Beste steenlijm in spuitbus

Steenlijmen van Tackmasters: Dit is de beste steenlijm in een spuitbus voor jouw klus!

Ben je van plan om binnenkort stenen te gaan lijmen? Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw tegelpad gaat leggen in je tuin? Of ga je misschien binnen aan de slag? Hoe dan ook, je bent in beide gevallen ongetwijfeld op zoek naar een goede steenlijm in een spuitbus. Wij van Tackmasters hebben goed nieuws voor je: wij bieden de beste steenlijm in spuitbus aan tegen de scherpste prijs. Wellicht zul je jezelf nu afvragen waarom de steenlijm in spuitbus van Tackmasters de go-to keuze is wanneer je stenen gaat lijmen. Wij leggen dit stap voor stap aan je uit. We vertellen welke steenlijm in spuitbus wij aanbevelen en leggen je ook graag uit waarom je jouw lijm zou spuiten in plaats van handmatig aanbrengen. Daarnaast geven we je óók nog eens allerlei handige tips over het verlijmen van stenen. Zo kun jij goed voorbereid aan jouw klus beginnen! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Tackmasters Brick Fix: dé steenlijm in een spuitbus

beste steenlijm in spuitbus

Brick Fix is dé steenlijm in een spuitbus van Tackmasters

We zullen gelijk met de deur in huis vallen. De Brick Fix van Tackmasters is dé steenlijm in een spuitbus. Deze steenlijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van allerlei steensoorten, waaronder kalkzandsteen, gipsblokken, natuursteen, betonblokken, cellenbeton en meer. Wist je ook dat de Tackmasters steenlijm de goedkoopste steenlijm is van Nederland én België? 

Nu zul je misschien bij jezelf denken: er zijn toch ook andere steenlijmen beschikbaar voor meerdere steensoorten? Jazeker, dat klopt helemaal! Echter biedt de Tackmasters Brick Fix nog véél meer voordelen! Om het voor jou gemakkelijk te maken, hebben we deze voordelen hieronder op een rijtje gezet. Zo kun je gelijk voor jezelf bepalen of de Tackmasters Brick Fix bij jouw klus aansluit:

  • Sneldrogend;
  • Niet ontvlambaar;
  • Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend;
  • Vochtuithardend (uit ondergrond en omgeving);
  • Uitstekende hechting op vrijwel iedere ondergrond;
  • Binnen 30 minuten een sterke belastbare verbinding;


Heb je een iets kleinere klus waardoor je maar een kleine hoeveelheid steenlijm nodig hebt? Dan biedt de Tackmasters Brick Fix nóg een groot voordeel voor jou! Deze steenlijm is namelijk verkrijgbaar in twee varianten, namelijk als handlijm (inhoud 500 mL) en als pistoollijm (inhoud 750 mL). Of bestel nu gelijk een volledige steenlijm set zodat je zeker weet dat je alles in huis hebt om te beginnen aan jouw klus!

Verkopen jullie ook een steenlijm kit?

steenlijm kit

Unibond Polymeerkit is universeel toepasbaar

Jazeker, Tackmasters verkoopt ook een steenlijm kit, namelijk de Unibond Polymeerkit. Let op: deze steenlijm komt dus niet in een spuitbus! De steenlijm kit van Tackmasters is universeel toepasbaar wat betekent dat je deze kit voor meerdere doeleinden kan gebruiken zoals beton, steen, glas, spiegels, kunststoffen, lood, metalen, aluminium, gips, PVC maar nog veel meer! Daarnaast is deze steenlijm ook nog eens UV, water- en verouderingsbestendig en beschikt het over een extreem hoge eindsterkte. Vanwege al deze (universele) voordelen is het ook geen wonder dat deze kit razend populair is bij onder andere aannemers, hoveniers en bouwbedrijven.

