ACRYSEAL

Acrylaatkit

Waarom dit product?

  • Met alle verfsystemen overschilderbaar
  • Goed verwerkbaar
  • Perfecte hechting
  • Oplosmiddelvrij
  • Reukvrij
€1.89

Over dit product

Tackmasters Acryseal acrylaatkit is een hoogwaardige, watergedragen universeel overschilderbare afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Speciaal ontwikkeld als voeg, vul- en reparatiemiddel voor het dichten, vullen en repareren van voegen, (krimp) naden, kieren, scheuren en gaatjes in gevels, muren, wanden en plafonds. Geschikt voor de meeste ondergronden zoals hout, multi- en triplex, hard- en zachtboard, isolatiematerialen, verf- en laksystemen, pleister, stuc, spuit- en metselwerk, (gas)beton, (kalkzand) steen, gipskarton, metalen en meer. Uitharding treedt op wanneer de acrylaatkit wordt aangebracht en het vocht in de kit verdampt. Hierna ontstaat een plasto-elastisch blijvend rubber. Tackmasters Acryseal acrylaatkit bevat geen weekmakers, oplosmiddelen, siliconen of isocyanaten.

Tackmasters Acryseal acrylaatkit is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen tussen trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, vensterbanken, metselwerk, beton, gips, enz. vullen en repareren van voegen, (krimp) naden, kieren, scheuren en gaatjes in gevels, muren, wanden en plafonds.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor langdurige- en / of permanente waterbelasting. Buiten toepassen is uitsluitend mogelijk bij droog weer, mits eerste 5 uur droog na applicatie. Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden.

Kleur

Wit

Inhoud

Inhoud doos

12 stuks

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *