Glaskit: welke kit heb ik nodig?

Glaskit of ook wel beglazingskit genoemd, wordt vaak gebruikt in de bouwbranche en beglazingsbranche. Het is belangrijk dat de beglazingskit van goede kwaliteit is, makkelijk en snel te verwerken is en een lange levensduur heeft.

Alle bovenstaande eigenschappen vind je terug in onze Glass Seal. Deze glaskit is erg geschikt voor het kitten van glas en beglazingssystemen. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden voor aansluitvoegen tussen kozijn en gevel. Wil je meer weten over glaskit en hoe je glaskit het beste kunt gebruiken? Lees dan verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor je klaar.

Wat is glaskit?

Het woord ‘glaskit’ zegt het eigenlijk al, deze kitsoort wordt vooral gebruik voor het kitten van glas. Het is een kleefmiddel die er voor zorgt dat twee materialen aan elkaar vast blijven zitten. Het wordt gebruikt voor het afdichten van voegen in enkele en isolerende beglazing. Glaskit is zeer geschikt voor het afdichten van beglazing in houten, kunststof of metalen kozijnen.

De beste glaskit voor jouw klus

De allerbeste en goedkoopste glaskit is onze Glass Seal. Voor een 290 ml koker betaal je slechts €3,90. Vanaf €35,- betaal je geen verzendkosten, daarom adviseren we je om minimaal 6 a 7 kokers aan te schaffen. Voor het afkitten van alle ramen in jouw huis heb je dit zeker wel nodig. Wanneer je kiest voor deze glaskit profiteer je van vele voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij: 

Glaskit
Dé Glaskit van Tackmasters
  • KOMO gecertificeerd
  • Perfect overschilderbaar
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Zeer goede hechting
  • Neutraal krimpvrij uithardend systeem
  • Weekmaker, oplosmiddel, siliconenvrij

Hoe glaskit gebruiken?

De glaskit van Tackmasters kan gebruikt voor als beglazingskit voor gelaagd, enkel, dubbel, inbraakwerend en zelf reinigen glas, polycarbonaat. Hij is te gebruiken voor het afdichten van dilatatie- en gevelelementen voegen, aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen, voegen in sanitaire ruimten en natte cellen. De kit is ook te gebruiken als reparatiekit voor onderhoud.

In dit artikel beantwoorden we de vaak gestelde vraag: beglazingskit of acrylaatkit?

Glaskit voor een scherpe prijs

Tackmasters is een officiële dealer van glaskit en kan dit tegen een zeer scherpe prijs leveren. Je hebt bij ons daarom altijd een scherpe en voordelige prijs. Wij beschikken over een hoogwaardige voorraad. Wanneer je jouw bestelling voor 16:00 aan ons doorgeeft heb je de glaskit de volgende dag in huis. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen je graag.