor traprenovatie de beste is, daar zijn we over uit! Kies voor de Strong Bond High Tack lijm van Tackmasters en bestel extra voordelig. We garanderen niet voor niets de laagste prijzen van Nederland én België. Betaal dus nooit meer teveel! Bovendien geven we je graag een extra tip. Bestel minimaal 5 á 6 kokers of 2 á 3 worstverpakkingen van de lijmkit om te profiteren van gratis verzending. Deze aantallen zul je ongetwijfeld sowieso nodig hebben voor je klus, maar zelfs als je overhoudt is het prettig om een extra koker of worstverpakking achter de hand te hebben voor de toekomst.

Hulp of advies nodig? Neem contact op met onze specialisten. Zij denken graag met je mee, of dat nu om welke lijm voor traprenovatie de beste is óf voor een andere klus. Of bekijk ook onze andere producten voor een geslaagde traprenovatie.