Lijm om steen te lijmen? Bestel ‘m direct online en ga aan de slag met je klus(sen)!

Ben je op zoek naar lijm om steen te lijmen? Tackmasters heeft ‘m voor je! Voor het leggen van een nieuw pad in je tuin is onze PU schuim ideaal. Maar ook voor binnengebruik is het product zeer geschikt. Benieuwd over welke alleskunner we het precies hebben? Onze Brick Fix natuurlijk! 

Wat deze jongen allemaal kan, wat de mogelijkheden zijn en hoe je ‘m aanbrengt, vertellen we je graag! Wil je ‘m direct bestellen? Dat begrijpen we als geen anders. Plaats de spuitbus in je winkelmandje, reken af en ga de eerstvolgende werkdag er al mee aan de slag. Hulp of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Lijm om steen te lijmen: daar gebruik je onze Brick Fix voor

Stenen lijmen pistoollijm
Brick Fix (pistool) bestellen

Wie op zoek is naar dé lijm om steen te lijmen: stop met zoeken! Je hebt ‘m gevonden. Onze Brick Fix laat al jouw dromen uitkomen als het om steenlijm gaat. We vertellen je graag meer over de mogelijke toepassingen en waarom je jouw lijm zou spuiten in plaats van handmatig aanbrengen. Daarnaast geven we je ook nog een paar handige tips voor de aanbreng. Zo kun jij met een vliegende start aan jouw klus beginnen, zodat die binnen no time geklaard is.

Onze Brick Fix is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten, denk aan kalkzandsteen, gipsblokken, natuursteen, betonblokken, cellenbeton en meer. Waarom dit product aanzienlijk beter is dan andere steenlijmen? We zetten de voordelen voor je op een rij.

  • Sneldrogend, schiet het lekker op
  • Niet ontvlambaar, best praktisch
  • Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend, maakt het allemaal net wat gemakkelijker en zodat je niet onnodig lang hoef te wachten
  • Vochtuithardend uit ondergrond en omgeving
  • Uitstekende hechting op vrijwel iedere ondergrond, dus ook op bijvoorbeeld hout en kunststof
  • Binnen 30 minuten een sterke belastbare verbinding, dan kun je snel weer door 😉

Voor grote en kleine klussen

Ga je aan de slag met een klein klusje – bijvoorbeeld binnenshuis of voor in een kleine tuin? Of heb je juist meerdere tuinen te doen of een ander groot project voor de boeg? Dan biedt de Brick Fix nóg een groot voordeel. Deze lijm om steen te lijmen is namelijk verkrijgbaar is twee varianten: als handlijm (inhoud van 500 mL) en pistoollijm (inhoud van 750 mL). Uiteraard kun je ook de handlijm voor grote klussen en de pistoolijm voor kleine klussen gebruiken, dat is een persoonlijke keuze. We informeren je wel graag over de voor- en nadelen.

Waarom steenlijm spuiten i.p.v. kitten?

Het grootste voordeel van steenlijm spuiten is dat het een stuk gemakkelijker is dan steenlijm handmatig aanbrengen. Wanneer je namelijk gebruik maakt van een steenlijm kit, zul je alle lijm handmatig moeten verdelen over het oppervlak. Dit is een intensief en tijdrovend karwei – zeker wanneer je bent begonnen aan een grote klus. Echter, wanneer je je steenlijm spuit, is het aanbrengen van de lijm een veel gemakkelijker proces, omdat je de spuitbus enkel maar hoeft te richten en een knop hoeft in te drukken. En hierbij profiteer je ook nog eens van een minimale droogtijd! Daarnaast kun je ook gemakkelijk meerdere lagen aanbrengen op jouw oppervlak.

Hoe lang moet lijm om steen te lijmen drogen?

Lijm om steen te lijmen is dikwijls na een slechts 30 minuten al goed droog. Echter, we raden aan – voor een optimaal resultaat – om de steenlijm minimaal 24 uur te laten uitharden voordat de lijmverbinding wordt belast. Wanneer je de lijm namelijk niet goed laat uitharden, kan deze niet optimaal hechten. Hierdoor laat deze later mogelijk los. Ga je aan de slag met steenlijm? Houd dan simpelweg in gedachten dat haasten niet nodig is, omdat er dan altijd nog wat gecorrigeerd kan worden voor alles muurvast zit.

Kies voor dé lijm om steen te lijmen

Ben je overtuigd van de Brick Fix om binnenkort stenen te lijmen? Wacht niet langer en bestel deze gebruiksklare, snel uithardende en watervaste lijm om steen te lijmen direct online! Je profiteert dan automatisch van de voordelen van Tackmasters, zoals een razendsnelle levering en de scherpste prijzen. We importeren namelijk rechtstreeks vanaf de producent, handig! 
Heb je een vraag over één van onze producten of wil je persoonlijk advies ontvangen voor jouw klus – zowel binnen als buiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten delen graag hun jarenlange expertise met je, zodat jij meteen goed voorbereid met jouw klus aan de slag kunt gaan. Vandaag besteld = morgen in huis!