Lijm voor kunststof nodig? Bestel de #1 optie uit ons assortiment (incl. reiniger)

Heb je een sterke lijm voor kunststof nodig? Bij Tackmasters zit je goed. Ook voor jou zijn wij dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. We breiden ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen, dus ook die van jou! Heb je dus iets nodig maar kun je het online niet terugvinden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Grote kans dat zij jou verder kunnen helpen of we voor je aan de slag gaan! 

Benieuwd naar welke lijm het beste bij jouw klus past? Lees verder, ontdek het zelf en bestel direct online. Hulp of advies nodig? We helpen je graag verder bij het vinden van een passende oplossing.

Dé lijm voor kunststof

Steenlijm kit
Dé lijmkit voor kunststof.

Onze extreem sterke en razendsnel drogende lijmkit die je voor bijna iedere toepassing kunt gebruiken, is ook zeer geschikt als lijm voor kunststof. We hebben het natuurlijk over onze Strong Bond High Tack lijmkit. Binnen 2 seconden klaar jij voortaan je klus. En zelfs zonder primer hecht de lijm op vochtige ondergronden. Niet voor niets is het dan ook de meest verkochte lijmkit in de bouw.

  • Soepel te verspuiten
  • Extreem hoge aanvangskleefkracht
  • Snelle uitharding (binnen 4 uur volledig belastbaar)
  • Enorme eindsterkte
  • Blijvend elastisch
  • Vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen

Onze Strong Bond High Tack is geschikt als lijm voor kunststof, maar ook voor het verlijmen van hout, PU, PVC of staal. Met name wanneer het aankomt op het monteren of verlijmen van zwaardere materialen (zoals planken of panelen) is deze lijmkit een uitstekende keuze. En fijn om te weten: High Tack kit laat geen vlekken achter.

Inclusief reiniger

Wie aan de slag gaat met het lijm voor kunststof kan ook goed een reiniger gebruiken. Met de kunststof reiniger maak je kunststof weer als nieuw. Bovendien heeft het product naast een reinigende ook een verzorgende werking. Én het bestaat enkel uit milieuvriendelijke grondstoffen! Bestel ‘m direct mee.

Laagste prijsgarantie van Nederland én België

Profiteer van de laagste prijsgarantie van Nederland én België bij Tackmasters. Doordat we rechtstreeks importeren vanaf de producent kunnen we de scherpste prijzen hanteren. Zo kunnen zowel grote bedrijven als ZZP’ers en particulieren voor de beste prijs kwaliteitsproducten inkopen. En we geven je graag een extra tip om nóg meer te besparen: bestel minimaal 5 á 6 kokers van 290 mL of 2 á 3 worsten van 600 mL High Tack kit om gebruik te maken van onze gratis verzending vanaf € 35. Bij een kleinere klus heb je wellicht niet alles direct nodig, maar is het wél fijn om extra kokers of worsten achter de hand te hebben voor in de toekomst. Bij grotere klussen zul je sowieso aan een minimum van deze aantallen komen, als het niet meer is.

Voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis!

Bestel de Strong Bond High Tack lijm voor kunststof vandaag voor 16.00 uur, dan heb je ‘m morgen al in huis! We leveren ons brede aanbod uit voorraad, zodat je nooit misgrijpt. Kom je er niet helemaal uit, en heb je hulp of advies nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder bij het vinden van een passende oplossing.