Waterdichte purschuim kopen? Je zit goed bij Tackmasters: bestel direct online

Bestaat waterdichte purschuim? Jazeker. En laat je daarvoor nu bij Tackmasters precies aan het juiste adres zijn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, eigenschappen en toepassingen over onze gebruiksklare Brick Fix steenlijm

Dit PU schuim is niet alleen zeer geschikt om stenen te lijmen, maar ook voor de verlijming van andere materialen op diverse ondergronden. Nieuwsgierig? Dat snappen we maar al te goed. Lees verder en ontdek het zelf. Of neem direct contact op met een van onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Waterdichte purschuim: welke moet je hebben?

Stenen lijmen pistoollijm
Brick Fix online bestellen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar als we één product aan moeten bevelen als je op zoek bent naar een waterdichte purschuim, dan staat de Brick Fix toch echt met stip op nummer 1. Deze lijm is gebruiksklaar, watervast, snel uithardend en speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten, zoals gips, beton, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen. Maar dat is niet het enige: op vrijwel iedere ondergrond hecht de PU schuim uitstekend. Denk dan ook aan ondergronden van bijvoorbeeld hout, metaal, en kunststof. En wist je dat het na aanbreng binnen slechts 30 minuten belastbaar is? De gebruiksvriendelijke werking zal je een hoop tijd en frustratie besparen! Binnen no time is jouw klus straks geklaard.

Perfect alternatief

Omdat de waterdichte purschuim snel droogt (binnen 30 minuten al belastbaar) en op diverse ondergronden (ook op onder andere hout, metaal en kunststof) goed hecht, is de lijm zowel binnen als buiten te gebruiken. Of je nu dus een watervaste isolatieschuim zoekt voor in de badkamer of betonpalen voor je schutting stevig vast wil zetten: de Brick Fix is jouw keuze! Het is dan ook een perfect alternatief voor mechanische bevestiging en mortels. Twijfel je of deze lijm sterk genoeg is voor jouw toepassing? Neem dan even contact op met onze specialisten. Zij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Profiteer van gratis verzending

Tackmasters is ook voor jou dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. Tevens ben je voor boren, zagen, slijpschijven, diamantproducten en schroeven bij ons aan het juiste adres. We garanderen bovendien de laagste prijzen van Nederland én België. Dit is mogelijk doordat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Zo kunnen zowel grote bedrijven als ZZP’ers en particulieren hun producten voor de beste prijs én kwaliteit inkopen. En we geven graag een extra tip: bestel minimaal 3 spuitbussen waterdichte purschuim, zodat je profiteert van gratis verzending (vanaf € 35,-). En als je vandaag voor 16.00 uur besteld, wordt het de volgende werkdag al geleverd. Handig!

Hulp of advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Of twijfel je tussen twee producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten geven je graag advies over de mogelijkheden en onze producten. Uiteraard kun je ook zelf ons assortiment bekijken. Van waterdichte purschuim tot diverse combideals: we hebben het voor je!