Technische sprays en smeermiddelen

Open filters
18 resultaten
 • 5,49
  4,49
  Multischuim - schuimreiniger
  MULTISCHUIM SCHUIMREINIGER
  500 ml
 • 5,49
  Multi spray / smeermiddel
  MULTI SPRAY
  500 ml
 • 5,49
  MULTI OLIE 6-IN-1
  500 ml
 • 4,49
  SILICONEN SPRAY
  500 ml
 • 5,49
  Siliconenvrij glijmiddel / houtglijmiddel
  SILICONENVRIJ GLIJMIDDEL
  Houtglijmiddel 500 ml
 • 4,99
  Roestoplosser spray
  ROESTOPLOSSER
  500 ml
 • 5,89
  PTFE spray / Teflon spray
  PTFE SPRAY
  500 ml
 • 4,95
  Kettingspray
  KETTINGSPRAY
  500 ml
 • 5,89
  Zink spray als coating, grondverf of primer
  ZINK SPRAY
  500 ml
 • vanaf 5,75
  Markeringsverf spray / markeer spray
  MARKERINGSVERF SPRAY
  500 ml
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorgen vanaf €35,-
 • 5,49
  Spray mat zwart / mat zwarte lak in spuitbus
  LAK SPRAY MAT ZWART
  500 ml
 • 4,75
  Cockpit spray / voertuig interieurspray
  COCKPIT SPRAY
  500 ml
 • 3,95
  Anti-stof spray / stofverwijderaar
  STOFVERWIJDERINGS SPRAY
  500 ml
 • 6,95
  Kunststofreiniger / plastic cleaner
  KUNSTSTOFREINIGER
  500 ml
 • 5,99
  Industriereiniger
  INDUSTRIEREINIGER
  500 ml
 • 4,95
  Remreiniger / remmenreiniger
  REMREINIGER
  500 ml
 • 5,25
  RVS spray
  RVS SPRAY
  500 ml
 • 5,95
  4,75
  Boor- en snijolie
  BOOR- EN SNIJOLIE
  500 ml
Technische sprays en smeermiddelen

Wij weten zeker dat ook jij, net als alle professionele en hobbymatige klussers, weet dat je niet zonder technische sprays en smeermiddelen kunt. Menig ‘wrijvend’ probleem los je op met een smeerolie en roestige onderdelen worden weer brandschoon met roestoplosser. Voor al jouw klussen waarbij smering, reiniging of conservering nodig is hebben wij een geschikt middel in ons assortiment. Lees meer over onze technische sprays en smeermiddelen en vindt jouw match(es).

Blogtip: Ga je liever op speeddate met onze  technische sprays? Ze stellen zich allemaal kort en krachtig aan je voor in deze blog: Smeermiddelen voor elke klus bestellen? Complete overzicht. 🥂

Welke technische sprays en smeermiddelen vind je bij Tackmasters?

Van multischuim tot matte lak en snijolie, wij hebben voor jou de beste kwaliteit aan technische sprays en smeermiddelen in ons assortiment. Vraag je je af waar ieder spray- en spuitmiddel precies voor gebruikt wordt? We hebben ze voor jouw gemak ingedeeld in de volgende categorieën, die we graag één voor één behandelen.

 • Multifunctionele spray
 • Verf en coating
 • (Auto)industriereinigers
 • Glijmiddelen
 • Technische spray voor machine en productie
 • Ander specifiek doeleind

Tip: Naast technische sprays vind je bij Tackmasters o.a. ook plakkerige vrienden, zoals de extreem sterke Strong bond high tack, contactlijmen en PU schuimen, dus kijk gerust eens rond. 🛒

Multifunctionele sprays

Multifunctionele sprays zijn inzetbaar voor verschillende (multi) doeleinden (functionele). Het zijn de allesreinigers onder onze technische sprays en smeermiddelen. Niet alleen vuil oplossen, maar ook ontvetten, smeren en bijvoorbeeld schroeven en ankerstangen losweken, doe je met onze universele reinigers. Kies voor de spray met verlengd ventiel die water en corrosie tegenhoudt. Of, schuim het vuil uit (met name) poreuze ondergronden met de licht vruchtachtig geurende schuimreiniger.

