welke kit voor trap

Welke kit is het beste voor je trap? Ontdek onze aanrader!

Iedereen die aan de slag gaat met het maken of renoveren van een trap weet dat hoogwaardige kit onmisbaar is. Maar welke kit is nu precies het beste voor een trap? Geen zorgen, de experts van Tackmasters vertellen jou graag meer hierover. Lees alles over het kitten van je trap en welke kit de beste keuze is. Doe je voordeel met onze tips en bestel alle benodigdheden voor je klus voordelig online. Wist je dat wij de laagste prijzen van Nederland en België garanderen? Lees snel verder! 

Nieuwe trap of tijd voor renovatie?

Ben je van plan om een nieuwe trap te maken of ga je de bestaande trap renoveren? De juiste afwerking van de traptreden is dan erg belangrijk. Je kunt onder andere kiezen voor overzettreden, trapbekleding, laminaat, trapmatten, pvc of hout. Om dit goed en veilig te bevestigen aan de trap heb je natuurlijk wel de beste kit nodig. Maar welke kit moet je kiezen? Met onze Strong Bond High Tack kit zit je helemaal goed! Deze betrouwbare en zeer sterke lijmkit is geschikt voor het verlijmen van bijna alle materialen op diverse ondergronden. Benieuwd geworden? Ontdek alles over deze kit voor je trap.

welke kit voor trap

Welke kit is het beste voor je trap?

Strong Bond High Tack kit is de veelzijdige en onmisbare lijmkit waar je naar op zoek bent. Deze zeer snelle kit is ideaal voor je trap. De Strong Bond High Tack kit heeft diverse eigenschappen welke het vermelden waard zijn. Zo kan het op vrijwel alle materialen en ondergronden gebruikt worden, zonder dat een primer nodig is. Daarnaast hecht de kit extreem snel en is het bestand tegen UV-straling, weersinvloeden, water, vocht, schimmel en veroudering. De kleur blijft langdurig behouden, en de lijmkit bevat geen weekmakers, oplosmiddelen, siliconen of isocyanaat. Bovendien is het niet corrosief voor metalen en blijft het elastisch, waardoor het duurzaam en vrijwel reukloos is. Ten slotte is het ook nog eens krimp- en blaasvrij. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Strong Bond High Tack kit de perfecte keuze voor jouw trap (én meer!).

Tips voor het kitten van je trap

  • Bereid je voor: Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen bij de hand hebt, zoals kit, een kitpistool voor kokers of worsten, een kitspatel of plamuurmes, schuurpapier en een ontvettingsmiddel.
  • Reinig de trap: Voordat je begint met kitten, maak je de trap grondig schoon en verwijder je stof, vuil en eventuele oude kitresten.
  • Snijd de kitmond schuin af: Snijd de punt van de kitkoker schuin af om een gelijkmatige en precieze kitlijn aan te kunnen brengen.
  • Breng de kit aan: Plaats de kitkoker in het kitpistool en breng de kit gelijkmatig aan.
  • Werk in delen: Werk in kleine secties van de trap om te voorkomen dat de kit te snel droogt voordat je het glad kunt strijken.
  • Gebruik een plamuurmes: Gebruik een plamuurmes om de kit glad te strijken en een strakke afwerking te krijgen. Maak het plamuurmes regelmatig schoon om een glad resultaat te behouden.
  • Verwijder overtollige kit: Veeg overtollige kit weg met een vochtige doek voordat het opdroogt. Dit helpt om een nette afwerking te krijgen.
  • Laat het drogen: Laat de kit volledig drogen volgens de instructies op de verpakking voordat je de trap weer in gebruik neemt.
  • Controleer en onderhoud regelmatig: Controleer regelmatig of er geen beschadigingen of losse kit zijn. Indien nodig, repareer de kit om de trap in goede staat te houden.

Bestel alle benodigdheden voordelig online

Weet jij na het lezen van dit artikel precies welke kit je nodig hebt voor je trap? Bestel de beste kit gemakkelijk online in onze webwinkel. Bij ons profiteer je van de laagste prijzen in Nederland en België. Naast lijmen en kitten hebben we ook PU schuim, cleaners, bevestigingsmiddelen, boren, zagen en meer in ons assortiment. Naast scherpe prijzen garanderen we ook een snelle levering. Als je behoefte hebt aan persoonlijk advies, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met onze experts, zij helpen jou graag.