kurk lijmen

Kurk lijmen? Bekijk de tips van Tackmasters 

Kurk, wat kun je daar eigenlijk mee? Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden van dit veelzijdige materiaal. Van interieur tot sieraad, kurk kan overal toegepast worden. Als je iets van kurk wil maken of repareren, is het belangrijk dat je geschikte lijm gebruikt. Wij raden aan om kurk te lijmen met Strong Bond High Tack of Interior Spray. Lees alles over het lijmen van kurk en bestel de benodigdheden voordelig online in onze webshop. 

De veelzijdigheid van kurk

Weet jij al wat je allemaal met kurk kunt maken? De mogelijkheden van dit materiaal zijn eindeloos. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor prikborden. Kurk op rol wordt regelmatig ingezet als isolatie. Maar kurk is ook zeer geschikt in je interieur. Denk aan kurkwanden, kurktegels of kurkvloeren. Ook voor kleinere projecten zoals handtassen, notitieboekjes, placemats, petten en sieraden is kurk perfect. Ga jij aan de slag met kurk? Wij vertellen je alles over de beste producten om kurk mee te lijmen. 

kurk lijmen

Kurk lijmen met Strong Bond High Tack

Ga je iets van kurk maken of repareren? Dan is Strong Bond High Tack de perfecte oplossing. Hiermee kun je kurk stevig vast lijmen. Strong Bond High Tack heeft een hoge aanvangskleefkracht en hardt snel uit. Het resultaat: een blijvend elastische lijmverbinding met een enorme eindsterkte, namelijk 28 kg/cm². Bovendien is deze lijm vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Strong Bond High Tack is verkrijgbaar in het wit, grijs en zwart. Bestel voordelig online en ga aan de slag met het lijmen van kurk. 

Kurk lijmen met Interior Spray

Ga je een kurkwand, kurktegels of een kurkvloer lijmen? Dan is Interior Spray de beste keuze. Deze verspuitbare lijm is verkrijgbaar in een spuitbus of drukvat. De lijmspray is laag in oplosmiddelen en vrij van chloorhoudende bestanddelen, waardoor het beter is voor het milieu en je gezondheid. Interior Spray heeft een zeer snelle droogtijd (2 tot 4 minuten) en is mega temperatuurbestendig. Het eindresultaat zal er prachtig uitzien! 

Bestel alle benodigdheden online 

Heb je een keuze gemaakt en ben je klaar om aan de slag te gaan met het lijmen van kurk? Bestel alle benodigdheden dan eenvoudig online in onze webshop. Je profiteert dan van de laagste prijzen van Nederland en België. Bestel je voor meer dan €35? Dan is de verzending helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat je de producten snel in huis hebt. Heb je nog vragen over het lijmen van kurk? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij geven graag antwoord op al jouw vragen.