rubberlijm

Kit voor het verlijmen van rubber? Kies voor de supersterke #1 rubber kit voor jouw klussen

Ben je op zoek naar een kit voor het verlijmen van rubber? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben verschillende soort rubber kit die jouw klus kunnen klaren. Met stip op #1 staat onze Unibond Polymeerkit die wordt gebruikt voor het verlijmen en afdichten van praktisch alles. Deze kit is hét product voor het verlijmen, monteren, afdichten en voegen met een snelle doorharding en eindsterkte. Meer weten over deze rubber kit of hoe je ‘m toepast? Lees dan gauw verder en ga zelf aan de slag.

Elastisch blijvende rubber kit

De beste én goedkoopste rubber kit van NL en BE.

Onze Tackmasters Unibond Polymeerkit is enorm sterk en geeft een uitstekende hechting, ook zonder primer! Zelfs als het materiaal of de ondergrond vochtig is, hecht de kit op rubber goed. De rubber kit hardt vervolgens uit door de luchtvochtigheid tot een duurzaam, elastisch blijvend rubber. En of je nu wilt kitten op beton, (natuur)steen, keramiek, gips, glas, spiegel, PS, PU, PVC, EPDM, bitumen, kunststoffen, polyester, lood, zink, koper, metalen, aluminium, RVS, hout, HPL- of cementvezelplaten: aan de supersterke rubber kit heb je een goede!

Let op: de Tackmasters Unibond Polymeerkit is niet geschikt voor materialen als PE, PP, PC, PMMA en PTFE. Ook tegen continu onder water staan (permanente waterbelasting), is de kit niet bestand. Houd daar dus rekening mee voordat je aan de slag gaat.

Voor zowel particulieren als professionele kitters

Het voordeel van de rubber kit Tackmasters Unibond Polymeerkit is dat het UV-, weer-, water-, vocht-, schimmel- én verouderingsbestendig is. Omdat de kit op veel verschillende materialen toegepast kan worden en niet gauw zijn kwaliteit verliest, is het een populaire oplossing voor zowel particulieren als professionele kitters. Ga je zelf aan de slag? We leggen graag uit hoe je de kit op rubber op de beste manier aanbrengt.

Kit voor het verlijmen van rubber

Zowel de omgeving waarin als de ondergrond waarop rubber gekit gaat worden moet tussen de +5 en +40 graden Celsius zijn. Maak voordat je begint met kitten de ondergrond goed schoon, zodat het droog en vet- en stofvrij is. Met Tackmasters Multi Clean kun je vette ondergronden goed ontvetten. Loszittende delen op vlakken waarop de lijm moet hechten kun je verwijderen. Zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn en zeer poreuze ondergronden kun je het beste voorbehandelen met Tackmasters Primer.

Goed, tijd om te beginnen met kitten!

  1. Behandel de ondergrond van tevoren indien nodig en test op hechting.
  2. Breng lijm verticaal (ventilerend) aan in rillen op 10 en 20 cm afstand van elkaar. Let op: breng niet aan in dotten! De ideale lijmdikte is 2 tot 3 mm.
  3. Werk waar nodig eventueel nog glad af met Tackmasters Finisher spray.

Als je klaar bent, kun je niet uitgehard materiaal op gereedschap of een ondergrond verwijderen met Tackmasters Seal & Bond remover of Tackmasters Cleaner. Je handen kun je reinigen met Tackmasters Handywipes. Uitgehard materiaal is alleen mechanisch te verwijderen. Zorg er dus voor als je kit op rubber verlijmd dat je nauwkeurig werkt.

Laagste prijsgarantie én uit voorraad leverbaar

De beste rubber kit vind je bij Tackmasters! Je kunt ‘m in kokers van 290 mL en worsten van 600 mL bestellen in de kleuren wit, crème, zwart, grijs en transparant. Bestel de Tackmasters Unibond Polymeerkit direct online voor maar € 3,99 (excl. BTW). Tackmasters garandeert niet voor niets de laagste prijsgarantie van Nederland én België. Bovendien bezorgen we vanaf € 35 gratis en garanderen we altijd een snelle bezorging. Bekijk ons brede aanbod dat uit voorraad leverbaar is en ga zelf aan de slag!

Ontdek de mening van onze klanten

Iedere maand krijgen we honderden bestellingen binnen. Veel mensen die we al hebben mogen helpen aan het juiste product – zoals een kit om rubber te verlijmen – laten hun mening achter over onder andere het bestelproces, de levering en de kwaliteit van de producten. We zijn erg trots op het gemiddelde cijfer dat onze klanten ons geven!