High tack kit kopen? Bestel direct dé alleskunner online: binnen no time is jouw klus geklaard

Ben je op zoek naar een kwalitatieve high tack kit? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Ook voor jou zijn wij namelijk dé leverancier van lijmen, kitten en PU schuimen. We breiden ons assortiment continu uit, zodat we aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Dus of je nu op zoek bent naar de sterkste kit, handige zaagblaadjes of EPDM contactlijm: bij ons zit je goed.

Wist je overigens dat we de laagste prijzen van Nederland én België garanderen? We importeren namelijk rechtstreeks vanaf de producent. Zo kunnen zowel grote bedrijven als ZZP’ers en particulieren kwalitatieve producten voordelig inkopen. 

Hoe je nóg voordeliger uit kunt zijn, wat high tack kit precies is, wat het beste product is en meer over een aantal praktische zaken, dát vertellen we je maar al te graag. Lees dus gauw verder en ontdek zelf de mogelijkheden.

Wat is high tack kit?

High tack kit is speciaal ontworpen om voor veel klussen ingezet te kunnen worden. De extreem hoge aanvangskleefkracht speelt hier een belangrijke rol in. In een mum van tijd ontstaat er een vaste en sterke verbinding die relatief snel belast kan worden. De kit is onder andere geschikt voor het verlijmen van hout, PU, PVC of staal, maar je kan het bijvoorbeeld ook gebruiken voor het ophangen van een spiegel. Met name wanneer het aankomt op het monteren of verlijmen van zwaardere materialen zoals planken of panelen, wordt vaak gekozen voor high tack kit. Uiteraard kun je het ook gebruiken voor het verlijmen van lichtere onderdelen, zoals plinten.

Wat is de beste high tack kit?

Strong Bond High Tack: dé lijmkit!

Niet voor niets is de beste high tack kit ook de meeste verkochte lijmkit in de bouw en zijn veel bouwvakkers en timmermannen eraan gehecht … We hebben het natuurlijk over onze Strong Bond High Tack! Deze kit verlijmt alle mogelijke materialen en is dus multi-inzetbaar. Ben jij dus op zoek naar een extreem sterke, snel uithardende en soepel te verspuiten lijmkit die je voor bijna iedere toepassing kunt gebruiken? Dan stopt jouw zoektocht hier! De Tackmasters Strong Bond High Tack op basis van MS Polymeer is dé kit die je nodig hebt.

En de lijmkit van Zwaluw Den Braven dan? Uit diverse testen blijkt dat de droogtijd en sterkte gelijk zijn. De kwaliteit is dus vergelijkbaar. Wel is de high tack kit van Tackmasters voordeliger en alleen online verkrijgbaar.

Alles over de houdbaarheid, droogtijd & waterbestendigheid

Mits je het op een droge en koele plaats bewaard, is het tot wel achttien maanden houdbaar. Na aanbreng hardt de lijmkit snel uit tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. De droogtijd is 3 millimeter per 24 uur bij 23 graden Celsius en 50% luchtvochtigheid. 

Omdat de Strong Bond High Tack op basis van MS Polymeer is, is het ook zeer goed bestand tegen water en vocht. Indien de kit permanent onder water komt te staan – in combinatie met UV-straling van de zon – is het mogelijk dat de high tack kit oplost. Dit raden we dus af.

Regelmatig krijgen we ook de vraag: hoe sterk is de Strong Bond High Tack precies? Daar geven we graag antwoord op: de treksterkte betreft 2,8 n/mm2. Dat wil zeggen dat je 28 kilo per cm2 kan trekken. Je kan dus met gemak een baksteen of stoeptegel tegen het plafond verlijmen zonder dat deze loskomt!

Zo bestel je nóg voordeliger

Eén koker Strong Bond High Tack kost slechts € 3,99 (excl. btw). Bij Tackmasters profiteer je van gratis verzending als je voor meer dan € 35,- besteld, dus we raden aan om minimaal 5 á 6 kokers high tack kit te bestellen. Met één koker kun je ongeveer 7 tot 8 m1 verlijmen, dus voor een grote klus heb je die hoeveelheid zeker nodig. Bovendien is het altijd handig om een extra voorraad achter de hand te hebben, bijvoorbeeld om later precies dezelfde kit te kunnen gebruiken als het toe is aan vervanging.