Tegelvloer afkitten? Gebruik de #1 kit van 2023

Wil je je tegelvloer afkitten? Gebruik dan dé #1 kit van 2023. Supersterk, populair onder vakmannen en blijvend elastisch. Wie wil dat nou niet?! Bestel ‘m direct online bij Tackmasters en klaar jouw klus binnen enkele minuten!

Tackmasters is ook voor jou dé leverancier in lijmen, kitten, PUR schuimen en meer. We breiden ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Bovendien garanderen we de laagste prijzen van Nederland en België, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent. Zo kunnen zowel grote bedrijven als ZZP’ers en particulieren voor de beste prijs en kwaliteit hun producten inkopen.

Tegelvloer afkitten: welke kit heb je nodig?

Ga je een tegelvloer afkitten? Dan raden we het gebruik van onze Strong Bond High Tack kit zeker aan. Of je nu binnen of buiten een tegelvloer gaat plaatsen: met deze kit is jouw klus in een handomdraai gedaan! Enige uitzondering op de regel is het afkitten van een tegelvloer in je badkamer. Dan kun je het beste voor onze Silicon Sealer siliconenkit kiezen. We zetten de voordelen van beide kitten op een rij, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Tegels in een badkamer of WC afkitten

Siliconenkit kopen? Bestel online!

Dé neutrale, zuurvrije en schimmelwerende kit voor het duurzaam afkitten van badkamers, toiletten en beglazingsvoegen is met stip op 1 de Silicon Sealer siliconenkit. Deze kit hoeft niet overschilderd te worden en hecht op praktisch alle ondergronden en materialen.

Deze sanitair-topper hardt uit door luchtvochtigheid tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Verder is het ook nog eens kleurvast en bestand tegen UV, weer, water, vocht, schoonmaakmiddelen, schimmel en veroudering. Silicon Sealer siliconenkit bevat geen oplosmiddelen en / of organische weekmakers en is niet corrosief voor metalen.

Binnen óf buiten een tegelvloer afkitten

Steenlijm kit
High Tack kit kopen? Koop ‘m direct!

Ga je binnen óf buiten een tegelvloer afkitten? Dan heb je aan onze all time favorite Strong Bond High Tack sowieso een goede! Deze alleskunner is extreem sterk, hardt snel uit, is blijvend elastisch en bereikt een enorme eindsterkte. Niet voor niets is de kit enorm populair onder vaklui, zoals timmermannen en hoveniers. Het mooie aan deze kit is dat het zeer veelzijdig is. Zo kun je er een spiegel mee ophangen, maar ook zwaardere materialen (zoals planken of panelen) stevig mee bevestigen of dus een tegelvloer mee afkitten.

Daarnaast is het ook voor mens en milieu niet-belastend doordat het vrij is van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen. Bovendien is de kit in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder wit, grijs en zwart, zodat overschilderen ook niet meer nodig is. Handig!

In het kort:

 • Soepel te verspuiten
 • Extreem hoge aanvangskleefkracht
 • Snelle uitharding
 • Enorme eindsterkte
 • Blijvend elastisch
 • Vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen

How to: tegelvloer afkitten

 1. Bestel High Tack kit of siliconenkit in een kleur die in de buurt komt van de tegel of die past bij de kleur van de voeg. Bestel vandaag voor 16.00 uur!
 2. Verwijder oude kitresten.
 3. Snijd met een afbreekmes de bovenkant van de tube en draai het tuutje erop. 
 4. Draai het dopje van de kit en snijd de tube schuin af. Bepaal de grootte van de kitnaad op basis van de richel die gekit moet worden. Hoe lager, hoe breder de kitnaad. 
 5. Steek de koker in het kitpistool.
 6. Start met kitten! 
 7. Strijk de kitnaden af met ontvetter. Begin altijd onderaan, omdat als je bovenaan begint met kitten het zeepsop langs de muur naar beneden glijdt en dit ervoor kan zorgen dat de kit onderaan niet goed hecht.
 8. Houd bij het afkitten de spuit in een hoek van 45 graden t.o.v. het te kitten oppervlak. Trek de kitspuit in een vloeiende beweging met je mee. Spuit de naad helemaal vol, zodat het helemaal waterdicht wordt.
 9. Gebruik vervolgens afwasmiddel om de kitnaad mee af te strijken. Doe dit eerst met een kitplaatje en als laatst met je vinger voor een strak eindresultaat). Afwasmiddel is een ontvetter waar de kit zich niet aan hecht, waardoor je de kit eenvoudig kunt afstrijken. Wees niet bang dat je te veel gebruikt.
 10. Klaar, geniet van het eindresultaat!

Vandaag besteld = morgen aan de slag

Wie vandaag voor 16.00 uur besteld, heeft morgen nog de producten in huis om een tegelvloer mee af te kitten. Of dat nu onze siliconenkit of High Tack kit is! En wist je dat je extra voordelig kunt bestellen? We geven je graag een tip hoe je nóg meer kunt besparen. Reken 4 á 5 kokers siliconenkit of 6 á 7 kokers High Tack kit af en betaal geen verzendkosten … Want wie betaalt er nu liever voor verzending dan een product?! En die extra kokers komen altijd handig van pas. Of het nu voor een extra klus of reparatiewerkzaamheden zijn.