Over Tackmasters

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Tackmasters! Ons energieke team doet er alles aan om jouw ervaring op tackmasters.nl tot een succes te maken. Hoe doen we dit? Let maar eens op.

  • Zoek je de hoogste kwaliteit producten? Wij screenen al onze producten tot op de molecuul, zodat jij daar de vruchten van plukt.
  • Je ontvangt deze producten in Nederland en België ook nog eens voor de scherpste prijs, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Tackmasters maakt zowel particulieren als ZZP’ers koning(in) op de website.
  • Vele tevreden klanten zijn enthousiast over onze service, die niet alleen bestaat uit kwaliteit en een scherpe prijs, maar ook juist uit laagdrempelig, persoonlijk advies en tips op maat.
  • Jij wilt als klant waarschijnlijk goed geïnformeerd worden over de producten die je aanschaft. Daarom vullen wij actief onze website aan met waardevolle content.
  • Overweeg je GROOT in te kopen bij Tackmasters? We bespreken graag de mogelijkheden voor korting en staffelprijzen met je. Virtueel of onder het genot van een hapje en drankje, net wat je wenst.

Wij zijn voor jou als particulier, bedrijf, ZZP’er of fanatieke hobbyist dé leverancier van contactlijmen, kitten, PU schuimen, cleaners, bevestigingsmiddelen en verwerkingsmateriaal. Heb je al kennisgemaakt met onze trots? Ook voor de beste boren, zaagbladen en het extreem sterke diamantgereedschap ben jij naar het juiste adres gesurft. We breiden ons assortiment continu uit met hoogkwalitatieve producten om aan jouw wensen te blijven voldoen.

Benieuwd naar de branches waar wij veel aan leveren?

Ook jou zien we graag terug op onze website! | Jouw vragen beantwoorden we graag.