Hoe lang moet kit drogen? Ontdek het hier.

Op zoek naar siliconenkit voor glas?

Wanneer je beglazing gaat afdichten wil je dit natuurlijk in één keer goed doen. Dan is het belangrijk om voor de juiste kit te kiezen van hoge kwaliteit. Ga bijvoorbeeld voor onze Silicon Sealer siliconenkit. Deze kit is erg geschikt voor het afdichten van beglazing in houten, kunststof of metalen kozijnen. De kit is duurzaam en bestand tegen invloeden van buitenaf. Benieuwd geworden naar alle voordelen? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies en lage prijzen. 

Glas afkitten

Wanneer je glas gaat afkitten is het belangrijk dat je geschikte kit kiest. De kit moet van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Kit voor glas wordt vaak gebruikt voor het afdichten van voegen in enkele en isolerende beglazing. Dit soort kit is geschikt voor het afdichten van beglazing in houten, kunststof of metalen kozijnen. Onze Glass Seal kit is perfect geschikt voor het afkitten van glas. Ga jij liever voor een siliconenkit? Lees dan verder om alles te weten te komen over onze siliconenkit voor glas. 

Siliconenkit voor glas

Onze Silicon Sealer siliconenkit is erg geschikt om te gebruiken voor het afkitten van glas. Deze kit is neutraal, zuurvrij en schimmelwerend. Met dit product kun je sanitair-, bouw- beglazings- en gevelvoegen duurzaam afdichten. Ideaal voor beglazingssystemen, badkamers, keukens, douches en meer. Onze siliconenkit hecht op praktisch alle ondergronden en materialen, waaronder glas. De kit hardt uit tot een duurzaam en permanent elastisch blijvend rubber. Silicon Sealer kit is bestand tegen verkleuring, UV, weersinvloeden, water, vocht, schoonmaakmiddelen, schimmel en veroudering. Ga jij onze siliconenkit ook bestellen voor het afkitten van glas? 

Voordelige prijzen en goede service

Bij Tackmasters kun je terecht voor de allerbeste producten. Ons ruime assortiment wordt steeds uitgebreid en bestaat onder andere uit lijmen, kitten, PUR schuimen, boren, zagen, diamantproducten en meer. Bij ons profiteer je van de laagste prijzen van Nederland en België plus een snelle levering, de reden dat veel tevreden professionals en particulieren hun weg terug vinden naar onze webshop! Je kunt ook altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Onze adviseurs staan graag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem in dat geval gerust contact op via onderstaand formulier, telefoon, e-mail of WhatsApp.