We kunnen ons voorstellen dat je bij het eindresultaat liever helemaal geen lijm meer zichtbaar wilt hebben. Ook hier heeft Tackmasters een oplossing voor, namelijk de Unibond Polymeerkit Crystal aan. Deze steenlijm kit komt met alle voordelen van de standaard Unibond Polymeerkit, echter levert deze kit ook nog eens een super fraai transparant eindresultaat op waardoor je geen lijm meer ziet zitten zodra deze opgedroogd is.

Waarom steenlijm spuiten i.p.v. kitten?

Het grootste voordeel van steenlijm spuiten is dat het een stuk gemakkelijker is dan steenlijm kitten. Wanneer je namelijk gebruik maakt van een steenlijm kit, zul je alle lijm handmatig moeten verdelen over het oppervlak. Dit is een tijdsintensief werk, zeker wanneer je bent begonnen aan een grote klus. Wanneer je je steenlijm echter spuit, is het aanbrengen van de lijm een veel gemakkelijker proces omdat je de spuitbus enkel maar hoeft te richten en een knop hoeft in te drukken. En hierbij profiteer je ook nog eens van een minimale droogtijd! Daarnaast kun je ook gemakkelijk meerdere lagen aanbrengen op jouw oppervlak.

Kan steenlijm op een vochtige ondergrond aangebracht worden?

Ja, steenlijm kan op een vochtige / natte ondergrond aangebracht worden. Wanneer je buiten aan de slag gaat, kan de ondergrond vrij vochtig zijn. Logisch dat je dan ook zeker ervan wilt zijn dat jouw steenlijm bestendig is tegen vocht. Zowel de Brick Fix als de Unibond Polymeerkit (Crystal) is geschikt voor het verlijmen van stenen op een vochtige ondergrond. Houd er wel rekening mee dat de lijm iets zal uitzetten vanwege een reactie met het vocht! Zorg er dan ook altijd voor dat je de lijm niet tussen de voegen aanbrengt, omdat deze dan kan gaan uitbruisen.

Hoe lang moet steenlijm drogen?

De steenlijmen van Tackmasters zijn na een halfuur alweer opgedroogd. Echter raadt Tackmasters voor het beste eindresultaat aan om steenlijm minimaal 24 uur te laten uitharden voordat de lijmverbinding weer wordt belast. Wanneer je de lijm namelijk niet goed laat uitharden, kan deze niet optimaal hechten waardoor deze later mogelijk kan gaan loslaten. Wanneer je aan de slag gaat met steenlijm, houd dan simpelweg altijd in gedachten dat haasten niet nodig is omdat er dan altijd nog wat gecorrigeerd kan worden voor alles muurvast zit.

Ga jij voor de beste steenlijm in een spuitbus?

Hebben we je overtuigd waarom de Brick Fix van Tackmasters en Unibond Polymeerkit (Crystal) de lijm is vWil jij binnenkort stenen gaan lijmen? Kies dan voor de beste steenlijm in een spuitbus: de Brick Fix van Tackmasters. Wacht niet langer en bestel deze gebruiksklare, snel uithardende en watervaste steenlijm direct online! Zo profiteer je gelijk van de voordelen van Tackmasters, zoals een razendsnelle levering en de scherpste prijzen. Heb je een vraag over één van onze producten of wil je persoonlijk advies ontvangen voor jouw klus – zowel binnen als buiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze gespecialiseerde adviseurs delen graag hun jarenlange expertise met je zodat jij meteen goed voorbereid met jouw klus aan de slag kunt gaan. Vandaag besteld = morgen in huis!

Ging het bovenstaande allemaal nog nét iets te snel en wil je liever eerst weten wat steenlijm precies is? OpWil je misschien liever bij de basis beginnen en ontdekken wat de eigenschappen van steenlijm precies zijn? Op deze pagina leggen we de basis uit van steenlijmen zodat je voor jezelf kunt controleren of steenlijm aansluit bij jouw klus. Handig!