Messen en toebehoren

Open filters
8 resultaten
 • 1,00
  Timmermanspotlood voor het markeren van materialen.
  TIMMERMANSPOTLOOD
  Bouwpotlood 240 mm
 • 1,00
  Breekmes - uitschuifbare cutter van Tackmasters
  KUNSTSTOF CUTTER
  Breekmes 18 mm
 • 7,50
  Aluminium afbreekmes met goede grip.
  ALUMINIUM CUTTER
  Breekmes 18 mm
 • 9,99
  Universeel mes, snijmes voor het klussen - recht mes of haakmes.
  ALUMINIUM GRIP CUTTER
  Recht / Haakmes
 • 12,95
  Uitschuifbaar afbreekmes - alu cutter premium van Tackmasters
  ALU CUTTER PREMIUM
  Breekmes 18 mm
 • 2,75
  Reserve afbreekmessen voor 18 mm cutters
  RESERVE AFBREEKMESSEN
 • 2,95
  Reserve messen recht voor op de aluminium grip cutter
  RESERVE MESSEN RECHT
 • 3,49
  Reserve haakmessen perfect voor de aluminium grip cutter
  RESERVE HAAKMESSEN
Messen en toebehoren

Een goed, scherp snijmes. Het behoort net als werkkleding, degelijke werkhandschoenen en een gezellig humeur waarschijnlijk al tot jouw standaarduitrusting. Ben je op zoek naar goede messen of toe aan nieuwe? Je vindt ze hier! We vertellen je meer over onze snijmessen. Ontdek of je beter af bent met een breekmes of een mes uit één lengte. Lees rustig verder.

Welk mes gebruik ik het beste?

Heb jij altijd een afbreekmes op zak? Goede keus! Dit universele mes is net zo handig als navigatie in de auto. Voor het snel en makkelijk snijden van relatief zacht materiaal heb jij aan het breekmes een ijzersterke kameraad. Snijd je echter veel, intensief of in harder materiaal? Daar is onze grip cutter perfect voor. Deze werkt met een mes uit één lengte. Je hebt de keuze tussen een recht snijvlak of snijvlak in haakvorm. Het voordeel van een haakmes is dat het de kans verkleind dat je hiermee omringende objecten of de ondergrond beschadigt. Op een mes uit één lengte kun je meer druk uitoefenen. Je gebruikt deze dus het beste als dieper en krachtiger snijden gewenst is.

Hoe werkt een afbreekmes?

Uitschuifbaar, broekzakformaat en ook nog eens meerdere mesjes in één: het afbreekmes. Een fantastische uitvinding, of niet dan? In een breekmes wordt een messenplaatje gezet waarbij het aantal segmenten (mesdelen) kan variëren. Je vindt bij ons messenplaatjes van 8 segmenten. Dit houdt in dat jij achtmaal profiteert van een scherp snijvlak. Een mesje breek je snel en veilig af met de blade snapper. Dit is het kleine, zwarte attribuut aan het uiteinde van het handvat. Gebruik altijd één mesje tegelijk. Met een afbreekmes op zak bij jij goed voorbereidt.

Tip: Wil je de plek waar je in een materiaal gaat snijden markeren voor de nauwkeurigheid? Gebruik hiervoor gerust Tackmasters feloranje timmermanspotlood.

En hij leefde nog lang … en scherp

Wanneer jij een snij- of breekmes aanschaft wil je er misschien lang mee doen. In dat geval is een mes met aluminium behuizing de beste, duurzame keuze. Wil je optimaal gebruik maken van de kwaliteit van een mes? Vervang dan meteen een mesje zodra je merkt dat het lemmet zijn scherpte verliest. De reserve messen van Tackmasters zijn er om jou op de meest makkelijke en voordelige manier een voorraad scherpe snijvlakken te verschaffen. Voor elk mes is er de juiste match:

Service | Tackmasters

Heb jij al een keuze gemaakt? Je besteld jouw cutter(s) en reservemessen makkelijk en snel op tackmasters.nl. Net als onze messen, zijn de prijzen aantrekkelijk scherp. Dit komt omdat wij rechtstreeks importeren vanaf de producent. Wil je bij ons zakelijk bestellen? Je maakt in enkele klikken eenvoudig een account aan en kiest voor “zakelijk afrekenen”.

 • Vóór 16:00 uur bestellen = volgende werkdag bezorgd
 • Boven de €25,- = francoverzending
 • Vragen of opmerkingen? Contact vinden we leuk
 • Meer voordeel? Bekijk onze acties en combideals