Banden en tapes

Open filters
5 resultaten
 • vanaf 3,13
  Compri-voegenband voor de beste isolatie
  COMPRI-VOEGENBAND BG1

  Antraciet / zwart

  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf 25 euro
 • 6,75
  Panel Tape - de fixatietape/paneltape van Tackmasters
  PANEL TAPE
  12 mm x 3 mm - 25 meter rol
 • vanaf 7,99
  Beglazingsband / glasband van Tackmasters
  PE BEGLAZINGSBAND ZA
  Beglazingsband
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf 25 euro
 • 4,99
  Ducttape plus / premium - sterkste duct tape van Tackmasters
  DUCT-TAPE PREMIUM
  50 mm x 25 mtr
 • 3,59
  Ducttape plus / premium - sterkste duct tape van Tackmasters
  DUCT-TAPE PLUS
  50 mm x 25 mtr
Banden en tapes

Op tackmasters.nl vind je een aantal hoog functionele banden en tapes. Iets isoleren, fixeren, vastplakken of verstevigen? Misschien doe je het wel aan de lopende band. We vertellen je hier over onze speciaal geteste en geselecteerde banden en tapes. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. Wie weet met welke isolatieband of tape je straks de beste band hebt, dus lees rustig verder en ontdek het zelf …

Woning of ruimte isoleren? Gebruik Tackmasters #1 voegenband!

Voegenband is een speciale tape op rol die gebruikt wordt om een woning of ruimte te isoleren. Het zorgt ervoor dat vocht, vuil en wind geen kans heeft om door voegen en naden jouw woning binnen te dringen. Met Compri-voegenband BG1 isoleer je optimaal. Tackmasters #1 voegband met KOMO-keurmerk is regendicht en UV-, verouderings-, en weersbestendig. Daarnaast is de schuimrubberen band gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in een reusachtig aantal maten. Bekijk hier de volledige matentabel van onze compriband. Je vindt hier de bandmaat, voegdiepte, minimale en maximale voegbreedte, maximale uitzet, en het aantal meter per rol en doos. Daarnaast hebben we ook de prijs per doos, rol en meter voor jou op een rijtje gezet. Top, hè? Je kunt op deze manier gemakkelijk vergelijken en kiezen voor de juiste Compri-voegenband.

Glas beschermen doe je met beglazingsband

Zoek jij glasband met een hoge elasticiteit die erg goed externe geluiden en kou (of afhankelijk van het seizoen juist warmte) tegenhoudt? Je hebt het gevonden! Onze beglazingsband wordt veruit het meest gebruikt voor het afdichten van alle soorten beglazing in houten raamconstructies. Glasband zorgt ervoor dat kans op breken/scheuren van het glaswerk enorm afneemt. Je brengt deze band super makkelijk aan. Het enige wat jij nodig hebt is een rolmaat en een mesje. Kit je vervolgens het geheel helemaal af voor de meest perfecte afwerking? Het beste gebruik je daarvoor onze Glass Seal, beglazingskit. Wil je liever een siliconenkit gebruiken, hebben wij voor jou de Silicon Sealer.

Multifunctionele Duct-Tape: altijd op voorraad

Duct-tape! Wie kent het niet? Duct-tape is een extreem sterke plakband op textielbasis. Het is zó multifunctioneel dat wij ons allerminst kunnen voorstellen dat jij er niet een paar rollen van in je gereedschapskist of (bedrijfs)wagen hebt liggen. Of je nu iets gaat verpakken, vastbinden, sealen, markeren of verstevigen, overal gebruik je Tackmasters Duct-Tape plus voor. Hoewel al onze tape extreem sterk, water- en oliedicht is, kies je waarschijnlijk voor de Duct-Tape premium bij het toepassen op meer ruwe en steenachtige ondergronden. Misschien heb jij je er al weleens over verwonderd dat je duct-tape in de breedte gemakkelijk afscheurt maar in de lengte allerminst …

Panelen fixeren met Panel Tape is alsof je een penalty krijgt

Wanneer je (gevel)panelen gaat afkitten is het van groot belang dat de platen op hun plek blijven zitten tijden het uitharden van de kit. Met de sterke, dubbelzijdig klevende Panel Tape van Tackmasters wordt dit een koud kunstje. Deze tape is zo flexibel dat het onregelmatigheden in de ondergrond opvangt. Het resultaat is dat jij precies de juiste dikte kit tussen de platen realiseert. Gebruik je ook al onze #1 lijmkit voor plaatmateriaal, Panel Bond? Bestel ‘m makkelijk mee!