Ga jij de badkamer afkitten? Lees onze tips!

Bij het afkitten van je badkamer komen verschillende dingen kijken. Wat is bijvoorbeeld de beste kit om te gebruiken? Het is wel belangrijk dat de kit geschikt is voor sanitair. Welke kleur kit kies jij? Smaken verschillen, ga jij voor een neutrale kleur of durf je een verrassende keuze te maken die wel eens heel mooi kan uitpakken? Wij begrijpen dat jij wel wat tips en tricks kan gebruiken. Lees daarom alle tips van Tackmasters over het afkitten van je badkamer! 

Tip: De badkamer afkitten met de juiste kit

Wanneer jij een prachtige nieuwe badkamer hebt wil je natuurlijk wel dat het afkitten goed gedaan wordt. Ook wanneer je de kitvoegen in je badkamer vervangt is het belangrijk om voor het beste resultaat te gaan. Om dat te bereiken is de juiste kit cruciaal. Het is van belang om kit te kiezen die geschikt is voor sanitair. Onze professionals adviseren meestal de Strong Bond High Tack kit. Deze kit is extreem sterk en droogt razendsnel. Dit maakt dat de kit voor bijna alle klussen geschikt is. Bovendien hecht de kit goed aan materialen als keramiek, natuursteen, glas, spiegels en meer. Ook geschikt voor het afkitten van de badkamer is onze Unibond Polymeerkit. Deze kit is kleurvast, sterk, schimmelbestendig en snel drogend. Met onze kit is het afkitten van jouw badkamer razendsnel geregeld! 

Tip: Kies de beste kleur kit

Nu jij weet welke kit er geschikt is voor je badkamer is het belangrijk om een kleur te gaan kiezen. Vaak wordt er een neutrale kleur gekozen bij het afkitten van de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan wit of transparant. Toch geeft dat niet altijd het mooiste resultaat. Wij raden altijd aan om een kleur kit te kiezen die past bij het interieur van de badkamer. Misschien heb jij wel prachtige grijze tegels of donkere meubels. Dan is het erg mooi om dezelfde kleur kit te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de kitvoegen mooi in het geheel van de badkamer passen. 

Tip: Profiteer van onze scherpe prijzen

Weet jij precies welke soort en kleur kit je gaat gebruiken bij het afkitten van jouw badkamer? Dan hebben wij nog een laatste tip voor jou: maak gebruik van de scherpe prijzen van Tackmasters! Wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België. Pak je kans en bestel kit en andere benodigdheden eenvoudig online in onze webshop. Je kunt erop rekenen dat je bestelling snel in huis is. Wanneer je toch nog wat vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Dit kan via het contactformulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze medewerkers staan voor je klaar en geven jou de tips die je zoekt.