PANEL BOND

Paneel lijm

Waarom dit product?

  • Extreem hoge eindsterkte
  • Snelle uitharding
  • Blijvend elastisch
  • Perfect verwerkbaar
  • UV, weer, water, verouderingsbestendig
vanaf €5,95 Excl. BTW

Over dit product

Tackmasters Panel Bond paneellijm is een hoogwaardige, enorm sterke, snel uithardende constructielijm op basis van MS Polymeer technologie voor het verlijmen van plaatmateriaal, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Specifiek te gebruiken bij een plaat- en paneel verlijmingssysteem in combinatie met Tackmasters Cleaner, Primer en Panel Tape om zo tot een optimale permanente hechting te komen van plaat- en (gevel) panelen op houten rachelwerk. Te gebruiken op zowel gevel als wandpanelen, vezelcementpanelen en HPL. Geheel weekmaker, oplosmiddel, siliconen- en isocyanaatvrij. UV, weer, water, vocht, schimmel- en verouderingsbestendig. Niet corrosief voor metalen.

Tackmasters Panel Bond paneellijm is specifiek te gebruiken in een plaat- en paneel verlijmingssysteem. Correcte paneel bevestiging: ondergronden reinigen met Cleaner, Primer aanbrengen, Panel Tape aanbrengen, Panel Bond aanbrengen, platen bevestigen.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, permanente waterbelasting (continu onderwater) en in combinatie met chloor (zwembaden)

Kleur

Wit, Grijs, Zwart

Inhoud

Inhoud doos

12 stuks

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *