PU schuim voor een perfect eindresultaat

PU schuim, ook wel PUR schuim genoemd, wordt erg veel gebruikt. Het is ideaal voor vullen, afdichten, isoleren en monteren. Maar wat is PU schuim eigenlijk precies? Zijn er verschillende soorten? Wat zijn de voordelen van dit product? Wij vertellen jou alles over PU schuim. Na het lezen van onze blog kan jij een goede keuze maken uit onze producten. Plaats jouw bestelling vervolgens eenvoudig online en profiteer van onze scherpe prijzen. Ontdek meer. 

Wat is PU schuim?

PU schuim is bij onze klanten zeer geliefd. Het is een twee componenten schuim wat bestaat uit een harde en zachte stof. Het materiaal is rubberachtig. PU schuim wordt ook wel PUR schuim genoemd, beide namen zijn correct. PU schuim wordt veel gebruikt voor het vullen en afdichten van gaten die overblijven na klussen aan je muur of dakbedekking. Het heeft een perfect isolerende werking en voorkomt dat er kou of vocht binnen kan komen. Al met al is PU schuim een zeer veelzijdig inzetbaar product wat niet mag missen in jouw gereedschapskist.  

Verschillende soorten PU schuim

Er zijn verschillende soorten PU schuim, elk met hun eigen kwaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor PU schuim wat geschikt is voor hout, metselwerk, beton en metaal. Naast de standaard PU schuim bestaat er ook flexibel PUR schuim, brandwerende PUR, isolatieschuim, EPS schuim, XPS schuim, PU steenlijm en meer. Je kunt ons uitgebreide assortiment bekijken om de PU schuim te kiezen die jij nodig hebt voor je klus. 

De voordelen van PU schuim

PU schuim heeft veel verschillende voordelen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet: 

  1. Dit product is zeer veelzijdig inzetbaar. 
  2. Het is isolerend en biedt bescherming tegen vocht en kou. 
  3. PU schuim is zowel binnen als buiten toepasbaar. 
  4. Voor iedere klus bestaat een passend PU schuim. 
  5. Makkelijk in gebruik, bijvoorbeeld met behulp van een PUR pistool
  6. Scherp geprijsd! 

Profiteer van onze service

Bij Tackmasters kun je terecht voor de beste service. Wanneer onze klanten iets missen in het assortiment vullen wij het aan. Naast PU schuim kun je bij ons ook lijm, kit, cleaners, boren, zagen en meer bestellen. Neem een kijkje in het assortiment om alle producten te ontdekken. Wanneer je eruit bent kun je de bestelling eenvoudig online plaatsen. Naast een snelle levering bieden wij scherpe prijzen aan. Wij garanderen zelfs de laagste prijzen van Nederland en België! Op zoek naar persoonlijk advies voordat je een aankoop doet? Onze medewerkers staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact op via het contactformulier, telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij beantwoorden jouw vragen snel zodat je binnen de kortste keren aan de slag kunt, bijvoorbeeld met het aanbrengen van PU schuim.