SILICON SEALER

Neutrale Siliconenkit

Waarom dit product?

  • Goed verwerkbaar
  • Zuurvrij en schimmelwerend
  • Permanent elastisch blijvend
  • Kleurvast en duurzaam
vanaf €3,49 Excl. BTW

Over dit product

De Tackmasters Silicon Sealer Siliconenkit is een neutraal, zuurvrij- en schimmelwerende afdichtingskit voor het duurzaam afdichten van sanitair, bouw, beglazings- en gevelvoegen welke niet overschilderd hoeven te worden. Te gebruiken voor het afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen. Hecht op praktisch alle ondergronden en materialen. Hardt uit door luchtvochtigheid tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Kleurvast, UV, weer, water, vocht, schoonmaakmiddelen, schimmel- en verouderingsbestendig. Bevat geen oplosmiddelen en / of organische weekmakers. Niet corrosief voor metalen.

Geschikt voor het afdichten van alle typen voegen in sanitaire ruimten, voegen tussen sandwichpanelen en ruimten met een hoog vochtgehalte. Als afdichting te gebruiken langs kozijnen, als afdichting in koelcellen, keukens, zwembaden, polycarbonaat terrasoverkappingen en na genoeg alle typen (natuur)steen.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Verkleuring kan optreden in bepaalde omstandigheden, op donkere plaatsen en door contact met chemicalien.

Kleur

Zuiver wit RAL 9010, Verkeers wit RAL 9016, Crème wit RAL 9001, Transparant, Transparant / Grijs, Licht grijs, Antraciet RAL 7016, Zwart

Inhoud

,

Inhoud doos

12 stuks

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *