Spring is coming! #5 ideeën om jouw tuin à la 2023 te pimpen

Misschien ben jij wel één van de velen fantasyliefhebbers die in extase raakten van het epische “winter is coming” van Game of Thrones. Niet gezien? Dan heb je absoluut nog iets in te halen. Nu we het vruchtbare voorjaar naderen galmt het door de wandelgangen van Tackmasters “spring is coming”. De kou, nattigheid en torenhoge energierekeningen. Wij zijn er wel klaar mee! En jij? Heb je ook zo’n zin om weer in een gezellige tuin te zitten? Hoe ga jij de tuin ready maken voor warmer weer?

#1. Terras aanleggen of bestraten van jouw tuin

Ben jij superhandig, heb je én ervaring met betegelen én heb je saaie stukken grond, gras of grind in de tuin waar je vanaf wilt? Bestraten of zelfs een terras(je) aanleggen kan dan de perfecte oplossing zijn. Zoek jouw mooiste tegels uit in de bouwmarkt of beter nog, check marktplaats.nl wanneer je geld wilt besparen. Voor het afdichten van jouw tegelwerk gebruik je perfect Tackmasters Unibond polymeerkit of Façade sealer. Vloertje erin? Een leuke tuinset en wat accessoires en jij wilt (bijna!) niet meer op vakantie van de zomer.

#2. Geef oude, versleten tuinaccessoires een tweede leven

Tuinkabouters die al hun kleur zijn verloren, verroeste vlinders op de schuur of schutting, vogelhuisjes die bijna weer één met de natuur zijn geworden of verweerde stenen beelden. Tja, óóit zag het er gezellig uit. Kun je het je nog herinneren? Je kunt natuurlijk het zaakje wegdoen of nieuw kopen. Mocht je daar het geld allerminst voor (over) hebben of je bent wel in voor een uitdaging: zelf opknappen die handel! Check wat jij wilt opknappen en wat je ervoor nodig hebt. Ga je schilderen, schuren, schroeven, zagen of lijmen? Verzamel jouw benodigdheden en pimpen maar.

#3. Wat is de grootste eyecatcher in jouw tuin?

Op wat in jouw tuin zou je willen dat je bezoekers magnetisch hun oog laten vallen? Misschien ben je nog op zoek naar dé eyecatcher in jouw tuin. Ons idee? Stapelblokken! Perfect te verlijmen met Tackmasters extreem sterke High tack. Maak hiermee een tuinbank, leuke plantenbak, moestuintje of zelfs een zandbak. Wist je dat je stapelblokken heel goed kunt overschilderen? Op die manier kun je jouw werk nog eens extra op laten vallen met felle kleuren, een leuk patroon, kunstwerk of gewoon stijlvolle kleur. Reken maar dat jij complimenten krijgt van vrienden en kennissen over deze imposante eyecatcher.

Stapelblokken verlijmd met strong bond high tack

Stapelblokken verlijmd met de sterke Strong bond high tack!

#4. Openlucht cocktailbar

Doe je met enige regelmaat een lekker drankje? Bij lekker weer ben je vast weleens op het terras te vinden. Hoe lekker is het om jouw eigen “cocktailbeleving” zo in de achtertuin neer te zetten? Je kunt gewoon een hoge tafel in elkaar timmeren óf jouw tuinbar aankleden met kastjes, vakjes en ophangmateriaal. Afhankelijk van hoe handig en avontuurlijk je bent uiteraard. Wil je bijvoorbeeld waterdichte ruimten maken? Gebruik dan Tackmasters High Tack, de crème de la crème onder de lijmkit. Als finishing touch vind je het misschien leuk om creatieve afbeeldingen of teksten te gebruiken om jouw ultieme barbeleving na te bootsen. Zet de muziek op play, halfvol glas in de hand en proost!

#5. Creëer een oudervrije zone

Heb je kids? Is het niet heerlijk als die (kleine) herrieschoppers zich vermaken? En waar kunnen zij dat beter doen dan buiten in de frisse, zuurstofrijke lucht. Er is iets wat veruit de meeste kids fántástisch vinden. Heb je het al geraden? Een boom- of blokhut. De ultieme oudervrije zone, een eigen (speel)plek, de fantasie van ieder kind. Euh, oudervrij natuurlijk nádat jij als handige papa of mama het houten kunstwerk uit de grond hebt gestampt. Wat heb je nodig? Tenminste (veel) hout, schroeven en/of lijmkit en een creatief brein. Moet je je eerst inlezen? Of schakel je hulptroepen in? Jouw kids zijn je gegarandeerd eeuwig dankbaar (euh, in ieder geval tot het avondeten).

Meer beeldende inspiratie nodig?

Op bijvoorbeeld pinterest.com vind jij de meest creatieve ideeën om jouw tuin(tje) om te toveren tot het hof van Eden. Psst, je kunt natuurlijk ook even de plaatselijk bouwmarkt of woonboulevard afstruinen om ideeën op te doen. Vervolgens bestel jij razendsnel jouw lijmkit, schroeven, zaagbladen, verwerkingsmateriaal en overige benodigdheden op tackmasters.nl. Je vindt hier namelijk de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, als je het daar nog niet warm van krijgt …

  • Beste kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Vóór 16:00 uur besteld = volgende werkdag jouw producten in huis
  • Gratis jouw feloranje pakket ontvangen vanaf €35,-
  • Contact vinden we leuk dus stel gerust jouw vragen
  • Zakelijk bestellen? Maak een account aan en kies voor zakelijk afrekenen
  • Meer voordeel? Check ook onze acties en combideals

Wat zeggen onze klanten?

⭐⭐⭐⭐⭐ Snelle levering en goede service
Een bestelling s avonds geplaatst en de volgende dag in huis. Artikelen die niet op voorraad waren werd ik over gebeld en een duurder alternatief werd me toegezonden. Prima kwaliteit van zowel kit, pur en de schroeven.
Arjen de Rooij

⭐⭐⭐⭐⭐ Messcherpe prijzen, snel geleverd en betrouwbaar.
Kitten, lijmen, schroeven, tapes, etc … voor scherpe prijzen, snel geleverd en betrouwbaar.
Henry Koopman

⭐⭐⭐⭐⭐ Supergoede aanvangshechting
Supergoede aanvangshechting. Zwarte strong bond high tack gebruikt voor het monteren van een lattenwand op een zwarte muur in plaats van schroeven. Heel erg tevreden met dit product omdat het in het begin nog makkelijk te positioneren is, de zware hardhouten latten bleven uit zichzelf hangen en na 10 minuten al nagenoeg vast. Ideaal!
Mark