Op zoek naar dé lijm voor in de bouw? Kies voor onze supersterke High Tack lijmkit

Ben je op zoek naar dé lijm voor in de bouw? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Ook voor jou zijn we namelijk dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. We vernieuwen ons assortiment continu om aan de wensen van onze zakelijke en particuliere klanten te blijven voldoen. Bestel dus een hoogwaardige High tack lijmkit of EPDM contactlijm online gemakkelijk en snel in onze webshop.

Wist je dat we bij Tackmasters de laagste prijzen van Nederland én België garanderen? We importeren namelijk rechtstreeks vanaf de producent. We helpen graag zowel ZPP’ers en particulieren als grote bedrijven met het inkopen van hun producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Verschillende aannemers, dakdekkers, hoveniers, stoffeerder, parketteurs, tegelzetters, interieurbouwers en installateurs nemen dan ook al jaren trouw onze producten af. We zijn erg trots op onze klanten en het gemiddelde cijfer dat zij ons geven. Check de reviews zelf!

Wat is dé lijm voor in de bouw?

Onze Strong Bond High Tack is dé lijm voor in de bouw!

Dé lijm voor in de bouw is natuurlijk een High Tack lijmkit. En niet zomaar één. Een lijm die bij ieder project goed van pas komt is namelijk onze Strong Bond High Tack lijmkit. Deze lijm is soepel te verspuiten, heeft een extreem hoge aanvangskleefkracht, hardt snel uit, is blijvend elastisch en heeft een enorm eindsterkte. Dit maakt ‘m zeer geschikt voor vrijwel alle toepassingen in de bouw. Niet voor niets is dit de meest verkochte lijmkit in de bouw en zijn alle bouwvakkers en timmermannen gehecht aan onze Strong Bond High Tack lijmkit. Met deze multi-inzetbare lijmkit verlijm je alle mogelijke materialen, zelfs vochtige ondergronden of zonder primer. Bovendien is het een product dat vrij is van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen.

Wist je dat je met de Strong Bond High Tack lijmkit van Tackmasters niet alleen een perfecte lijm voor in de bouw in handen hebt? Ook voor kleinere klussen is dit product zeer geschikt, bijvoorbeeld voor het ophangen van een spiegel of het plakken van plinten. Echter, ook zwaardere materialen vormen geen probleem voor de supersterke lijmkit. Denk daarbij aan planken, panelen of stenen. Poreuze materialen of vochtige ondergronden gooien tevens geen roet in het eten, zoals marmer, graniet en natuursteen. Prettig om te weten is dat de High Tack kit geen vlekken achterlaat.

Hoe sterk is High Tack en hoe lang moet het drogen?

Hoe sterk is High Tack lijmkit precies? Het verlijmen van zowel lichtere als zwaardere toepassingen is met onze Strong Bond High Tack lijmkit geen enkel probleem. Als de ondergrond niet poreus of vochtig is, ga er dan vanuit dat de lijm een kracht van ca. 10 kg per vierkante cm heeft. Voorbeeld: 10 vierkante cm hechtvlak heeft al snel een vermogen om 50 kg gewicht te hechten met Strong Bond High Tack lijmkit.

En hoe lang moet High Tack lijmkit gemiddeld drogen? Afhankelijk van de ondergrond en omgeving moet de lijmkit 4 uur drogen. Als de ondergrond bijvoorbeeld poreus of vochtig is, verdubbel dan de droogtijd. Ook als het erg vochtig weer is, hou rekening met een verdubbeling van de droogtijd.

Bestel voor de scherpste prijs van Nederland en België

Je koopt dé lijm voor in de bouw in zwart, grijs of wit eenvoudig en snel via de webshop. Verkrijgbaar in een koker van 290 mL of in een 600 ml worstverpakking. En niet geheel onbelangrijk: wij garanderen jou de scherpste prijs van Nederland en België. Als je vandaag besteld (voor 16.00 uur), kun je morgen al aan de slag! Door de lage prijs van slechts € 3,99 (excl. btw) raden we aan om minimaal 6 á 7 verpakkingen te kopen, zodat je ook nog eens profiteert van gratis verzending. Wel zo fijn!