Verf en coating

Sommige verf en coating breng je het snelst, makkelijkst en nauwkeurigst aan met een 500 ml spuitbus (denk aan graffiti). Wij snappen dit, vandaar dat we voor jou drie extreem handige spuitverven hebben. Voor het aanbrengen van een zinklaag als grond- of toplaag, gebruik je de roestwerende zinkspray, met hoog zinkgehalte. Markeren doe je met de niet-permanente marker/asfalt spray, verkrijgbaar in blauw, geel en rood. Tenslotte breng je goed dekkende, zwart matte laklagen aan met onze lakspray.

(Auto)industriereinigers

Reinig jij regelmatig motor- en machineonderdelen, voertuiginterieur of gebeurt er weleens een ongelukje op de werkvloer? Dan kun je natuurlijk wel een krachtige ontvetter gebruiken. Onze sterk geconcentreerde industriereiniger is met een PH-waarde van 13 de sterkste ontvetter. Ook de remreiniger lost (letterlijk) elk vuil- en vetprobleem in je (auto)garage op. Let maar op hoe het van je onderdelen afdruipt! Voertuiginterieur reinigen doe je weer het beste met de fris geurende, siliconenvrije cockpit spray.

Glijmiddelen

Stuit je op stroeve en wrijvende problemen? En nee, dan bedoelen we niet in de slaapkamer. 😉 Voor het uitvoeren van onderhouds-, productie- en installatieklussen, kun je rekenen op de smerende glijmiddelen van Tackmasters. Verwen jezelf met de vochtafstotende en penetrerende siliconen spray, 100% siliconenvrije houtglijmiddel voor in de (timmer)bouw of snijolie voor het soepel houden van al je gereedschap. Zoek je een middel voor verschillende toepassingen? Ga dan voor ons multifunctionele 6-in-1 glijmiddel.

Technische sprays voor machine en productie

Iets waarvoor je absoluut de beste technische spray wilt gebruiken is het repareren en onderhouden van (elektronische) installaties. Je verlengt hiermee namelijk een goede werking en de algehele levensduur van de installatie. De roestoplosser gebruik je om (ook preventief) roest en andersoortige corrosie te bestrijden. Vele motor- en machineonderdelen bezorg je een waterdichte smeerlaag met kettingspray. En, is hoge temperatuurbestendigheid vereist bij (elektronische) smering? De 100% vet- en waterafstotende teflon (PTFE) spray is je match.

Ander specifiek doeleind

Hoewel ook de bovenstaande categorieën natuurlijk niet zo zwartwit zijn dat ze elkaar uitsluiten, hebben we toch nog enkele overblijvers. Zoek je specifiek een cleaner voor alle soorten kunststof, oftewel plastic? De met limoneen verrijkte kunststofreiniger laat het geuren en glanzen. Juist metalen objecten, zowel huishoudelijk als industrieel, beschermen met een wasachtige laag? De technische roestvaststaal spray staat tot je dienst. Tot slot verwijder je radicaal alle stof uit je apparaten onder druk van het propaan/butaan drijfgas in de stofverwijderings spray.

Tip: Maak jouw bestelling compleet met handigheden als de hoog absorberende poetsdoeken, sterke industriepapier, desinfecterende handy wipes, grondig reinigende industriezeep en ademende werkhandschoenen. 🧤

Waarom Tackmasters?

Wij doen er alles aan om jou koning(in) te maken op onze website. Hoe we dit doen? Simpel! Alle producten die je vindt op tackmasters.nl zijn van hoge kwaliteit. Omdat we rechtstreeks inkopen vanaf de producent, bieden we ze jou aan voor de scherpste prijzen. Tenslotte vullen wij druk onze website aan met waardevolle content, om jou optimaal te informeren over onze producten.

Kom je ergens niet uit, heb je tips nodig, vragen over je (zakelijke) bestelling of wil je GROOT inkopen en kortingsmogelijkheden bespreken? Bij Tackmasters zijn we gek op klantcontact, dus bel/bericht ons wanneer je maar wil.

Bestel je vandaag nog? Met een razendsnelle levering is de kans groot dat je morgen al jouw Tackmasters post ontvangt! 🎁