Bevestigingsmiddelen, bits en toebehoren

 • 208,60
  169,50
  Houtschroef torx platkop
  10.000 HOUTSCHROEVEN 4x45 TORX
  10.000 houtschroeven 4 x 45
 • 21,50
  Fischer DuoPower pluggen koffer
  FISCHER DUOPOWER PLUGGEN KOFFER 280 DELIG
 • vanaf 3,78
  Fischer plug DuoPower
  FISCHER PLUG DUOPOWER
  Kies uit 5, 6, 8 of 10 mm
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorgen vanaf 鈧35,-
 • vanaf 55,28
  FISCHER HULSANKER TA M-NL
  Perfect voor kanaalplaatvloeren
  Laagste prijsgarantie in NL en BE
  Gratis bezorgen vanaf 鈧35,-
 • 43,50
  GB STELWIG ROOD 40x23x5mm
  500 stuks
 • 21,50
  GB STELWIG GRIJS 70x30x10mm
  100 stuks
 • 27,75
  GB STELWIG ZWART 100x45x18mm
  50 stuks
 • 22,50
  GB STELWIG GROEN 150x45x25mm
  25 stuks
 • 32,50
  GB UITVULPLAAT 200-DELIGE SET
  Doos 200 delig
 • 40,95
  36,95
  GB UITVULPLAAT 336-DELIGE SET
  koffer 336 delig
 • 4,95
  GB UITVULPLAAT TRANSPARANT 1mm
  96 stuks / 50x50mm
 • 2,95
  GB UITVULPLAAT ORANJE 2mm
  48 stuks / 50x50mm
 • 3,40
  GB UITVULPLAAT ZWART 3mm
  48 stuks / 50x50mm
 • 4,05
  GB UITVULPLAAT BLAUW 4mm
  48 stuks / 50x50mm
 • 4,75
  GB UITVULPLAAT ROOD 5mm
  48 stuks / 50x50mm
 • 6,30
  GB UITVULPLAAT GRIJS 7mm
  48 stuks / 50x50mm
 • 8,50
  GB UITVULPLAAT GROEN 10mm
  48 stuks / 50x50mm
 • 7,70
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 1mm TRANSPARANT
  96 stuks / 70x70mm
 • 4,28
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 2mm ORANJE
  48 stuks / 70x70mm
 • 5,52
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 3mm ZWART
  48 stuks / 70x70mm
 • 7,74
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 4mm BLAUW
  48 stuks / 70x70mm
 • 9,12
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 5mm ROOD
  48 stuks / 70x70mm
 • 10,94
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 6mm TRANSPARANT
  48 stuks / 70x70mm
 • 12,58
  GB DRUKPLAAT MET SLEUF 7mm GRIJS
  48 stuks / 70x70mm
Bevestigingsmiddelen, bits en toebehoren

Your Masters in Fasteners.鈥 luidt Tackmasters slogan. Wij menen dan ook dat de juiste bevestigingsmiddelen van onschatbare waarde zijn voor al jouw professionele en hobbymatige projecten. Van schroeven tot pluggen en bits tot ankerstangen: profiteer van v茅茅l kwaliteit, voor aantrekkelijke prijzen. Ontdek op deze pagina welke bevestigingsmiddelen we allemaal voor je hebben. Vervolgens navigeer je gemakkelijk naar de subcategorie of het product dat jouw interesse heeft. Vind je dit allemaal teveel (lees)werk, stel ons gerust direct je vragen, zodat jij snel verder kunt. 馃摓

Welke schroeven gebruik je voor jouw projecten?

Gespiraalde vrienden, oftewel schroeven, we kennen ze allemaal. Sinds de uitvinding van de metalen schroef, ergens in de 15e eeuw door een Duitse klokkenmaker (naar verluid), maken we er massaal dankbaar gebruik van. Vandaag de dag hebben we vele soorten, gespecialiseerde schroeven, zo ook bij Tackmasters. Onze schroeven verschillen in o.a. materiaalsoort, schroefkop, aandrijving, schroefdraad en zijn (vaak) verkrijgbaar in diverse diameters en lengtes.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de beste houtschroef (meest verkocht) of spaanplaatschroef? Wil je weten welke kozijnschroeven of gipsplaatschroeven passen bij je klus? Wij hebben ze allang voor je klaargezet. Het enige wat jij hoeft te doen, is de juiste variant eruit te pikken voor jouw unieke project. Wil je weten welke schroeven je op bepaald materiaal gebruikt? Surf even door naar deze blog. Hierin vind je een compleet overzicht van al onze schroeven. Aangenaam kennis te maken!

Tip: Gaan de spaanplaatschroeven in maatje 4 x 40 bij jou ook zo hard? Je bestelt ze bij Tackmasters zeer voordelig per 10.000 stuks. 脡n, met gratis 31-delige bit set.

