Messen en toebehoren

Open filters
8 resultaten
 • 1,00
  Timmermanspotlood voor het markeren van materialen.
  TIMMERMANSPOTLOOD
  Bouwpotlood 240 mm
 • 1,00
  KUNSTSTOF AFBREEKMES
  Breekmes 18 mm
 • 7,50
  Aluminium afbreekmes met goede grip.
  ALUMINIUM CUTTER
  Breekmes 18 mm
 • 9,99
  ALUMINIUM GRIP CUTTER
  Recht / Haakmes
 • 12,95
  Uitschuifbaar afbreekmes - alu cutter premium van Tackmasters
  ALU CUTTER PREMIUM
  Breekmes 18 mm
 • 2,75
  Reserve afbreekmessen voor 18 mm cutters
  RESERVE AFBREEKMESSEN
 • 2,95
  Reserve messen recht voor op de aluminium grip cutter
  RESERVE MESSEN RECHT
 • 3,49
  Reserve haakmessen perfect voor de aluminium grip cutter
  RESERVE HAAKMESSEN
Messen en toebehoren

Een fijn scherp mesje, het behoort net als werkkleding, degelijke werkhandschoenen en een gezellig humeur waarschijnlijk al tot jouw standaarduitrusting. Ben je op zoek naar goede messen of toe aan nieuwe? Je vindt ze hier! We vertellen je graag meer over onze messen. Ontdek meteen of je beter af bent met een breekmes of een mes uit één lengte. ⚔️

Welk messen gebruik je het beste?

Heb jij altijd een afbreekmes op zak? Goede keus! Deze universele messen zijn net zo handig als navigatie in de auto. Voor het snel en makkelijk snijden van relatief zacht materiaal heb jij aan dit scherpe mes een ijzersterke kameraad. Snijd je echter veel, intensief of in harder materiaal? Daar is onze grip cutter perfect voor. Deze werkt met een mes uit één lengte. Je hebt de keuze tussen een recht snijvlak of snijvlak in haakvorm. Het voordeel van een haakmes is dat het de kans verkleint dat je hiermee omringende objecten of de ondergrond beschadigt. Op een mes uit één lengte kun je meer druk uitoefenen. Je gebruikt deze dus het beste als je dieper en krachtiger wilt snijden.

Hoe werkt een afbreekmes?

Uitschuifbaar, broekzakformaat en ook nog eens meerdere mesjes in één: het afbreekmes. Een fantastische uitvinding, of niet dan? In een breekmes wordt een messenplaatje gezet waarbij het aantal segmenten (mesdelen) kan variëren. Je vindt bij ons scherpe mesjes van 8 segmenten. Dit houdt in dat jij achtmaal profiteert van een scherp snijvlak. Een mesje breek je snel en veilig af met de blade snapper. Dit is het kleine, zwarte attribuut aan het uiteinde van het handvat. Gebruik altijd één mesje tegelijk. Het afbreekmes komt altijd wel van pas.

Tip: Wil je de plek waar je in een materiaal gaat snijden markeren voor de nauwkeurigheid? Gebruik hiervoor gerust Tackmasters feloranje timmermanspotlood.

Bestel voordelig je reserve messen mee

Wanneer jij een snij- of breekmes aanschaft wil je er waarschijnlijk lang mee doen. In dat geval is een mes met aluminium behuizing de beste, duurzame keuze. Wil je optimaal gebruik maken van de kwaliteit van een mes? Vervang dan meteen een mesje zodra je merkt dat het lemmet zijn scherpte verliest. De reserve messen van Tackmasters zijn er om jou op de meest makkelijke en voordelige manier een voorraad scherpe snijvlakken te bieden. Voor elk mes is er de juiste match:

Service | Tackmasters

Heb jij al een keuze gemaakt? Je bestelt jouw messen en reservemessen makkelijk en snel op tackmasters.nl. Net als onze messen, zijn de prijzen aantrekkelijk scherp. Dit komt omdat wij rechtstreeks importeren vanaf de producent. Wil je bij ons zakelijk bestellen? Je maakt in slechts enkele klikken eenvoudig een account aan en kiest voor “zakelijk afrekenen”.

 • Vóór 16:00 uur bestellen = volgende werkdag bezorgd
 • Boven de €35,- = francoverzending
 • Vragen of opmerkingen? Contact vinden we leuk
 • Meer voordeel? Bekijk onze acties en combideals
 • Wie gingen je al voor? Bekijk onze reviews ⭐