Traprenovatie lijm nodig? Kies de #1 lijm voor traprenovatie!

Zoals in vele huizen wordt de trap in jouw woning waarschijnlijk intensief gebruikt. Eens in de zoveel tijd is deze daarom toe aan een opknapbeurt. Geen zin en tijd om deze te schuren en schilderen? Kies dan voor trapbekleding! Met een bekleding geef je jouw trap in een handomdraai een compleet nieuwe en frisse look. En met onze #1 lijm voor traprenovatie lijm je de bekleding niet alleen heel snel maar ook super stevig vast. Lees meer over onze krachtige alleskunner Tackmasters Strong Bond High Tack.

Duurzame traprenovatie

Trapbekleding is een duurzaam alternatief voor schilderen. Wanneer deze goed bevestigd wordt kan trapbekleding jarenlang mee. Dat de bekleding goed bevestigd wordt is natuurlijk ook belangrijk voor de veiligheid. Kies daarom voor zekerheid en gebruik voor jouw traprenovatie lijm waarop je kunt vertrouwen. Tackmasters Strong Bond High Tack is een zeer betrouwbare en super sterke lijmkit waarmee je vrijwel alle materialen permanent vastlijmt op de meest voorkomende ondergronden.

Betrouwbare traprenovatie lijm

Of je nu kiest voor tapijt, laminaat, pvc of hout voor jouw traprenovatie, met Tackmasters Strong Bond High Tack heb je altijd de beste lijm voor jouw klus bij de hand. High Tack hecht razendsnel aan vrijwel elke ondergrond en alle materialen. Zonder primer. Binnen een paar seconden na het aanbrengen van de lijm zitten de te bevestigen onderdelen al stevig vast. Tackmasters Strongbond High Tack is een hoogwaardige oplosmiddelvrije 1-component lijm- en montagekit op basis van MS Polymeer. De lijm hardt uit tot een permanent elastisch blijvend rubber en is dus ook geschikt voor gebruik op materialen die uitzetten onder invloed van temperatuurverschillen.

Traprenovatie lijm
Strong Bond High Tack is geschikt voor vrijwel elke klus in en om het huis

Alle voordelen van Strong Bond High Tack op een rijtje:

 • hecht razendsnel;
 • te gebruiken op vrijwel alle materialen en ondergronden;
 • geen primer nodig;
 • geheel vrij van weekmakers, oplosmiddelen, siliconen en isocyanaat;
 • kleurvast;
 • UV, weer, water, vocht, schimmel- en verouderingsbestendig;
 • niet corrosief voor metalen;
 • blijvend elastisch;
 • duurzaam;
 • vrijwel reukloos;
 • krimp- en blaasvrij.

De goedkoopste high tack

Niet alleen is onze Strong Bond High Tack een van de beste, het is ook nog eens de goedkoopste van Nederland en België. Je bestelt Tackmasters Strong Bond High Tack heel eenvoudig in onze webshop. Je hebt hierbij de keuze uit een koker van 290ml of een 600ml worstverpakking. De high tack is bovendien verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, grijs of wit. En ben je zakelijke afnemer dan profiteer je van nog scherpere prijzen! Vraag een zakelijk account aan of neem contact op met onze verkoopafdeling om de mogelijkheden voor extra korting of staffelprijzen te bespreken.

Voor elke klus een geschikte kit of lijm

Heb je naast voor traprenovatie nog lijm nodig voor andere klussen? Onze multifunctionele alleskunner is inzetbaar voor een groot aantal karweien in en om het huis. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer soorten lijmen en kitten in ons assortiment. Gebruik de silicon sealer om sanitair te kitten, onze krachtige houtlijm voor alle montageverbindingen van hout of verspuitbare contactlijm voor het verlijmen van grote oppervlakken. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment handige accessoires en interessante combideals. Vandaag voor 16:00 besteld is morgen in huis, dus bestel snel alle benodigdheden voor jouw klus bij Tackmasters.