Combineer je jouw schroeven met pluggen en montageband?

Soms is het gebruiken van schroeven alleen onvoldoende. Zoek je bijvoorbeeld bevestigingsmiddelen voor harde materialen als beton, (bak)steen, metselwerk, tegels of hout met hoge dichtheid (hardhout)? Een plug komt dan vaak van pas, zoals onze standaard nylon plug. We maken onderscheid tussen pluggen met en pluggen zonder kraag. Ben je benieuwd wat een kraag inhoudt? We vertellen het je bij de multifunctionele plug met kraag.

Hoe werken pluggen eigenlijk? Eerst boor je een gat met de juiste diameter. Je doet dit bijvoorbeeld met een beton-/klopboor, houtboor, steenboor of tegelboor, afhankelijk van jouw materiaalsoort. De plug, je kleine, kunststof hulpmiddel breng je vervolgens aan in het boorgat (als een soort bouwtampon). Tenslotte bevestig je jouw schroef 铆n de plug. De plug zal zich stevig vastgrijpen in het omliggende materiaal. Op deze manier heb je een rotsvaste bevestiging gecre毛erd!

Ga je leidingen, buizen of (elektrische bekabeling netjes en veilig afwerken? Of misschien wel constructies, ophangsystemen, machines of (veel) voorwerpen ophangen? Neem eens een kijkje bij onze montagebanden en ontdek de voordelen van de opgerolde, stalen band, voorzien van gatenpatroon. We hebben voor jou zowel verzinkt montageband als geplastificeerd montageband.

Basic: Daarnaast zijn er bevestigingsmiddelen die je in nagenoeg iedere garage of schuurtje wel kunt vinden. Raad jij het? … De kabelbinders of ty-wraps.

Zoek je de fijnste bitjes en houders voor het aandraaien van je schroeven?

Ook dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Bits zijn handige accessoires voor het aandraaien van al jouw schroeven. In plaats van dat je allerlei losse schroevendraaiers mee hoeft te sjouwen, verwissel je bitjes gemakkelijk op je (accu)schroefmachine. We hoeven je niet te vertellen dat een boormachine ook nog eens veel krachtiger is dan het oude, vertrouwde handwerk. 馃槈

Onze bits zijn verkrijgbaar met verscheidene schroefkoptypes, in diverse uitvoeringen en in vele maten die je op de productpagina鈥檚 in 茅茅n oogopslag kunt bekijken. Je combineert je bits en doppen eenvoudig met de bijpassende magnetische bithouder, slagbithouder of dopsleutel. Lees meer over de volgende bits en doppen of bestel direct jouw match(es) in de gewenste maat.

Welke andere zware bevestigingsmiddelen bestel je op tackmasters.nl?

Naast een mooi assortiment aan schroeven, pluggen en bits zitten er nog een aantal 鈥榸ware jongens鈥 in ons team van bevestigingsmiddelen. Oftewel, ook jouw extra sterke verbindingen worden een makkie met de volgende bevestigingsmiddelen, die we graag alvast introduceren.

Ankerstang

De ankerstang, ook wel draadstang genoemd gebruik je voor constructies die zwaar belast gaan worden. Voorzien van een zinklaag zijn deze langwerpige bevestigingsmiddelen prima bestand tegen roest en andere slijtage. Je draait de ankerstang stevig vast door middel van de moer en ring en gebruikt 鈥榤 zelfs in de hardste bouwmaterialen. Ben je benieuwd naar ons globale stappenplan voor het bevestigen van een ankerstang, kijk dan even hier.

Betonankers

Betonankers gebruik je als solide en betrouwbare bevestigingsmiddelen op beton. Denk bijvoorbeeld aan constructies waarbij veiligheid een grote rol speelt zoals ophangsystemen, leuningen, hekwerk, verlichting en machineonderdelen. Ontdek de verschillen tussen ons snelbouwanker, het zelftappende anker met torx aandrijving en het zelftappende anker met zeskant aandrijving.

Tip: Voor een klein overzichtje van onze betonankers en een beknopt stappenplan hoe je te werk gaat bij het bevestigen, surf je naar deze pagina.

Hoekankers

Hij mocht natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment: het hoekanker. Daar waar je twee houten balken met elkaar gaat verbinden is-ie de ultieme matchmaker. Met een mooie hoek van 90 zorg je voor nauwkeurige hoekverbindingen in al je houten constructies. Kies voor het standaard hoekanker of het hoekanker met ril, indien je 鈥榤 gebruikt voor zwaar belaste constructies. We vertellen je hier welke schroeven je het beste gebruikt in combinatie met hoekankers.

Persoonlijk advies? At your service! 猸愨瓙猸愨瓙猸