Kunststof plakken of lijmen in 6 eenvoudige stappen: zo doe je dat!

Kunststof plakken of lijmen is zo gedaan áls je de juiste lijm gebruikt. Een sterke, kwalitatief hoogwaardige lijm is de key to success. Gelukkig ben je daarvoor bij Tackmasters aan het juiste adres. Ons brede assortiment heeft ook waar jij naar op zoek bent. Zoek dus niet verder, maar bestel direct online en ga aan de slag met de beste lijm van 2023.

Kunststof plakken of lijmen met dé beste lijm van 2023

Ga jij kunststof plakken of lijmen? Dan wil je natuurlijk alleen de beste lijm voor dit klusje. Je kunt rekenen op Tackmasters. In ons ruime assortiment lijmen en kitten vind je alleen de allerbeste lijmen (en kitten) voor verschillende toepassingen, zoals kunststof. We stellen dan ook graag (met gepaste trots) dé beste lijm van 2023 aan je voor. Meet onze Strong Bond High Tack lijmkit.

Voordelen van Strong Bond High Tack lijmkit

De Strong Bond High Tack lijmkit is niet voor niets populair onder professionals. Timmermannen en bouwvakkers kunnen niet meer zonder deze lijmkit. De lijm hecht namelijk zelfs zonder primer (ook op vochtige ondergronden!). Bovendien is het soepel te verspuiten en hardt het snel uit.

Blijvend elastisch? Oersterke verbinding? Duurzaam? Check, check, check. De Strong Bond High Tack lijmkit rekt mee en zorgt voor een stevige connectie tussen het kunststof en het andere materiaal. Verder is het vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen én laat het geen lelijke vlekken achter. De kit is (en blijft) kleurvast en bestand tegen invloeden van UV, weer, water, vocht, schimmel en veroudering.

Let op: dit product is multifunctioneel! Je kunt dit product niet alleen gebruiken voor kunststof plakken en lijmen, maar ook voor hout, PU, PVC, staal en meer. Ook voor het plakken en lijmen van zware materialen is deze lijmkit dé oplossing. Wie wil dat nou niet?!

Kunststof plakken of lijmen in 6 eenvoudige stappen

Ja, zo simpel kan het zijn! Plak of lijm kunststof in 6 simpele stappen.

  1. Maak het oppervlak schoon. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld onze Multi Cleaner. Je kunt ook een sopje of alcohol gebruiken. Maak het oppervlak na het reinigen goed droog en raak het zo min mogelijk met je handen aan om te voorkomen dat het opnieuw vet wordt.
  2. Schuur het oppervlak. Om ervoor te zorgen dat de lijmkit goed hecht, schuur je het oppervlak licht op. Gebruik hier bijvoorbeeld schuurpads, schuurpapier of staalwol voor.
  3. Maak de lijm gebruiksklaar. Lees de instructies van te voren goed door, zodat je precies weet hoe je de lijm moet gebruiken.
  4. Werk vlot en secuur. Strong Bond High Tack lijmkit droogt snel. Gelukkig duurt het daadwerkelijke uitharden wat langer, maar het is belangrijk dat je weet wat je doet en secuur werkt.
  5. Druk aan en houd vast. Druk het kunststof en andere materiaal aan en zorg ervoor dat het gelijmde oppervlak bij elkaar wordt gehouden met een klem of elastiek. In de instructies kun je terugvinden hoelang de materialen op elkaar gedrukt moeten blijven.
  6. Verwijder overtollige lijmresten direct met Multi Cleaner en bewaar de overgebleven lijmkit voor wie weet wanneer je het nodig hebt.

Zo bestel jij met extra korting

Bestellen vanuit jouw bedrijf óf als particulier? Het kan allebei! Ook voor jou is Tackmasters dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen en meer. Onze visie is dat zowel grote bedrijven als ZZP’ers als particulieren voor de beste prijs en kwaliteit hun producten kunnen inkopen. We breiden ons assortiment dan ook continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen.

Tip hoe je extra voordelig besteld?! Bestel minimaal 6 á 7 kokers High Tack lijmkit en betaal geen verzendkosten (gratis bij bestellingen van €35 en meer). Want wie betaalt er nu liever voor verzending dan voor het product, niemand toch?! En altijd fijn om een voorraadje achter de hand te hebben.

Overigens betaal je bij Tackmasters sowieso nooit teveel, want we garanderen de laagste prijzen van Nederland én België!

Hulp of advies nodig?

Dus, ga jij kunststof plakken of lijmen? Bestel je lijm (of kit) dan eenvoudig online in onze webshop. Bestel voor 16.00 uur, want dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag al thuis of op de zaak. We leveren al onze producten vanuit voorraad, zodat je nooit extra hoeft te wachten op je producten. Wel zo fijn!

Heb je een vraag? Of kom je er helemaal niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van een goede oplossing. Dan kun jij gauw weer verder met je klus!