Lijm voor trapbekleding, traprenovatie of overzettreden lijmen nodig? Kies voor een supersterke lijmkit

Is jouw trap dringend toe aan nieuwe trapbekleding, of zelf een complete renovatie? En kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment lijmen en kitten. Dus ook dé lijm om trapbekleding te bevestigen, overzettreden te lijmen of om een traprenovatie zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we voor je. We presenteren graag onze alleskunner die je beslist niet in de steek zal laten tijdens je klus: Strong Bond High Tack.

Jouw trap weer als nieuw

Als je een traprenovatie wilt uitvoeren is de keuze vaak tussen schilderen of bekleden. Hoewel schilderen vaak de meest voor de hand liggende keuze lijkt is het ook wel een van de meest tijdrovende klussen. Bovendien is deze optie het minst duurzaam omdat het schilderen met enige regelmaat opnieuw moet worden gedaan. Trapbekleding is daarom vooral op langere termijn gezien een betere en meer voordelige optie. 

Lijm voor je nieuwe trapbekleding of complete renovatie

Voor een traprenovatie zijn er verschillende materialen die je kunt gebruiken, bijvoorbeeld laminaat, hout, vinyl of PVC. Bij veel van deze materialen is het mogelijk om overzettreden op maat te laten maken zodat je deze alleen maar hoeft te bevestigen. Overzettreden zijn een mooie, effectieve en relatief makkelijke manier om jouw trap er als nieuw uit te laten zien. Het meeste werk aan deze klus is het voorbereiden van de trap en het inmeten van de overzettreden. Zeker als je voor het lijmen van overzettreden onze Strong Bond High Tack gebruikt. Want met deze krachtpatser is het lijmen van de overzettreden in een handomdraai gedaan. 

Overzettreden lijmen en andere trapbekleding aanbrengen met Strong Bond High Tack

Deze lijm heeft een extreem hoge aanvangshechting, is soepel te verspuiten, hardt snel uit, is blijvend elastisch, heeft een enorme eindsterkte én is ook prima te gebruiken zonder primer of op vochtige ondergronden. Hoewel trappen vaak van hout of beton gemaakt zijn, hecht onze multi-inzetbare lijmkit ook prima op steen, keramiek, gips, glas, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, koper, zink, metalen, aluminium, RVS, HPL- en cementvezelplaten. Niet voor niets is dit de meest verkochte lijmkit in de bouw!

Over Strong Bond High Tack

Wanneer je onze Strong Bond High Tack lijmkit gebruikt voor het bevestigen van trapbekleding en overzettreden lijmen zitten deze vrijwel direct vast. En blijft het ook jarenlang stevig vastzitten. Het is dan ook niet nodig om hierbij te fixeren. Binnen 2 seconden klaar jij voortaan je klus. Tackmasters Strong Bond High Tack is een oplosmiddelvrije 1-component lijmkit van hoge kwaliteit en op basis van MS Polymeer. 

Het product is eenvoudig te verwerken en vrij van oplosmiddelen, weekmakers en siliconen. De lijm voor jouw trapbekleding of complete traprenovatie is vrijwel reukloos, behoudt goed zijn kleur en laat geen vlekken achter, ook als het eens nat wordt. Hoewel je binnenshuis geen last hebt van het weer kan het toch handig zijn om te weten dat de lijm bestand is tegen UV, weer, water en veroudering. Omdat de lijm multi-inzetbaar is, kun je ‘m ook binnen en buiten voor zwaardere toepassingen gebruiken.

Wist je dat onze lijm voor jouw trapbekleding of traprenovatie snel droogt? De droogtijd is 3 millimeter per 24 uur bij 23 graden Celsius en 50% luchtvochtigheid. Eén tube High Tack kit is voldoende om twee overzettreden te lijmen én twee stootborden. We raden aan om minimaal 6 á 7 verpakkingen te bestellen. Ongetwijfeld zul je die hoeveelheid lijm ook nodig hebben voor jouw traprenovatie, maar je profiteert dan ook van gratis verzending!

Hoe krijg je lijm van de trap?

Het is belangrijk om een perfect egale ondergrond te hebben als voordat je kunt beginnen met nieuwe trapbekleding of overzettreden lijmen. Nadat de oude trapbekleding verwijdert is, kun je dus het beste ook oude lijmresten weghalen. Maak een sopje van heet water en een scheutje afwasmiddel of eventueel handzeep. Breng dit mengsel aan op de traptreden, dek het af met een stuk plastic en laat het een paar uur of bij voorkeur een hele nacht weken. Daarna kun je de lijmresten van de trap verwijderen met een plamuurmes. Dan kun je écht beginnen met de traprenovatie! Heb je meer praktische tips nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Bestel direct online

Al overtuigd van de kwaliteiten van onze krachtpatser? Bestel dan meteen online de Strong Bond High Tack lijm in onze webshop. De lijmkit is verkrijgbaar in een koker van 290ml of in een 600ml worstverpakking. Je hebt de keuze uit 3 kleuren: zwart, grijs of wit. En dat alles tegen de scherpste prijs van Nederland en België! Dat geldt natuurlijk ook voor de andere lijmen en kitten in ons assortiment. Dus heb je nog meer klussen te klaren? Bekijk dan ook de andere producten in ons assortiment, zoals onze siliconenkit en unibond polymeerkit. Deze laatste staat ook wel bekend als het ‘kleine broertje’ van onze Strong Bond High Tack. En bestel je voor 16:00 uur vandaag, dan heb je jouw producten morgen al in huis! Dus twijfel niet langer en bestel direct.