Smeermiddelen bestellen

Smeermiddelen bestellen? Check Tackmasters complete overzicht!

Smeermiddelen bestellen? Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt met alle smeermiddelen en sprays in ons assortiment. Je ziet verschillende categorieën. Wel zo makkelijk. Kan je eventueel doorscrollen. Lees mee en bestel je professionele smeermiddelen & sprays goedkoop online.

🚩 Zakelijk bestellen en groot inkopen? Afhankelijk van wat je nodig hebt, zit er wellicht extra korting in, dus bel even. 📲

Scrol direct door. ⤵

Smeermiddelen bestellen bij Tackmasters

Waarom smeermiddelen en sprays bestellen bij Tackmasters?

Om maar meteen jouw scherm binnen te vallen: op tackmasters.nl vind jij de allerbeste smeermiddelen en sprays. Niet alleen garanderen we jou de hoogste kwaliteit. Ook scherpe prijzen en persoonlijk advies, wanneer jij dat wenst, is helemaal ons ding. We zijn dan ook erg trots op onze vele, tevreden Tack Masters en gevleid door fantastische reviews. Neem bijvoorbeeld deze:

⭐⭐⭐⭐⭐ Trustpilot
Goede service echt super snel
Bestelling geplaatst 14:29
Werd gelijk verwerkt en verstuurd
Volgende dag 10:30 al bezorgd gekregen
Super snel dus Tackmasters bv dikke tien van mij kunnen

veel bedrijven een voorbeeld aan nemen 👍
Boss

Anyway! Al onze zorgvuldig geselecteerde smeermiddelen en technische sprays staan te popelen om kennis met jou te maken. Ze stellen zich stuk voor stuk aan je voor en vertellen je waar zij in uitblinken.

Multifunctionele sprays

Multifunctionele spray, het woord verklapt het al: jij gebruikt deze sprays voor uiteenlopende doeleinden. Het is vergelijkbaar met een allesreiniger waarmee je allerlei soorten vuil oplost. Ga je een specifieke vervuiling of oppervlak behandelen? Dan kun je ook je cleaner of smeermiddel daarop finetunen. Wij hebben voor jou een universele schuim en een universele spray.

Multischuim – 500 ml spuitbus – €4,49 (incl. BTW: €5,43)

“Zoek je een veelzijdige schuimreiniger? Ik verwen jouw oppervlak graag met een schuimbad. Hardnekkig vuil als vet, olie, smeer en teer schuim ik met gemak van jouw oppervlak. Laat je me even intrekken, zo’n 15 minuten, dan los ik zelfs zeer hardnekkig vuil op. Met een PH-waarde van 9 bied ik jou namelijk diepe reiniging en ontvetting. Daarnaast bedwelm ik je liefdevol met m’n licht alcoholische en vruchtachtige geur.”

Multi spray – 500 ml spuitbus – €5,49 (incl. BTW: €6,64)

“Hou je van veel variatie in één spuitbus? Dan ontdek je waarschijnlijk graag al mijn kwaliteiten. Ik ben een effectieve roestoplosser, smeermiddel, invetter én reiniger tegelijkertijd. Vastzittende schroeven week ik voor je los, bewegende delen smeer ik, in lastig bereikbare plekken reinig ik en daarnaast houdt ik water en corrosie tegen. Mijn ventiel heeft een verlengstuk, waardoor jij me zelfs in de kleinste gaatjes en kiertjes prima gebruikt.”

Bonus: Multifunctionele spraykop waarmee je je letterlijk een slag in de rondte sprayt.

Schuimreiniger kopen

Verf / coating

Wat is de makkelijkste manier om een verf of coating aan te brengen? Spuiten natuurlijk! Met de volgende drie verfsprays bestel je dan ook gemak in een spuitbus.

