PRIMER 1 L

Waarom dit product?

  • Gemakkelijk aan te brengen met kwast of roller
  • Verbetert de hechting van lijmen- en kitten
  • Stopt zuigende werking van poreuze ondergronden
  • Geeft een fraaie afwerking tussen (gevel) panelen
  • UV-, weer-, water-, vocht- en verouderingsbestendig
vanaf €23,79 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Primer is een zeer effectieve hechtprimer welke gemakkelijk aan te brengen is met kwast of roller en uithard tot een duurzaam vochtwerend membraam. Hoogwaardig voorstrijkmiddel om ondergronden duurzaam te beschermen tegen vocht- en waterbelasting, schimmelvorming en houtrot. Stopt de zuigende werking vanuit poreuze ondergronden. Zorgt voor een verbeterde hechting van lijmen- en kitten op onbehandeld hout, cementgebonden gevelbeplating en poreuze ondergronden. Geeft een fraaie afwerking tussen (gevel) panelen. Uitstekend UV-, weer-, water-, vocht- en verouderingsbestendig. Specifiek te gebruiken bij een plaat- en paneel verlijmingssysteem in combinatie met Tackmasters Panel Bond en Cleaner om zo tot een optimale permanente hechting te komen van plaat- en (gevel) panelen op houten rachelwerk.

Tackmasters Primer wordt ingezet als voorstrijkmiddel om ondergronden duurzaam te beschermen tegen vocht- en waterbelasting en tevens voor een betere hechting van lijmen- en kitten te zorgen. Specifiek te gebruiken in een plaat- en paneel verlijmingssysteem. Correcte paneel bevestiging: ondergronden reinigen met Cleaner, Primer aanbrengen, Panel Tape aanbrengen, Panel Bond aanbrengen, platen bevestigen.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor langdurige- en / of permanente waterbelasting.

Kleur

Transparant, Zwart

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *