GLASS SEAL

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Beglazingskit

Waarom dit product?

  • KOMO gecertificeerd
  • Perfect overschilderbaar
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Zeer goede hechting
  • Neutraal krimpvrij uithardend systeem
  • Weekmaker, oplosmiddel, siliconenvrij
€3.70

Over dit product

Tackmasters Glass Seal beglazingskit is een hoogwaardig, professioneel en universeel overschilderbaar afdichtingsmateriaal op basis van MS Polymeer, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam, permanent elastisch blijvend rubber. Perfect overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf- en laksystemen. Tackmasters Glass Seal beglazingskit is ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576 / NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen. Afdichten van voegen rondom kozijnen- en vensters. Bevat geen weekmakers, oplosmiddelen, siliconen of isocyanaten. Goed kleurvast, UV-, weer, water, vocht- en verouderingsbestendig. Reuk,- blaas- en krimpvrij uithardend. KOMO SKH BRL2801 + BRL2803 gecertificeerd.

Tackmasters Glass Seal beglazingskit kan gebruikt worden als beglazingskit voor gelaagd, enkel, dubbel, inbraak werend- en zelfreinigend glas, polycarbonaat. Te gebruiken voor het afdichten van dilatatie- en gevelelement voegen, aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen, voegen in sanitaire ruimten en natte cellen. Ook te gebruiken als reparatiekit voor onderhoud van beglazing, sanitair- en natuursteenvoegen en overige aansluit- en dilataties in de bouw- en industrie.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor langdurige- en / of permanente waterbelasting. Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden.

Kleur

Wit

Inhoud

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *