Hout op steen lijmen? Bestel jouw benodigdheden direct online en ga zelf aan de slag

Wil je hout op steen lijmen? Bijvoorbeeld voor het monteren van een bankje op mooie stenen poten voor in je tuin, om een balk stevig vast te zetten op een gevel van je tuinhuisje of om houten plinten stevig tegen de muur te krijgen? Wat je ook van plan bent, voor een supersterke steenlijm ben je bij Tackmasters aan het juiste adres.

Hout op steen lijmen is niet moeilijk, mits je gebruik maakt van de juiste kit. Laten wij je daar nu bij kunnen helpen! Tackmasters is namelijk niet voor niets ook voor jou dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. We breiden ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Dus ben je op zoek naar een hoogwaardige kit, EPDM contactlijm of multi tool zaagblaadjes? Bestel eenvoudig online.

Hout op steen lijmen

Hout op steen lijmen wordt vaak gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het lijmen van houten plinten, drempels, regelwerk, plaatmateriaal of lambrisering. Voor dit soort klussen raden we een kwalitatieve lijmkit aan. Lijmkitten zijn er in veel soorten en maten. Bovendien heeft ieder merk natuurlijk ook zijn of haar eigen voor- en nadelen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat de juiste keuze maken lastig kan zijn. We lopen de diverse opties met je langs.

‘Ouderwetse’ montagekit

De ‘ouderwetse’ montagekit is meer lijm dan kit. Dit product is geschikt voor het lijmen van verschillende bouwmaterialen, zoals het lijmen van plinten en ander houtwerk op vloeren en muren. Montagekit is (over het algemeen) geschikt voor een toepassing binnen en buiten, blijvend elastisch en ook toepasbaar op oneffen ondergronden.

D3 of D4 houtlijmen

Onze Master Woodglue D3 en Master Woodglue D4 zijn echte houtlijmen, geen lijmkit. De D4 houtlijm is door de kwalificatie zelfs een houtconstructielijm. Normaal gesproken worden houtlijmen voornamelijk gebruikt voor het verlijmen van hout op hout. Echter, ook voor het verlijmen van hout diverse bouwmaterialen (zoals beton) kun je ook prima uit de voeten met een D3 of D4 houtlijm.

Strong Bond High Tack kit

Met stip op 1 als het op hout op steen lijmen gaat, is onze Strong Bond High Tack kit. Deze alleskunner is soepel te verspuiten, heeft een extreem hoge aanvangskleefkracht, hardt snel uit, heeft een enorme eindsterkte en is blijvend elastisch. Bovendien is het vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Voor bijna elke toepassing heb je aan deze op MS Polymeer gebaseerde kit een goede. Het is dan ook niet voor niets de meest verkochte lijmkit in de bouw. Deze kit verlijmt alle mogelijke materialen en is dus multi-inzetbaar!

Ga jij binnenkort hout op steen lijmen?

Doordat we bij Tackmasters rechtstreeks vanaf de producent importeren, kunnen we onze prijzen laag houden – heel laag! Zo kunnen we de laagste prijzen van Nederland én België garanderen. Onze visie is dan ook dat zowel grote als kleine bedrijven, ZZP’ers en particulieren kwaliteitsproducten kunnen inkopen tegen de beste prijs. Bovendien breiden we ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij ons zit je goed. Ga direct aan de slag met hout op steen lijmen!