Hout op steen lijmen

Hout op steen lijmen? Bestel jouw benodigdheden direct online en ga zelf aan de slag

Hout op steen lijmen
Hout op steen, tegels of beton lijmen doe je met: Strong Bond High Tack kit
🧱

Wil je hout op steen lijmen? Bijvoorbeeld voor het monteren van een bankje van hout op mooie stenen poten voor in je tuin, om een balk op beton te bevestigen of om houten plinten stevig tegen de muur te krijgen? Wat je ook van plan bent, voor een supersterke steenlijm ben je bij Tackmasters aan het juiste adres.

Hout op steen, maar ook bijvoorbeeld tegels of beton lijmen is makkelijk, mits je gebruik maakt van de juiste kit. Laten wij je daar nu bij kunnen helpen! Tackmasters is namelijk niet voor niets ook voor jou dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. We breiden ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Dus ben je op zoek naar een hoogwaardige kit, EPDM contactlijm of multi tool zaagblaadjes? Bestel eenvoudig online.

Hout op steen lijmen

Hout op steen lijmen wordt vaak gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het lijmen van houten plinten, drempels, regelwerk, plaatmateriaal of lambrisering. Voor dit soort klussen raden we een kwalitatieve lijmkit aan. Lijmkitten zijn er in veel soorten en maten. Bovendien heeft ieder merk natuurlijk ook zijn of haar eigen voor- en nadelen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat de juiste keuze maken lastig kan zijn. We lopen de diverse opties met je langs.

Wil je hout op een muur van beton bevestigen, dan is lijmen in sommige gevallen ook een goed idee.

‘Ouderwetse’ montagekit

De ‘ouderwetse’ montagekit is meer lijm dan kit. Dit product is geschikt voor het lijmen van verschillende bouwmaterialen, zoals het lijmen van plinten en ander houtwerk op vloeren en muren. Montagekit is (over het algemeen) geschikt voor een toepassing binnen en buiten, blijvend elastisch en ook toepasbaar op oneffen ondergronden.

We verklappen je alvast dat voor het lijmen van hout op steen je beste optie een extreem sterke High tack is. We vertellen je er zo meer over …

Hout op hout of beton lijmen met houtlijm

Onze Master Woodglue D3 en Master Woodglue D4 zijn echte houtlijmen, geen lijmkit. De D4 houtlijm is door de kwalificatie zelfs een houtconstructielijm. Normaal gesproken worden houtlijmen voornamelijk gebruikt voor het verlijmen van hout op hout. Echter, ook voor het verlijmen van hout op diverse andere bouwmaterialen – zoals hout op beton bevestigen – kun je ook prima uit de voeten met een D3 of D4 houtlijm.

Ga je binnen hout op hout of beton lijmen, gebruik dan de D3 en voor buiten – omgevingen die permanent met vocht te maken hebben – de D4 houtlijm.

Hout op steen, tegels of beton lijmen met: Strong Bond High Tack kit

Met stip op 1 als het om hout op steen lijmen gaat, is onze Strong Bond High Tack kit. Deze alleskunner is soepel te verspuiten, heeft een extreem hoge aanvangskleefkracht, hardt snel uit, heeft een enorme eindsterkte en is blijvend elastisch. Bovendien is het vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Voor bijna elke toepassing heb je aan deze op MS Polymeer gebaseerde kit een goede. Het is dan ook niet voor niets de meest verkochte lijmkit in de bouw. Deze kit verlijmt – naast hout op steen, beton en tegels – (bijna) alle materialen en is dus multi-inzetbaar!

Bestel Strong bond high tack voor slechts €3,99 per koker of €7,95 per worst (600 ml). 🛒

⚠️ Wil je weten hoe het hout lijmen op steen of een andere materiaal werkt? Surf in één adem naar de productpagina van de extreem sterke High tack en je vindt de belangrijkste stappen onder toepassingen.

Hout lijmen met High tack: waarop?

Je weet ondertussen dat Tackmasters Strong bond high tack geschikt is voor een groot scala aan verlijmingen. We zetten graag nog even kort op een rijtje voor welke specifieke klussen je onze High tack perfect gebruikt. 🦾

  • Hout aan steen lijmen, of steen op hout, zowel binnen als buiten (niet permanent onder water)
  • Hout aan tegels lijmen, of tegels op hout
  • Hout op beton lijmen of (relatief) kleine betonnen delen op hout bevestigen

Op een muur van steen of beton kun je natuurlijk ook panelen of steepstrips van hout lijmen.

💡 Tip: Ook voor het onderling lijmen van stenen en betonnen bouwdelen of tegels, gebruik je natuurlijk onze geliefde High tack.

Ga jij binnenkort hout op steen lijmen?

Doordat we bij Tackmasters rechtstreeks vanaf de producent importeren, kunnen we onze prijzen laag houden – heel laag! Zo kunnen we de laagste prijzen van Nederland én België garanderen. Onze visie is dan ook dat zowel grote als kleine bedrijven, ZZP’ers en particulieren kwaliteitsproducten kunnen inkopen tegen de beste prijs. Bovendien breiden we ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Of je nu hout op steen, tegels of beton gaat lijmen, bij ons zit je goed.

Persoonlijk advies van Tackmasters

Wil je persoonlijk advies over één van onze producten of heb je een vraag over je (zakelijke) bestelling? Laat het ons weten, zodat we jou snel verder kunnen helpen. 🚀