Zink spray – 500 ml spuitbus – €5,89 (incl. BTW: €7,13)

“Ga je staal (of ander metaal) beschermen middels een zinklaagje? Of breng je me aan als coating? Met mijn hoge zinkgehalte en roestwerende werking gebruik je me zowel als primer/grondverf als toplaag. Ik droog snel en ben prima overschilderbaar. Al zink jij misschien weg in de zilverkleurige glans die ik achterlaat op jouw metaal …”

Markeringsverf spray – 500 ml spuitbus – €5,75 (incl. BTW: €6,96)

“Markeren, uitlichten, aanwijzen, tekst of symbolen aanbrengen? Ik ben de marker spray, ook wel asfalt spray genoemd, die je zoekt! Kies voor mij de kleur blauw, geel of rood en ik verzorg jouw markeringswerk voor wel 8 tot 12 maanden (dus: niet permanent). Weet je dat ik reuzesnel droog, een hoog dekkend vermogen heb en op bijna ieder materiaal hecht?”

Inclusief: 360 °C ventiel

Asfalt spray kopen

Lak spray mat zwart – 500 ml spuitbus – €5,49 (incl. BTW: €6,64)

“Wil je professioneel of hobbymatig een mat zwarte laklaag aanbrengen op jouw ondergrond of object? Dán verspuit je mij. Mijn droge, stoere uiterlijk trekt vele ogen naar zich toe. Ik krijg er geen kleurtje van maar zorg voor volledige dekking na slechts één spuitlaag. Hoe verspuit je mij? Je leest precies hoe ik het liefst behandeld wordt, in m’n productomschrijving. Tot daar!”

(Auto)industriereinigers

Werk je in de (auto)industrie? Dan móét je wel een hoogwaardige industriereiniger, remreiniger en cockpit spray in jouw garage of werkruimte hebben staan. Grondig ontvetten en cleanen van al je motor- en machineonderdelen, voertuiginterieur én ongelukjes op de werkvloer? Met dit trio dit jij altijd safe.

Industriereiniger – 500 ml sprayflacon – €5,99 (incl. BTW: €7,25)

“Met mijn PH-waarde van 13 ben ik de koning onder de ontvetters. Vetzuren verslind ik tot de laatste molecuul. Ook (smeer)olie, roet en aanslag verwijder ik resoluut, wanneer ik toch voor jou bezig ben. Ik ben sterk geconcentreerd, heb een lichte citroengeur en wordt graag door professionals gebruikt gezien de risico’s als je met me in aanraking komt.”

Remreiniger – 500 ml spuitbus – €4,95 (incl. BTW: €5,99)

“Heb je mij al staan in jouw (auto)garage? Het reinigen van remmen, maar ook ander vet, smeer of plakkerige resten van je machine of voertuig, doe ik met veel plezier. Voor een groot deel besta ik uit oplosmiddel. Laat me even intrekken dan zul je zien dat vuil en vet letterlijk afdruipt. Zoek je een ontvettende krachtpatser, dan ben ik absoluut jouw match.”

Cockpit spray – 500 ml spuitbus – €4,75 (incl. BTW: €5,75)

“Ben je benieuwd naar mijn specialiteit? Dat is het siliconenvrij reinigen en beschermen van jouw voertuiginterieur. Heb je last van vlekken, vocht of stof op je bekleding of dashboard? Ik weet van aanpakken. Waar oppervlakken door de tand des tijds versleten zijn geraakt, breng ik de glans weer zoveel mogelijk terug. Tenslotte geniet je nog tijden na van mijn frisse geur. Nodig je me uit voor een ritje?”

Smeermiddel kopen

Glijmiddelen

Wat is het antwoord op al je stroeve en wrijvende problemen? Juist, glijmiddel. We maken onderscheid tussen glijmiddel dat gebruikt wordt voor industriële en seksuele toepassingen. Het is je hopelijk al duidelijk dat we ons bij Tackmasters zuiver richten op het eerste. 😉

Multi olie 6-in-1 – 500 ml spuitbus – €5,49 (incl. BTW: €6,64)

“Serieus, 6-in-1? Jawel, er zijn namelijk 6 specialiteiten waar jij van profiteert wanneer je mij ter hand neemt. Je gebruikt me multifunctioneel voor installatie-, reparatie-, onderhouds- én productieklussen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat het me even opsommen.”

