Beton lijmen buiten

De beste lijm voor betonblokken? Muurvast lijmen met déze steenlijm

Wil je beton en betonblokken lijmen met pur, dan is Tackmasters Brick Fix (betonlijm) perfect. Deze steenlijm is gebruiksklaar, watervast en hecht op vrijwel iedere ondergrond. Tackmasters betonlijm is de goedkoopste van Nederland en België. Deze kwaliteit vind je niet goedkoper. Beloofd. Lees mee en ontdek de mogelijkheden van deze lijm voor betonblokken.

🚩 Zakelijk bestellen doe je bij Tackmasters. Onze webshop is nog ‘in de groei’ maar steeds meer professionals kiezen voor ons als leverancier. Waarom? Heel simpel. Wij leveren wat je verwacht – of meer. Goede kwaliteit, voor een mooie prijs. Maar dat is niet alles. We hanteren een ‘Geen Gedoe’-beleid. Als leverancier is het namelijk onze taak om je werk net wat makkelijker te maken. Maar goed, bel gerust even, wie weet werken we binnenkort samen. 🙋

De #1 PUR betonlijm voor betonblokken lijmen

Betonblokken lijmen met PUR steenlijm
Dé lijm, met een basis van PUR, voor het lijmen van betonblokken.

Wil je stapelblokken of betonblokken gebruiken in de tuin? Het enige wat je nodig hebt is een goede steenlijm. Het metselcement, zand en de betonmolen kun je achterwege laten. Met een goede steenlijm, zoals de Brick Fix van TACKMASTERS, heb je binnen 30 minuten een sterke belastbare verbinding. De steenlijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips, beton, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen. Als alternatief kun je ook kiezen voor de Unibond Polymeerkit.

  • Gebruiksklaar
  • Watervast
  • Sneldrogend
  • Binnen 30 minuten belastbaar
  • Hechting op vrijwel iedere ondergrond
  • Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend

Betonblokken en beton lijmen buiten

Toepassing van Brick Fix betonlijm

De betonlijm hardt uit tot een hoogwaardige, duurzame lijmverbinding. Hiermee is de lijm het ideale product voor de verlijming van steenachtige materialen op diverse ondergronden. Een perfect alternatief voor mechanische bevestiging en cementmortel. Tevens is betonlijm ook te gebruiken als watervaste constructielijm voor diverse producten zoals (hard) hout, metaal, kunststof etc. Zowel binnen als buiten toepasbaar.

Hoeveel PUR steenlijm voor lijmen betonblokken?

Het verbruik is afhankelijk van het aantal stapelblokken dat je gaat gebruiken. Wanneer je met PUR grote betonblokken gaat lijmen, heb je in verhouding veel minder lijm nodig dan wanneer je betonblokken verlijmt met een kleinere afmeting. Met één spuitbus van 750 ml kun je circa 25 m1 verlijmen bij een lijmdikte van 5 cm breed.

💡 Meer betonlijm nodig? Neem de Brick Fix Gun 750 ml set. Deze set bevat 12x de betonlijm, daarbij pistoolreiniger en natuurlijk het PUR pistool. Oftewel, je kan meteen aan de slag het lijmen van betonblokken. De PU Cleaner verwijderd eenvoudig 1 en 2 componenten PU vlekken en resten, zowel op ondergronden als op het gereedschap zelf. Daarnaast gebruik je de reiniger -zoals de naam verklapt- voor het schoonmaken van je PUR pistool.

Betonlijm voor betonblokken

Direct uit voorraad leverbaar én laagste prijsgarantie in NL en BE!

Voor alle producten uit ons assortiment geldt: voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Alle soorten lijmen en kitten zijn direct uit voorraad leverbaar, zo ook de Brick Fix Gun, Brick Fix Hand en Brick Fix Gun set. Daardoor kun je binnen no-time aan de slag met het lijmen van betonblokken.

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ze staan graag voor je klaar met een passend advies.