Reviews

Stel je voor, je raakt verzeild op tackmasters.nl. Misschien vergelijk jij onze prijzen met die op andere websites en ontdek je dat ze bèèèst wel scherp zijn. Grote kans dat je benieuwd bent naar de kwaliteit van Tackmasters producten. En vraag je je daarnaast af hoe de levering is? Hoe je (eventueel) geholpen wordt door onze klantenservice? Mocht dit het geval zijn, geven we je gróót gelijk. Hoe verzamelen wij onze reviews? En waarom vragen we jou om er eentje te plaatsen? Je leest het hier.

Reviews van Tackmasters op Trustpilot en Trusted Shops

Check onze meer dan 500 reviews op Trustpilot

Met een gemiddelde score van maar liefst 4,9 op de 5 scoren we al (naar alle bescheidenheid) fantastisch op het wereldwijde reviewplatform Trustpilot. Deze score, ook wel TrustScore genoemd, bestaat niet alleen uit het gemiddelde cijfer van alle verzamelde reviews. Trustpilot houdt namelijk ook rekening met het aantal reviews, hoe actueel ze zijn en of wij de klant actief de mogelijkheid tot het geven van een review bieden.

Duik je even inhoudelijk onze reviews in? Je merkt dan meteen dat vele Tack Masters zich lovend uitlaten over zowel de lage prijs, hoge kwaliteit en snelle levering van onze producten, als de service die zij ontvangen. Een artikel dat tóch niet op voorraad blijkt te zijn of een foutje in jouw levering? Dat betekent meteen actie van onze kant om het (’t liefst) naar grote tevredenheid voor je op te lossen.

Tackmasters bij Trusted Shops: nóg meer betrouwbare reviews

Sinds kort, zijn wij ook aangesloten bij Trusted Shops. Dit gewaardeerde, internationale bedrijf heeft als missie digitaal vertrouwen. Om deze missie vorm te geven maakt het bedrijf gebruik van een keurmerk inclusief kopersbescherming. Als aangesloten webshop (zoals Tackmasters) dien je te voldoen aan een aantal strenge eisen, lees ze gerust zelf eens door.

De totale score zoals je op onze pagina van Trusted Shops terugvindt, wordt alléén bepaald op basis van reviews, gegeven door klanten die reeds een bestelling hebben geplaatst. Dit maakt ‘m nog eens extra betrouwbaar. Kom maar door met die reviews!

Waarom plaats je een review over Tackmasters?

Bij Tackmasters stellen we jou voorop. Als Tack Master of toekomstig Tack Master. En daarom doen we er alles aan om je de beste service te geven.

We zijn dan ook reuze benieuwd wat jij vindt van onze service, je bestelling, levering en winkelavontuur op tackmasters.nl! Laat je voor ons een review achter? Je krijgt hier persoonlijk een reactie op.

Gaat er bijvoorbeeld iets mis of ontdek jij puntjes die wij (nog) beter kunnen doen? Dan horen we het graag, want jouw mening vinden we belangrijk.

Is je bestelling naar wens, ben je tevreden over de levering of ben je goed door ons geholpen? Dan horen we dat natuurlijk óók graag. Mooie reviews dragen namelijk bij aan ons enthousiasme én informeren onze (potentiële) klanten.

Dus, draag jij bij aan ons reilen en zeilen op de virtuele bouwmarkt? Laat dan je review achter, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn! 😉

Ben je benieuwd welke reviews we al op Trusted Shops gekregen hebben? Neem gerust een kijkje.“Wij vinden jouw mening belangrijk. Bekijk onze reviews of laat er zelf eentje achter.” | Tackmasters

Reviews over tackmasters.nl