 • Je materialen beschermen tegen corrosie
 • Mechanische onderdelen smeren
 • Piepende en krakende geluiden naar ’t verleden bonjouren
 • Vet en vuil oplossen van je onderdelen
 • Verwijderen van roest
 • Vocht afstoten

Siliconen spray – 500 ml spuitbus – €4,49 (incl. BTW: €5,43)

“Ben je gek op siliconen en het beschermlaagje dat het achterlaat? Dan zul je op mij verkikkerd zijn. Ik ben je hack voor glibberige smering én bescherming tegen vuil en vocht. Naast het smeren van bewegende delen, impregneer ik ook textiel en voorkom dat plakkerig materiaal in jouw machines blijft rondhangen. Bestel me snel, dan geniet ook jij binnenkort van mijn vochtafstotende, hittebestendige en penetrerende eigenschappen.”

Siliconenvrij glijmiddel – 500 ml spuitbus – €5,49 (incl. €6,64)

“Waar mijn technische vriend hierboven er vol van is, ben ík 100% vrij van siliconen. Men noemt mij ook wel houtglijmiddel, omdat ik het smeermiddel van plezier ben in de (timmer)bouw. Ik ben antiplak en antivlek, reken er dus op dat ik geen stof en vuil aan zal trekken. In de houtverwerking bewaak ik een soepele samenwerking tussen je materiaal en machine. Extra makkelijk dat je ondergrond verlijmbaar en overschilderbaar blijft, nadat je mij gebruikt hebt.”

Boor- en snijolie – 500 ml spuitbus – €4,75 (incl. €5,75)

“Voor jouw boor- en snijwerk gebruik je (hoogstwaarschijnlijk) een metaalsoort als staal, koper, RVS of zelfs het extreem sterke diamant. Bestel je mij, dan heb je dé snijolie in handen die al jouw scherpe gereedschap in topconditie houdt. Hoe ik het doe? Door mijn koelende, hittebestendige én krachtige kleefeigenschappen. Daarmee bezit ik het vermogen om wrijving en slijtage te minimaliseren. Ik smeer jouw boren, messen, zagen en ander snijgereedschap, met twee vingers in m’n spuitbus.”

Machine vet smeren

Machine en productie smeermiddelen

Zet jij je vol energie in voor het soepel laten lopen van machine- en productiewerk? Maak het jezelf makkelijk en laat je bijstaan door de volgende sprays. Misschien repareer of onderhoud je machines of (elektronische) installaties, dan weet je hoe belangrijk de juiste smering is. Het vermindert slijtage drastisch en verlengt de levensduur van al je onderdelen aanzienlijk.

Roestoplosser – 500 ml spuitbus – €4,99 (incl. BTW: €6,04)

“Jij had het al door, mijn naam verklapt meteen m’n beste kwaliteit! Wil je zo goed mogelijk voorkomen dat je metalen hun kracht en werking verliezen door het onaantrekkelijke roest of andere slijtage? Voor mij: just another day at the office. Roest (en ook andere slijtage als corrosie) oplossen doe ik graag. Wil je het echt slim aanpakken? Gebruik mij dan gerust preventief. Met mijn beschermende, waterafstotende werking verklein ik namelijk de kans op roestvorming en corrosie.”

Let op: “Voorkom dat je me sprayt op kunststof, daar heb ik namelijk niets mee op.”

Kettingspray – 500 ml spuitbus – €4,95 (incl. BTW: €5,99)

“Qua smeermiddelen voor je motor- of machineonderdelen zit je met mij goed. Ik maak er geen geheim van dat ik een crush heb op kettingen in alle soorten en maten. Spray je mij, dan vorm ik binnen enkele seconden een flexibele, waterdichte smeerlaag op jouw onderdeel. Vocht en vuil stoot ik af én ik heb een groot kruipvermogen. Resultaat? Je kettingen, maar ook rollagers, kabels, aandrijvingen en overige werktuigen lopen weer gesmeerd.”

PTFE spray – 500 ml spuitbus – €5,89 (incl. BTW: €7,13)

“Ben je op zoek naar smering voor bijvoorbeeld elektronica, die extreme omstandigheden (tot wel 250 °C) moet aankunnen? PTFE spray, tot je dienst. Door mijn basis van PTFE, ook wel Teflon genoemd, ben ik 100% vet- en waterafstotend. Je ziet dit ook terug in mijn sterk alkalische PH-waarde van 11,6. Voor jou ga ik (letterlijk) door het vuur, verminder wrijving en los vuil en roest op. Dit doe ik op nagenoeg iedere ondergrond.”

