Over Tackmasters

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Tackmasters! Ons energieke team doet er alles aan om jouw ervaring op tackmasters.nl tot een succes te maken. Al moeten we je wel meteen iets bekennen. Het is namelijk niet zo dat onze explosief groeiende webshop altijd perfect bij je past. Lees maar even mee in welke gevallen je beter niet met ons in zee kunt gaan:

  • Je houdt niet van een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, maar baant jezelf liever een weg door ingewikkelde opties en irrelevante snufjes (iets met ‘door de kokers de kit niet meer zien’).
  • Je leest liever álle details (maar dan ook alle) over een product online, dan dat je efkes een belletje doet naar onze Buitengewoon Behulpzame Broeders als iets je niet duidelijk (genoeg) is.
  • Je wacht liever enkele dagen of zelfs een week, in plaats van dat je jouw bestelling de volgende (werk)dag binnen hebt, in het kader van ‘dat houdt ’t spannend’.
  • Je verkiest onbegrijpelijke prietpraat boven een snelle en concrete oplossing áls er een keertje iets niet verloopt zoals voorzien.
  • Tenslotte heb je weinig op met lage prijzen voor fantastische producten. Stel dat je BAM ineens een smak geld in je zak houdt, moet dat tenslotte ook weer een nieuwe bestemming krijgen. En dat is niet altijd even makkelijk. 💸

Krijg jij spontaan uitslag of krullen je wenkbrauwen op z’n minst een tikkeltje omhoog na het lezen van bovenstaande? Gefeliciteerd, dan ben jij de Heer of Dame die we met graagte verwennen met mooie producten en Service (inderdaad, met een hoofdletter). 🙏🏽

Bij ‘mooie producten’ kun je bijvoorbeeld denken aan onze contactlijmen, lijmen en kitten, PU schuimen, cleaners, bevestigingsmiddelen en diverse verwerkingsmaterialen. Een bezoekje aan tackmasters.nl is (bijna) niet compleet zonder een kennismaking met onze trots (tip!) 🦚 Ook voor de beste boren, zaagbladen en het extreem sterke diamantgereedschap zit je goed. Kortom, of je nu bestelt als particulier, bedrijf, ZZP’er of kneiterfanatieke hobbyist: wij zijn je enthousiaste leverancier in bouwmaterialen.

Overweeg je als bedrijf om GROOT in te kopen bij Tackmasters? We bespreken graag de mogelijkheden voor korting en staffelprijzen met je. Virtueel of onder het genot van een hapje en drankje, net wat je wenst. ☕

Benieuwd naar de branches waar wij veel aan leveren?

Ook jou zien we graag terug op onze website. Oh, en stel ons gerust rechtstreeks je vragen (vinden we alleen maar leuk!). 🙋🏻📲