PU schuim verwijderaar kopen? Bestel een verwijderende, reinigende en ontvettende cleaner!

Wil je een PU schuim verwijderaar kopen? Dan ben je bij Tackmasters aan het juiste adres. We hebben een breed aanbod dat we uit voorraad leveren, zodat jij je producten snel in huis hebt. Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan heb je je bestelling zelfs morgen al in huis! Ontdek meer over onze producten, vraag vrijblijvend advies of bestel direct online.

Welk PU schuim past bij jouw klus?

Kies voor hoogwaardig PU schuim met Isolation Fix.

Misschien heb je het al in huis. Zo niet, dan helpen we je ook graag bij het vinden van de juiste PU schuim in aanvulling op een goede PU schuim verwijderaar. Welk product het beste past, ligt er een beetje aan welke klus je in het vooruitzicht hebt. Zo is de Isolation Fix een hoogwaardig PU schuim dat speciaal is ontwikkeld voor het verlijmen van EPS,  XPS, PIR, PUR en andere isolatie– en akoestische plaatmaterialen. Echter, het hecht óók uitstekend op onder andere hout, beton, metselwerk, steen, pleisterwerk, vezelcement, metaal, aluminium, kunststoffen, polyester, PVC en bitumineuze ondergronden (zowel glad en bezand als met leischilfers). Het is door de goede hechting en snelle uitharding bovendien geschikt voor dak- en wandisolatiesystemen.

Een andere mogelijkheid is onze Brick Fix. Dit gebruiksklare, watervaste en snel uithardende PU schuim is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van diverse steensoorten, zoals gips beton, cellenbeton, (kalkzand) steenblokken en natuursteen. Het is dan ook zeer geschikt voor een buitentoepassing en een goed alternatief voor mechanische bevestiging en mortels. Als watervast constructieschuim is het ook goed te gebruiken voor onder andere hardhout, metaal en kunststof. En wist je dat het gebruiksvriendelijke product al binnen slechts 30 minuten belastbaar is? Voor wie dus snel door wil, heeft aan deze alleskunner dus een goede.

Meer weten over onze PU schuimen? Bekijk het assortiment of lees verder.

Bestel dé PU schuim verwijderaar direct online

Stenen lijmen pistoollijm
Of ga voor het watervaste PU schuim Brick Fix!

Voor dé PU schuim verwijderaar zit je goed bij Tackmasters. In ons brede assortiment vind je namelijk de PU Gun Cleaner in een 500 mL uitvoering. Dit effectieve, snelwerkende reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gereedschappen en ondergronden welke verontreinigd zijn met PU vlekken en resten. De verspuitbare reiniger verwijdert zowel 1- als 2-componenten niet uitgehard PU schuim, PU lijm en PU lak. En extra handig: ook voor het ‘inwendig’ reinigen en doorspoelen van alle type PUR-pistolen heb je aan dit product een goede! Door middel van een verstuiver is de handmatige beneveling uitstekend te doseren.

Let op: De PU schuim verwijderaar is ongeschikt voor oplosmiddelgevoelige ondergronden. Test van te voren ondergronden dus op gevoeligheid. Weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Slim bestellen doe je zo

Te veel betalen doet natuurlijk liever niemand. Bij Tackmasters denken we daarom graag met je mee hoe je zo voordelig mogelijk uit kunt zijn. Omdat we onze producten rechtstreeks importeren vanaf de producent, kunnen we ze voordelig inkopen én aanbieden aan zowel particulieren en ZZP’ers als grote bedrijven. En bestel je voor meer dan € 35, dan profiteer je van gratis verzending. Koop daarom dus slim in en bestel minimaal 5 á 6 spuitbussen PU schuim verwijderaar. Altijd handig om op voorraad te hebben en je betaalt dan voor het product in plaats van de verzendkosten!

Ga morgen al aan de slag!

Is onze PU schuim verwijderaar precies wat je zoekt? Top! Bestel ‘m dan direct online. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Bel, mail of app een van onze specialisten. Zij denken graag met je mee bij het vinden van een passende oplossing.

Wil je als ZZP’er of vanuit je bedrijf bestellen? Mail, bel of app ons dan ook eerst even. Voor grote bestellingen kunnen we namelijk een interessante offerte opmaken.