Kettingspray kopen

Ander specifiek doeleind

Tenslotte zijn er nog enkele sprays die geen plekje hebben gescoord in bovenstaande categorieën (ahh). Kijk nog even mee.

Kunststofreiniger – 500 ml sprayflacon – €6,95 (incl. BTW: €8,41)

“Is jouw doel het reinigen van kunststof? Daar ben ik namelijk voor geperfectioneerd. Kijk je weleens om je heen hoeveel plastic we tegenwoordig gebruiken (en verbruiken)? “Kunststofproblematiek” als dofheid, krassen en vlekken steken steeds meer de kop op. Op zowel flexibel als hard kunststof, zorg ik ervoor dat het weer gaaf wordt, schoon en glanzend. Door mijn verrijking met limoneen (een biologische koolwaterstof) verspreidt ik ook nog eens een frisse, citrusachtige geur.”

RVS reiniger – 500 ml spuitbus – €5,25 (incl. BTW: €6,35)

“Metaal, ik hou ervan als een draak van z’n gouden schat. Met mij ontvet, reinig en verzorg je bijvoorbeeld je gootsteen en kookplaat, maar ook metalen gereedschappen, voertuig-, machine- en installatieonderdelen. Een droge, wasachtige beschermlaag laat ik achter op je oppervlak. Met deze laag voorkom ik dat roest vrij spel krijgt en profiteer jij langdurig van de superkrachten van je metalen objecten.”

Stofverwijderings spray – 500 ml spuitbus – €3,95 (incl. BTW: €4,78)

“Last but not least, al ben ik niet exact één van de smeermiddelen. Wel ben ik je technische vriend voor het verwijderen van stof. Toegegeven, met één flinke ademteug kun je vaak al een berg stof de lucht in blazen. Wil je echter tot in het minuscuulste gaatje stof verwijderen? Bijvoorbeeld in elektronische apparaten of instrumenten. Dán maak je gebruik van mijn propaan/butaan drijfgas. Onder extreem hoge druk verspuit je mij, zodat ik jouw oplaadpoorten, toetsenbord, camera etc. zuiver van stoffigheid.”

Misschien zijn deze producten iets voor jou ⤵

Industriezeep - garagezeep - 3 liter - schuurkorrel met doseerpomp
Professionele industriezeep
 • #Poetsdoeken voor (omgerekend) slechts €2,63 p/kg schone witte tricot doeken of bonte mix. Wil je jouw spray over de oppervlakte verdelen of overtollig/gemorst middel wegpoetsen? Ga voor de sterke, hoog absorberende poetsdoeken.
 • #Industriepapier wanneer je voor je poetswerk een pluisvrije, hygiënische oplossing zoekt. Met 500 vellen en 3-laags heb je meteen een groot volume bij de hand.
 • #Midi rollen poetspapier 2-laags, 500 vellen. Voor je kleinere ongelukjes, wrijfwerk en zelfs voor het hygiënisch afdrogen van je handen, is-ie perfect.
 • #Handy wipes omdat deze doekjes in handige potverpakking jouw handen tussen de bedrijven door heerlijk reinigen, desinfecteren én hydrateren.
 • #Industriezeep lief voor je handen. Met deze professionele zeep reinig je perfect je handen terwijl het beschermlaagje op je huid intact blijft.
 • #Werkhandschoenen zodat je jouw handen beschermt tijdens al je klusavonturen. Wat is daarvoor prettiger dan de slijtvaste, ademende en waterafstotende handschoen?

Vandaag nog smeermiddelen bestellen

Knap dat jij aan het einde bent gekomen van ons smeermiddelen overzicht! Heb je ook jouw match gevonden? Of, matches … Want, waarom zou je niet voor zoveel mogelijk fun gaan? 😉

Meer informatie over onze smeermiddelen en sprays? Vertellen we je in alle productpagina’s, dus lees gerust nog even verder.

 • Hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen vind je op tackmasters.nl
 • Turbobezorging: vóór 16:00 uur bestellen = volgende werkdag je feloranje binnen
 • Boven €35,- bestellen? Gratis jouw Tackmasters post ontvangen
 • Vragen of opmerkingen? We horen/lezen graag van jou

Smeermiddelen bestellen