ISOLATION FIX 21 KG

Isolatie lijmschuim in drukvat

Waarom dit product?

  • Verlijming van EPS, XPS, PIR, PUR
  • Voor dak- en wandisolatie systemen
  • Hoge aanvangshechting
  • Zeer snelle doorharding
  • Voorkomt koudebruggen
  • BDA gecertificeerd
€268.00

Over dit product

Tackmasters Isolation Fix isolatie lijmschuim is een hoogwaardig, snel uithardend 1K lijm- en montage schuim op basis van gemodificeerd polyurethaan. Speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van EPS, XPS, PIR, PUR, en overige isolatie- en akoestische plaatmaterialen. Tackmasters Isolation Fix isolatie lijmschuim geeft een uitstekende hechting op hout, beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen, polyester, PVC en bitumineuze ondergronden zowel glad, bezand als met leischilfers. Door de hoge aanvangshechting en snelle doorharding inzetbaar voor dak- en wandisolatie systemen. Voorkomt het creëren van koudebruggen. BDA gecertificeerd voor meerdere typen ondergronden op het gebied van veroudering, water- en windbelasting. Duurzaam chemicaliën, weer, water, vocht- en verouderingsbestendig. Te gebruiken bij temperaturen van +5°C tot +40°C. Brandklasse B1.

Tackmasters Isolation Fix isolatie lijmschuim is uitermate geschikt voor het lijmen- en monteren van EPS, XPS, PIR, PUR, en overige isolatie- en akoestische plaatmaterialen op ondergronden als beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, hout, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen polyester, PVC en bitumineuze ondergronden zowel glad, bezand als met leischilfers. Te gebruiken voor dak- en wand isolatiesystemen.

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, silicone- en zachte kunststoffen. Ongeschikt voor continue waterbelasting en onderwater toepassingen.

Inhoud

Reviews

Schrijf als eerste een review over dit product!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *