Hard kunststof lijmen

Kunststof lijmen? Gebruik het #1 product van 2023

Wil je kunststof lijmen? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben een zeer ruim assortiment lijmen, kitten, PU schuimen en meer. Bovendien breiden we continu uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. 

Wist je dat rechtstreeks importeren vanaf de product? Daardoor kunnen we de laagste prijzen van Nederland en België garanderen! Zo kunnen zowel particulieren en ZZP’ers als grote bedrijf voor de beste prijs en kwaliteit hun producten inkopen.

Ook voor degenen die kunststof lijmen willen, kunnen kiezen uit veel producten. Maar er kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Benieuwd welke dat is? Ontdek de voordelen.

#1 keuze voor kunststof lijmen

Steenlijm kit
Kies voor de beste kunststof lijm van 2023!

Kunststof lijmen doe je natuurlijk met … Strong Bond High Tack kit! Deze lijmkit is razend populair onder bouwvakkers, timmermannen en interieurbouwers. Niet voor niets is dit dan ook de meest verkocht lijmkit in de bouw. Door het multi-inzetbare karakter verlijmt deze kit alle mogelijke materialen. Zo is het onder andere geschikt voor kunststof lijmen, maar ook voor het verlijmen van hout, PU, PVC of staal. Zelf voor het ophangen van een spiegel, planken of panelen en andere zwaardere materialen heb je aan deze kit een goede keuze.

Met Strong Bond High Tack kit klaar jij voortaan binnen 2 seconden jouw klus. Zelfs op vochtige ondergronden hecht de kit (ook zonder primer) zeer goed. Ook op poreuze materialen, zoals marmer, graniet en natuursteen kun High Tack kit dus prima gebruiken. En het laat geen vlekken achter, win-win! We zetten meer voordelen even overzichtelijk voor je op een rijtje.

  • Soepel te verspuiten
  • Extreem hoge aanvangskleefkracht
  • Snelle uitharding
  • Enorme eindsterkte
  • Blijvend elastisch
  • Multi-inzetbaar
  • Laat geen vlekken achter
  • Vrij van weekmakers, oplosmiddelen en siliconen

Reparaties met kunststof lijm

Waarschijnlijk ben je er inmiddels wel uit als je op zoek bent naar kunststof lijmen. Maar welke lijm heb je nodig als het gaat om het repareren van een scheur of gat in kunststof? Ook daarvoor kun je het beste gebruik maken van de Strong Bond High Tack kit. Door de snelle uitharding, kun je goed (indien nodig) meerdere lagen over elkaar heen aanbrengen. Door de enorme eindsterkte kun je het daarna met een gerust gevoel gewoon belasten.

Schakel hulp van een expert in

Ben je eruit? Ga je voor de ijzersterke Strong Bond High Tack kit? Gefeliciteerd, je zult er ongetwijfeld plezier van hebben bij het kunststof lijmen! Twijfel je nog over het juiste product voor jouw klus? Geen probleem. Onze experts geven je graag vrijblijvend advies. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander waarmee jij je klus tot een goed einde brengt. Je kunt hen bereiken via de chat, WhatsApp, telefoon of mail.

Bestel extra voordelig online

Ga je enkel aan de slag met kunststof lijmen? Dan heb je aan de High Tack kit gegarandeerd een goede keuze. Je bestelt ‘m nu voor maar € 3,99. Daarvoor krijg je een 290mL koker. Wil je écht profiteren? Bestel dan minimaal 5 á 6 kokers. Je betaalt dan namelijk geen verzendkosten! En als je voor 16.00 uur vandaag bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis.