Traprenovatie kit

Trap renoveren? De beste en goedkoopste traprenovatie kit bestel je bij Tackmasters

Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken en ben je op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing? Kies voor trapbekleding! Met een keuze uit een groot aantal verschillende materialen is er altijd een trapbekleding beschikbaar die past bij jouw wensen en interieur. Welke trapbekleding je ook kiest voor jouw traprenovatie, met kit van Tackmasters ben je sowieso verzekerd van het beste resultaat!

Trapbekleding aanbrengen met kit

Trapbekleding is een duurzaam alternatief voor het schilderen van trap. Waar schilderen vaak een tijdrovende en lastige klus is kun je trapbekleding vaak relatief snel en eenvoudig aanbrengen. Zeker wanneer je de juiste materialen gebruikt is een traprenovatie met behulp van trapbekleding een klus die je gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Het resultaat mag er zijn. Binnen enkele uren is jouw trap weer als nieuw en kan er weer jaren tegenaan.

Keuze uit verschillende materialen

Waarschijnlijk denk je bij het woord trapbekleding meteen aan een gestoffeerde trap. Volledige bekleding met tapijt wordt nog steeds gedaan en heeft het grote voordeel dat dit geluiddempend is. Bekleding met tapijt of trapmatten is dan ook een heel effectieve oplossing voor geluidsoverlast van trappen. Bovendien is tapijt op de trap decoratief en is het risico op uitglijden bij deze trapbekleding veel minder groot dan bij bijvoorbeeld een geverfde trap. Tapijt is wel gevoelig voor vervuiling en slijtage daarom wordt ook vaak gekozen voor overzettreden. Deze zijn beschikbaar in laminaat, wat vrijwel slijtvast is, en hout. Houten overzettreden zijn gevoeliger voor beschadigingen dan laminaat, maar geven de trap wel een meer klassieke en warmere uitstraling. Laminaat heeft ook het nadeel dat dit minder geluid absorbeert. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor PVC voor trapbekleding. PVC is zeer onderhoudsvrij, slijtvast en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Traprenovatie kit

Traprenovatie kit
De beste & goedkoopste high tack kit van NL

Is de keuze voor een trapbekleding gemaakt dan is het zaak om de juiste kit voor de traprenovatie in huis te halen. Gelukkig voor jou is deze keuze veel minder ingewikkeld. Wij hebben namelijk de beste kit voor elke traprenovatie: Tackmasters Strong Bond High Tack. Deze super sterke montagekit op basis van MS Polymeer hecht razendsnel aan vrijwel alle materialen en ondergronden. Met Strong Bond High Tack zit jouw trapbekleding in een mum van tijd muurvast. Dus met deze kit is jouw traprenovatie zo gedaan. Behalve een zeer hoge aanvangshechting is deze kit vrij van oplosmiddelen, kleurvast, blijvend elastisch, vrijwel reukloos en gemakkelijk te verspuiten. Strong Bond High Tack is verkrijgbaar in een koker van 290ml of in een 600ml worstverpakking en in 3 kleuren: zwart, wit en grijs.

Voorbereiding traprenovatie kit

Als je kiest voor Strong Bond High Tack kit is het gebruik van een primer is in principe niet nodig. Ook zonder primer hecht onze high tack aan vrijwel alle materialen en ondergronden. Wel is het nodig om de treden vooraf goed schoon en egaal te maken. Nadat je de oude trapbekleding hebt verwijderd kun je eventuele lijmresten verwijderen met een sopje van heet water en een scheutje afwasmiddel. Breng dit mengsel aan op de traptreden, dek het af met een stuk plastic en laat het een paar uur of bij voorkeur een hele nacht intrekken. Gebruik een plamuurmes om de lijmresten te verwijderen. Last van hardnekkige lijmresten? Cola schijnt in dit geval wonderen te doen. Een aantal uren laten intrekken en daarna met een plamuurmes de resten lossteken. Zijn alle treden vrij van lijmresten, schoon en vetvrij? Dan kun je écht beginnen met de traprenovatie met jouw topkwaliteit kit!

Alles voor jouw klus

Traprenovatie kit combideal
Nóg voordeliger: de Strong Bond High Tack combideal.

In onze webshop bestel je heel eenvoudig alle benodigdheden voor jouw traprenovatie. Kit, kitpistolen, etc. Bekijk ook eens onze zeer voordelige combideal: 12x Strong Bond High Tack inclusief kitpistool. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Plaats jouw bestelling voor 16:00 en de volgende werkdag worden al bij je thuis afgeleverd. Bestellingen met een totaalbedrag boven €35 worden gratis verzonden. Heb je vragen over onze producten of kun je wel wat advies gebruiken? Neem contact op met onze klantenservice.