20 resultaten

Contactlijmen verspuitbaar

Contactlijm koop je makkelijk en snel online bij Tackmasters!
Contactlijm bestel je natuurlijk bij Tackmasters. Voordelig en snel online besteld en morgen in huis! In ons brede aanbod vind je 22 liter drukvaten voor grote oppervlaktes, maar ook contactlijm in 500 ml en 750 ml spuitbus voor de kleinere oppervlaktes. Voor iedere lijm verbinding leveren wij een geschikte contactlijm van perfecte kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Wij hebben alle kennis in huis om jou van het juiste advies te voorzien. Als je een vraag hebt over het product of je bestelling, kun je ons een mail sturen of bellen, wij staan je altijd zo snel en duidelijk mogelijk te woord. Als spuitbus en drukvat specialist staan we altijd voor je klaar en kun je vertrouwen op een perfecte kwaliteit lijm en een goede verzorgde levering. Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis. Dus twijfel niet en bestel vandaag nog jouw contactlijm bij Tackmasters!

Wanneer jij structureel grotere aantallen lijm in drukvat afneemt, maken wij graag een voorstel op maat. Profiteer in dat geval van scherpe staffelprijzen! Bel of e-mail ons met je aanvraag. Alle Tackmasters contactlijmen zijn uit voorraad leverbaar.

Waarom contactlijm in drukvat?
Al veel professionele lijm gebruikers gingen je voor en profiteren iedere dag van de vele voordelen die spuitlijm in drukvat met zich meebrengen. Zo hoef je nooit meer schoon te maken, kun je de lijm zeer nauwkeurig toepassen, kun je direct starten en is de hechtwaarde zeer hoog. Vandaag je lijmtankje besteld is de volgende dag in huis. Twijfel je over welke contactlijm geschikt is voor jouw klus, neem gerust contact met ons op!

Wanneer je werkt met een 500 ml, 750 ml spuitbus of 22 liter drukvat, profiteer je van je lijm tot de laatste druppel. Er is dus ook geen sprake van lijm afval zoals in een lijm blik, waarbij de laatste lijmresten vaak uitharden. Zowel de kleine klusser als de grote, professionele verwerker kan bij ons terecht. Voor iedere gebruiker hanteren wij dezelfde vaste lage prijzen en geven wij dezelfde voordelen en kwaliteit voor onze producten.

Grote verwerkers in bijvoorbeeld de interieurbouw, stoffering, dakbedekking, aannemers en isolatie bedrijven gebruiken dagelijks ons contactlijm systeem in tankje. Dit lijm systeem spuit met zeer hoge nauwkeurigheid, is duurzaam, onderhoudsvrij en gemakkelijk in gebruik.  Ook voor kleinere klussen zoals bijvoorbeeld meubelstoffering, woningstoffering of autostoffering is dit voordelige lijm tankje een ideaal systeem. Al onze spuitbussen en drukvaten worden geleverd in NC kwaliteit, en brengen dus geen schadelijke stoffen met zich mee.

Meest gebruikte contactlijm in tankje
Behalve onze universeel toepasbare spuitlijm, Tackmasters Basic Spray, leveren wij ook Tapijt Spuitlijm, HPL Contactlijm, EPS Spuitlijm en Isolatie Spuitlijm. Hiernaast hebben wij een zeer sterke EPDM contactlijm in ons assortiment. Tackmasters EPDM Roofing Contact EPDM contactlijm is een zeer sterke, hoogwaardige, EPDM contactlijm welke dubbelzijdig aangebracht dient te worden. Speciaal ontwikkeld om alle soorten Europees en Amerikaans EPDM folie op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Geschikt voor verlijming op alsmede van HPL, OSB, underlayment, plaatmateriaal, hout, beton, staal, rubber, bitumen, PVC, TPO, diverse kunststoffen, etc. Temperatuurbestendigheid -40 tot +140 °C. Al onze contactlijmen hebben een hoge temperatuurbestendigheid, eenvoudige toepassing, zijn zeer krachtig en sneldrogend. Bovendien zijn al onze contactlijmen in drukvat oplosmiddelvrij en tasten ze de ondergrond niet aan. Vrij van methyleenchloride en dichloormethaan. Dit geeft onze contactlijmen een lager gezondheidsrisico, wat beter is voor mens en milieu. Alle bovengenoemde contactlijmen zijn leverbaar in een 22 liter tankje, 750 ml en 500ml spuitbus.

Contactlijm in drukvat gebruiksklaar maken?
Een lijmtankje met contactlijm is gemakkelijk klaar te maken voor gebruik. Je sluit het spuit pistool aan op de slang, welke je vervolgens stevig vast draait met een bako of steeksleutel.  Er mag geen beweging meer in de aansluitingen zitten, anders kan er lijm gaan lekken. Daarna moet de slang worden aangesloten op de fitting van het kraantje van de lijmtank. Als alles goed vastzit, kun je het kraantje van het drukvat voorzichtig opendraaien. De slang vult zich vervolgens met lijm. Je kunt de kraan van het drukvat altijd open laten staan, hierdoor hard de slang niet uit. Je kunt direct beginnen met verspuiten van de contactlijm. De kraan van het drukvat laat je altijd openstaan, hierdoor hard de slang niet uit. Je kan nu direct spuiten en beginnen met je klus.