Kit voor stenen lijmen

Brickfix nodig? Bestel voor slechts € 8,95 en ga morgen al aan de slag!

Ben je op zoek naar de beste Brickfix? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We zien immers niet voor niets ook voor jou dé leverancier van lijmen en kitten. We garanderen de laagste prijzen van Nederland én België, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Bovendien breiden we ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen.

Benieuwd welke brickfix het beste bij jouw klus past? We hebben bij Tackmasters een breed aanbod dat uit voorraad leverbaar is. Bestel je dus vandaag voor 16.00 uur, dan heb je je producten morgen al in huis! Lees meer over onze Brick Fix Gun en Brick Fix Hand en ontdek welke jij nodig hebt.

Welke soorten Brickfix zijn er verkrijgbaar?

Brickfix komt in verschillende soorten en maten. Zo hebben we onze Brick Fix Gun in een uitvoering van 750 mL, maar ook onze Brick Fix Hand in 500 mL-verpakking. Op de werking van het mechanisme en de inhoud van de verpakking zijn beide producten gelijk. De steenlijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten, zoals gips, beton, zandsteenblokken en natuursteen. Overigens is het ook te gebruiken als watervaste constructielijm voor bijvoorbeeld hout, metaal en kunststof.

Hoe werkt Brickfix?

Bus steenlijm met reiniger en pistool
Voordelige set bestellen!

Onder invloed van luchtvochtigheid hardt Brickfix uit tot een hoogwaardige, duurzame lijmverbinding. Hierdoor is deze steenlijm het ideale product om steenachtige materialen te verlijmen op diverse ondergronden. Het is dan ook een perfect alternatief voor mechanische bevestiging en mortels. Binnen slechts 30 minuten heb je een sterke, belastbare verbinding. De lijm is bovendien zowel binnen als buiten toepasbaar.

Voor het aanbrengen kun je de volgende stappen aanhouden voor een juiste verwerking.

  • Breng Brickfix aan bij een omgevings- en ondergrondtemperatuur van +5 ºC tot +40 ºC.
  • Maak de ondergrond schoon, (relatief) droog en vet- en stofvrij en verwijder loszittende delen van het hechtvlak.
  • Schud de bus voor gebruik ca. 20 keer krachtig heen en weer.
  • Bevochtig de ondergrond eventueel licht met behulp van een plantenspuit.
  • Test de ondergrond vooraf altijd op hechting.
  • Breng de lijm in rillen of dotten aan. Houd een verbruik aan van ca. 25 m1 bij een lijmdikte van 5 cm breed.

Is de Brickfix Gun of Hand-versie beter?

Het enige verschil tussen de Brickfix Gun en Hand-versie is de manier van aanbrengen. Bij de Brick Fix Gun breng je de steenlijm aan door middel van een lijmpistool (die je er los bij kan kopen). Bij de Brick Fix Hand breng je de steenlijm met de hand aan, dus door zelf de juiste hoeveelheid en vloeiendheid te bepalen. De handmatige versie is iets goedkoper in aanschaf, namelijk € 7,95. De Brickfix Gun is € 8,95. Als je ervaring hebt bij het aanbrengen van steenlijm, dan kun je prima voor de Brick Fix Hand gaan. Doe je het voor het eerst of wil je het gewoon liever simpel en snel aanbrengen? Kies dan voor de Brick Fix Gun.

Wie extra slim is, schaft geen lijmpistool, Brickfix en PU cleaner los aan, maar kiest voor de voordelige set! Je betaalt slechts € 99 en krijgt daarvoor 12 bussen Brickfix, een bus PU cleaner én een lijmpistool. Bestel vandaag voor 16.00 uur en je kunt morgen al aan de slag!