rubber kitten

Ga je rubber kitten? Dit is dé #1 van 2023 voor ook jóúw klus: bestel direct online!

Ben je op zoek naar dé kit voor het kitten van rubber? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben verschillende rubber kitten die geschikt zijn voor ook jóúw klus. De #1 van 2023 is onze Unibond Polymeerkit. Deze kit kan worden gebruikt voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles. Deze kit is dan ook hét product voor het verlijmen, monteren, afdichten en voegen met een snelle doorharding en eindsterkte. Meer weten over deze rubber kit of hoe je ‘m toepast? Lees dan gauw verder en ga zelf aan de slag.

Rubber kitten met de beste producten

Wist je dat onze Tackmasters Unibond Polymeerkit enorm sterk is en een uitstekende hechting geeft – ook zonder primer?! Is het materiaal of de ondergrond vochtig? Zelfs dat vormt geen probleem door de goede hechting. Na het rubber kitten hardt het vervolgens uit door de luchtvochtigheid tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber. En of je nu wil kitten op beton, (natuur)steen, keramiek, gips, glas, spiegel, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, zink, koper, metalen, aluminium, RVS, hout, HPL- of cementvezelplaten: aan een van de supersterke rubber kitten van Tackmasters heb je sowieso een goede!

Let op: de Tackmasters Unibond Polymeerkit is niet geschikt voor materialen als PE, PP, PC, PMMA en PTFE. Ook tegen continu onder water staan (permanente waterbelasting), is de kit niet bestand. Houd daar dus rekening mee voordat je aan de slag gaat.

Voordelen van Tackmasters Unibond Polymeerkit

Rubber kitten met Tackmasters Unibond Polymeerkit heeft een groot voordeel. Het is namelijk een UV-, weer-, water-, vocht-, schimmel- én verouderingsbestendig product. Omdat de kit op veel verschillende materialen toegepast kan worden en niet gauw zijn kwaliteit verliest, is het een populaire oplossing voor zowel particulieren als professionele kitters. Ga je zelf aan de slag? We leggen graag uit hoe je de kit op rubber op de beste manier aanbrengt.

 • Uitstekende hechting
 • Hardt uit tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber
 • Geschikt voor verschillende ondergronden
 • UV-bestendig
 • Weerbestendig
 • Waterbestendig
 • Vochtbestendig
 • Schimmelbestendig
 • Verouderingsbestendig

Ga zelf eenvoudig rubber kitten

Rubber kitten met Unibond
Dé #1 rubber kit van 2023.

De omgeving en de ondergrond waarop je gaat kitten, moet tussen de +5 en +40 graden Celsius zijn als je kiest voor onze Unibond Polymeerkit. Maak voordat je begint met het rubber kitten de ondergrond goed schoon, zodat het droog en vet- en stofvrij is. Met Tackmasters Multi Clean kun je vette ondergronden goed ontvetten. Loszittende delen op vlakken waarop de lijm moet hechten, kun je verwijderen. Zuigende ondergronden hoeven overigens niet volkomen droog te zijn en zeer poreuze ondergronden kun je het beste voorbehandelen met Tackmasters Primer.

Alle voorbereidingen getroffen? Tijd om te beginnen met rubber kitten!

 1. Behandel de ondergrond van tevoren indien nodig en test op hechting.
 2. Breng lijm verticaal (ventilerend) aan in rillen op 10 en 20 cm afstand van elkaar. Let op: breng niet aan in dotten! De ideale lijmdikte is 2 tot 3 mm.
 3. Werk waar nodig eventueel nog glad af met Tackmasters Finisher spray.

Als je klaar bent met het rubber kitten, kun je niet uitgehard materiaal op gereedschap of een ondergrond verwijderen met Tackmasters Seal & Bond remover of Tackmasters Cleaner. Je handen kun je reinigen met Tackmasters Handywipes. Uitgehard materiaal is alleen mechanisch te verwijderen. Zorg er dus voor als je kit op rubber verlijmd dat je nauwkeurig werkt.

Wil je uitgebreidere instructies over hoe je het beste rubber kunt kitten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij beantwoorden ook graag al je vragen met betrekking tot onze producten.

Laagste prijs in Nederland én België

De beste rubber kitten vind je bij Tackmasters! Je kunt de #1 van 2023 in kokers van 290 mL en worsten van 600 mL bestellen in de kleuren wit, crème, zwart, grijs en transparant. Bestel de Tackmasters Unibond Polymeerkit direct online voor maar € 3,99 (excl. BTW). Tackmasters garandeert niet voor niets de laagste prijs van Nederland én België. Bovendien bezorgen we vanaf € 35 gratis bij je thuis en staan we in voor een snelle bezorging. Bekijk ons uitgebreide assortiment dat altijd uit voorraad leverbaar is en ga zelf aan de slag met jouw klus!

4,8 van de 5 sterren dankzij onze klanten

Iedere maand krijgen we honderden bestellingen binnen. Veel mensen die we al hebben mogen helpen aan het juiste product – zoals rubber kitten – laten hun mening achter over onder andere het bestelproces, de levering en de kwaliteit van de producten. We zijn erg trots op het gemiddelde cijfer dat onze klanten ons geven!