Strong bond high tack, dé plintenkit!

Het vast kitten van je plint is zo gefixt met de oersterke en razendsnelle kit van Tackmasters!

Ben jij op zoek naar de beste kit voor het vast kitten van je plint? Geen zorgen, Tackmasters staat voor jou klaar. Strong Bond High Tack kit is onze vertrouwde topper. Deze kit wordt niet voor niets het meest verkocht als plintenkit aan parketteurs en interieurbouwers. Nieuwsgierig naar de voordelen? Lees alles over het vast kitten van je plint met onze oersterke en razendsnelle kit en bestel voordelig online. 

plint vast kitten

Jouw plint professioneel vast kitten 

Heb jij prachtige nieuwe plinten? Dan wordt het tijd om ze te bevestigen. Twijfel jij over de beste manier om dit klusje aan te pakken? Wij vertellen jou graag wat er komt kijken bij het vast kitten van een plint. Om te beginnen leg je de plint langs de muur met de binnenkant naar boven. Het is belangrijk dat je de muur en plint even stofvrij maakt. Daarna breng je een lijn met kit aan op de plint. Kantel de plint eenvoudig omhoog tegen de muur en druk hem stevig aan. Wanneer je onze oersterke kit gebruikt hoef je de plint daarna niet meer te ondersteunen. Om het helemaal af te werken ga jij de plinten natuurlijk ook nog even mooi afkitten. Het eindresultaat is iets waar jij trots op kan zijn! 

Onze topper: Strong Bond High Tack kit

Steenlijm kit

Als het gaat om het vast kitten van je plint kun je volledig vertrouwen op onze Strong Bond High Tack kit. Deze topper wordt niet voor niets het meest verkocht als plintenkit aan parketteurs en interieurbouwers. Zowel professionals als particulieren zweren bij deze kit. Je kunt de Strong Bond High Tack kit niet alleen gebruiken voor het vast kitten van je plint. Deze kit verlijmt vrijwel alle mogelijke materialen en is dus multi inzetbaar. De kit hardt uit tot een permanent elastisch blijvend rubber en is bestand tegen vocht, schimmel en veroudering. Wil jij deze topper ook niet missen in je gereedschapskist? Bestel hem voordelig online in onze webshop. 

Bestel alle benodigdheden mee

Wil jij direct aan de slag met het vast kitten van je plint? Bestel dan meteen alle benodigdheden mee. Natuurlijk kun je niet van start zonder een kitpistool voor kokers (ook beschikbaar in een premium variant). Om helemaal goed voorbereid te zijn kun je ook tuitjes, een kitkoker opener-maatsnijder en kitvoegen spatel set bestellen. Om voor én na je klus te zorgen voor een schone omgeving zullen onze cleaners erg handig zijn. Papier en poetsdoeken komen ook altijd goed van pas. Zo kun jij goed voorbereid aan de slag met het kitten van je plinten. 

Snel in huis!

Tackmasters staat bekend om razendsnelle levering en lage prijzen. Hoe laag? De laagste prijzen van Nederland en België om precies te zijn! Daar wil jij toch ook van profiteren? Veel tevreden klanten vinden hun weg terug naar onze webshop. Voor iedere klus hebben wij de juiste producten in huis. Wanneer jij toch iets mist vullen wij graag ons assortiment aan. Heb je vragen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? De specialisten van Tackmasters staan voor jou klaar. Neem gerust contact op, dan zorgen wij dat jij met de juiste tips op zak verder kunt met je klus.