Kunststof plakken: welke lijm heb ik nodig?

Kunststof plakken of verlijmen is dé oplossing wanneer het oppervlak volledig vlak moet zijn, of te klein is om te schroeven. Bovendien zorgen schroefgaten voor ophoping van vuil en zien er minder mooi uit. Voor het repareren van kunststof onderdelen is een kunststof lijm of PVC lijm een goede keuze. Kies voor de sterkste kunststof lijm uit ons assortiment: Strong Bond High Tack Lijmkit.

De #1 lijm voor kunststof

Kunststof plakken
De beste lijm om kunststof te plakken

De High Tack biedt het beste van twee werelden: je kunt hier allerlei oppervlakken mee aan elkaar bevestigen, maar ook goed naden en kieren mee dichtmaken. De montagekit is te gebruiken zonder primer en hecht zelfs op vochtige ondergronden. De lijm- en montagekit is kleurvast en UV-, weer-, water-, vocht-, schimmel- en verouderingsbestendig.

  • Soepel te verspuiten
  • Extreem hoge aanvangskleefkracht
  • Snelle uitharding
  • Enorme eindsterkte
  • Blijvend elastisch
  • Weekmaker, oplosmiddel, siliconenvrij

Niet voor niets is dit de meest verkochte lijmkit in de bouw en zijn alle bouwvakkers en timmermannen gehecht aan onze Strongbond High Tack. Deze kit verlijmt alle mogelijke materialen en is dus multi inzetbaar zo ook voor alle kunststof materialen. Ontdek zelf het gebruiksgemak van de High Tack en ervaar alle voordelen van deze populaire lijmkit.

Kunststof platen plakken

Wanneer je kunststof platen of onderdelen gaat verlijmen is een goede voorbereiding het halve werk. Het is belangrijk dat de platen van tevoren goed worden gereinigd. Een kunststof primer is daarentegen niet nodig wanneer je voor Strong Bond High Tack kiest. De lijmkit hecht perfect op de meeste ondergronden is daarnaast vrijwel reukloos en krimp- en blaasvrij.

Kunststof onderdelen repareren

Is je fietslampje kapot? Is het klepje van de afstandsbediening afgebroken? Een kunststof lijm biedt een goede oplossing om het onderdeel te plakken. In plaats van de Strong Bond High Tack Lijmkit bevelen we voor kleine onderdelen de Superglue Secondelijm aan. Deze zeer krachtige lijm is geschikt voor het lijmen van verschillende materialen zoals kunststof en plastic. Bovendien is de lijm gebruiksklaar en daardoor direct aan te brengen op het onderdeel.

Laagste prijsgarantie in Nederland en België

TACKMASTERS is dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. Ook voor diverse bevestigingsmiddelen, boren, zagen en gereedschap kun je bij ons terecht. We garanderen de laagste prijzen van Nederland en België. Doordat we alle producten direct importeren vanaf de producent profiteert iedereen van onze scherpe prijzen. Zowel grote bedrijven, ZZP’ers als particulieren. Bovendien worden alle bestellingen boven de €35,- euro gratis verzonden.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor alle producten uit ons assortiment geldt: voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Alle soorten lijmen en kitten zijn direct uit voorraad leverbaar, zo ook de Strong Bond High Tack Lijmkit of Superglue Secondelijm. Daardoor kun je direct aan de slag. Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ze staan graag voor je klaar met een passend advies.