Wat is spuitlijm? Beste lijmsprays op een rij

Je wilt gebruik maken van spuitlijm voor een klus, maar misschien wil je eerst meer informatie over de desbetreffende lijmspray of weten hoe je de lijm aanbrengt. Onze specialisten bij Tackmasters vertellen je graag wat je moet weten om aan de slag te gaan met de lijm. Lees verder!

Wat is spuitlijm?

Spuitlijm (of lijmspray) is een sneldrogende contactlijm die zorgt voor een permanente verlijming van vele materialen. De spuitlijm wordt geleverd in drukvaten of spuitbussen en is er in verschillende varianten. Daarnaast kun je de lijm gebruiken voor een tal aan toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het lijmen van papier, textiel, beton, hout en kunststoffen. Let wel op dat je de juiste spuitlijm gebruikt voor je klus. Bij twijfel kun je ons te allen tijde om advies vragen.

Diverse soorten spuitlijm

Bij Tackmasters hebben we lijmspray voor elke klus. We zetten alle soorten spuitlijm op een rijtje. Zo vind je direct alle informatie over de desbetreffende lijmsoort. 

Toch liever contactlijm in blik?

Lijkt je het toch prettiger om te werken met contactlijm in blik in plaats van spuitlijm? Geen probleem. Wij hebben ook diverse contactlijmen in blik verkrijgbaar. Deze zijn zeer sterk en sneldrogend en dienen dubbelzijdig aangebracht te worden met een kwast of vachtroller. Speciaal ontwikkeld om een groot scala aan producten op diverse materialen en ondergronden te verlijmen. Geschikt voor permanente verlijming op alsmede van hout, HPL, MDF, OBS, underlayment, spaanplaat, multiplex, triplex, plaatmateriaal, hard- en zachtboard, fineer, formica, duropal, beton, metaal, aluminium, PVC, TPO, diverse kunststoffen, rubber, textiel, karton, etc.

Bestel direct online

Wil je direct aan de slag met onze spuitlijm? Je bestelt de standaard lijmspray snel en eenvoudig via de webshop. En niet geheel onbelangrijk: wij garanderen jou de scherpste prijs van Nederland en België. Als je vandaag bestelt, kun je morgen al aan de slag! Heb je vragen over een product? Neem contact op. Wij helpen je graag verder.