High tack kit zwart

Zwarte kit kopen? High tack voor slechts €3,99 per koker! 🖤 Waarom kies je voor zwarte kit?

‘Zwart’ kunnen we natuurlijk associëren met zwarte gaten, het ‘grote niets’ en horrorachtige taferelen 🎃. Maar, waarom zouden we? In zakelijke context en algemene styling staat ‘zwart’ juist voor efficiëntie, modern en status, zonder poespas. Dit geldt zeker ook voor klussen met lijmen en kitten. Ga je zwarte bouwdelen verlijmen? Doe dit eenvoudig met sterke, zwarte kit. Het bespaart je een hoop tijd, wanneer er (per ongeluk) lijmkit zichtbaar wordt aan de oppervlakte. Lees meer over de voordelen van zwarte kit of bestel ‘m direct voor slechts €3,99 p/koker (excl. BTW).

Van alle High Tack Kit die ons magazijn verlaat, is zo’n 20 à 25% zwart.”

Waarom kies je voor een zwarte high tack kit?

De meeste polymeerkitten zijn prima overschilderbaar, maar waarom zou je moeilijk doen, indien het makkelijk kan? Het gebeurt regelmatig dat er wat lijmkit zichtbaar wordt na het samenduwen van twee bouwdelen. Gebruik je meteen zwarte High tack, heb je hier naderhand veel meer gemak van. Bij Tackmasters vind je de extreem sterke Strong bond high tack. Graag vertellen we je wat meer over de belangrijkste eigenschappen van deze High tack kit en bij welke projecten ‘zwart’ de beste keuze is.

Strong bond high tack 🦾

Zoek je een extreem sterke lijmkit, geschikt voor bijna ieder materiaal? Dán zit je goed met Tackmasters Strong bond high tack. Zelfs zonder fixeren, staat jouw verlijming meteen als een huis. Bekijk zelf hoe makkelijk het is om een stoeptegel (25 kg) op de muur te lijmen. Ben je benieuwd naar de belangrijkste eigenschappen van onze High tack? We sommen ze even op.

 • High tack kit in 290 ml kokers of 600 ml worsten
 • Verkrijgbaar in het zwart, grijs of wit
 • Direct een muurvaste verlijming door hoge aanvangskleefkracht
 • Reusachtige eindsterke: 28 kg/cm²
 • Blijvend elastisch, rek bij breuk: 350%
 • Zeer temperatuurbestendig: -40 ⁰C tot +90 ⁰C
 • Vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen

Tip: Bestel je liever meteen een kitkratje? In ons kit krat High tack vind je maar liefst 12 kitkokers High tack, die je bestelt in het zwart, grijs of wit.

In welke projecten is zwarte kit de perfecte keuze?

De keuze voor zwarte High tack maak je waarschijnlijk om esthetische redenen en voor het gemak. Omdat Strong bond high tack op bijna ieder bouwmateriaal goed hecht, gebruik je ‘m voor uiteenlopende toepassingen. Hier volgen er enkele.

 • Kozijnen en raamprofielen: bij het verlijmen van zwarte kunststof of metalen kozijnen. Voor optimale isolatie combineer je dit met het aanbrengen van compriband.
 • Tegels of vloeren: vloer- en wandtegels met een zwarte afwerking (die niet permanent onder water staan).
 • Gevelbekleding: het bevestigen van zwarte panelen of gevelbekleding.
 • Automotive: in de auto-industrie wordt er veel gebruikgemaakt van High tack zwart voor het monteren van zwarte voertuigonderdelen, zoals bumpers of raamlijsten.
 • Decoratieve of doe-het-zelf projecten: lijmen, plakken en afdichten van allerlei zwarte materialen.
 • Sanitairtoepassingen: voor waterdichte afdichtingen rondom sanitair als zwarte wastafels, douchecabines of kranen, gebruik je het beste onze siliconenkit in het zwart.*

*Siliconenkit bestel je voor €5,49 p/koker (excl. BTW). Naast zwart is deze elastische en watervaste kit ook verkrijgbaar in verscheidene RAL kleuren, grijs en natuurlijk transparant.

High tack kit zwart
Voor al je zwar(t)e klussen: zwarte high tack kit 💥

Zoek je high tack in een andere kleur?

Helemaal geen probleem, want we hebben de Strong bond high tack ook gewoon in het grijs en wit. Het ‘broertje’ van onze high tack is de Unibond polymeerkit. Deze lijmkit bestel je tegenwoordig zelfs in het rood. Ideaal als dakpankit. En, zoek je specifiek een transparante lijmkit voor een niet permanent vochtige omgeving? Dan ben je met de transparante Unibond polymeerkit het beste (en voordeligste) af.

Telefoontje naar Tackmasters? 📲

Dat is altijd een goed idee, wanneer jij een vraag hebt over een product, je (zakelijke) bestelling, een verbeterpunt of gewoon even een opmerking op ons af wilt vuren. Bellen is in dat geval het snelst, maar een berichtje mag natuurlijk ook. We horen graag van je of zien je terug op tackmasters.nl!