Welke kit is het beste voor het afkitten van de keuken? Lees de tips van Tackmasters

Welke kit is geschikt voor het afkitten van een keuken? Welke kleur kit is aan te raden? Allemaal vragen waar Tackmasters een antwoord op heeft. Wij vertellen jou alles over de beste kit, welke kleur geschikt is en hoe wij jou verder kunnen helpen. Dan is de keuken voor je het weet prachtig afgewerkt! Lees alle tips van Tackmasters en profiteer van de laagste prijzen van Nederland en België. Ontdek hoe het werkt. 

Tip 1: Ontdek welke kit het beste is voor de keuken

Jouw prachtige nieuwe of gerenoveerde keuken verdient de beste kit. Maar welke kit is nu precies geschikt voor het afkitten van een keuken? De experts van Tackmasters hebben dé tips die je nodig hebt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze Silicon Sealer Siliconenkit aanraden. Deze kit is veelzijdig inzetbaar en perfect voor onder andere sanitair, voegen, keukens, badkamers en meer. De kit hard uit tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Deze kit is bestand tegen water, vocht, schoonmaakmiddelen, schimmel en veroudering. Bovendien is de kit kleurvast. Over kleur gesproken, deze kit is beschikbaar in meerdere prachtige kleuren. Bekijk onze webshop voor het volledige assortiment kit

Tip 2: Kies de juiste kleur kit voor het afkitten van de keuken

Wanneer je de keuken gaat afkitten is het belangrijk om na te denken over de kleur van de kitvoegen. Welke kleur kit kies jij? Soms kan een neutrale kleur de beste keuze zijn, zoals transparant of wit. Onze tip: kies een kleur die past bij de kleuren van je keuken. Heb jij bijvoorbeeld een zwart aanrechtblad? Dan kan een zwarte kitvoeg daar prachtig bij staan. Door uit te gaan van de kleuren die de keuken heeft zullen de kitvoegen mooi in het geheel passen. Dat is vaak het mooiste en geeft een rustig en kloppend beeld. 

Tip 3: Waar je op moet letten bij het afkitten van je keuken

Het is belangrijk dat het afkitten van je keuken goed gedaan wordt. Je wil natuurlijk wel zeker zijn van waterdichte voegen. Die zorgen namelijk voor hygiëne en voedselveiligheid. Bovendien beschermen goede kitvoegen je keuken tegen schade door vocht of schimmel. Wanneer je begint met kitten is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon en ontvet is. Strijk de nieuwe kitvoegen direct netjes glad voor het mooiste resultaat. Blijf er voor zorgen dat je de kitvoegen goed schoon houd, dan zul je lang plezier hebben van de kit. 

Tip 4: Profiteer van de laagste prijzen

Weet jij precies welke soort en kleur kit je gaat kiezen voor het afkitten van je keuken? Dan kun je profiteren van zeer scherpe prijzen bij Tackmasters. Wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België. Bekijk ons ruime assortiment en sla je slag! Je kunt niet alleen voor kit bij ons terecht, maar ook voor lijmen, PUR schuimen, boren, zagen, diamantproducten en meer. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel in huis is. Wil je graag persoonlijk advies ontvangen over het afkitten van je keuken en welke kit daar geschikt voor is? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze experts zullen jou zo snel mogelijk verder helpen.