De wc afkitten? Lees welke kit de beste keuze is voor deze klus!

Een prachtige nieuwe wc, bijpassend wastafeltje, mooie tegels op de wand, alles is geregeld! Toch? Vergeet de afwerking niet. Het netjes afkitten van de wc is ontzettend belangrijk. Zo voorkom je schade door vocht en schimmel. Een prachtig afgewerkt resultaat is natuurlijk waar jij naar op zoek bent. Maar welke kit is de beste keuze? Ontdek de tips van onze experts en profiteer van onze scherpe prijzen. 

Waarom is het goed afkitten van de wc zo belangrijk? 

Wanneer je een nieuwe wc hebt of de kitvoegen in de wc gaat vervangen wil je het natuurlijk wel in één keer goed doen. De wc afkitten zorgt ervoor dat alles netjes afgewerkt wordt. Door alle voegen en kieren netjes af te kitten zorg je ervoor dat er geen problemen ontstaan. Jouw sanitair is dan beschermd tegen schade door vocht en schimmel. Daardoor kun jij er zeker van zijn dat je wc lang mee gaat. Maar welke kit is precies het beste voor dit klusje? Ontdek welke producten onze experts aanraden. 

Welke kit is het beste voor het afkitten van de wc? 

Wij begrijpen dat jij je afvraagt welke kit het beste is voor het afkitten van de wc. Wij hebben voor het kitten van sanitair verschillende goede opties in ons ruime assortiment:

  • Onze Silicon Sealer Siliconenkit is een neutrale en schimmelwerende afdichtingskit voor het duurzaam afdichten van sanitair. Deze kit hecht op praktisch alle ondergronden en materialen. De kit hardt uit tot een permanent elastisch blijvend rubber. De Silicon Sealer kit is kleurvast en bestand tegen weersinvloeden, water, vocht, schoonmaakmiddelen, schimmel en veroudering. 
  • De Strong Bond High Tack kit is voor bijna iedere toepassing geschikt, zo ook voor het afkitten van de wc. Deze kit is razendsnel, extreem sterk en niet voor niets erg populair bij zowel professionals als particulieren. De kit hecht op bijna alle ondergronden en is beschikbaar in verschillende kleuren. Ook deze kit is bestand tegen het weer, water, schimmel en veroudering. Welke kit is nu zo veelzijdig? 
  • Onze Unibond Polymeerkit is een zeer sterke kit die gebruikt wordt voor het afdichten van praktisch alles. De kit hecht uitstekend op alle ondergronden en is ideaal om te gebruiken voor verlijmen, monteren, afdichten en voegen. Ook deze kit hardt uit tot een duurzaam elastisch blijvend rubber en is bestand tegen weersinvloeden, water, schimmel en veroudering. 

Profiteer van onze scherpe prijzen!

Wanneer jij kit van topkwaliteit wil kopen ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. Wij adviseren jou graag welke kit er het meest geschikt is, bijvoorbeeld voor het afkitten van je wc. Naast kit verkopen wij ook lijmen, kitten, PUR schuimen, boren, zagen, diamantproducten en meer. Zowel professionals als particulieren zijn zeer tevreden over onze producten. Bovendien verzekeren wij jou van de laagste prijzen van Nederland en België. Heb jij vragen over onze producten of het afkitten van je wc? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij kijken uit naar jouw bericht en zullen jou snel verder helpen.