Polyurethaan schuim

Polyurethaan schuim wordt ontzettend veel gebruikt bij allerlei soorten klussen. Denk bijvoorbeeld aan het vullen en afdichten van gaten of het monteren van verschillende materialen. Dit veelzijdige product is onmisbaar in de voorraadkast van iedere klusser! Maar wat is polyurethaan schuim precies en wat zijn de voordelen van dit product? Ontdek alles over dit schuim en lees hoe wij jou verder kunnen helpen. 

Wat is polyurethaan schuim? 

Polyurethaan schuim wordt ook wel PU schuim of PUR schuim genoemd. Het bestaat uit 2 componenten, een harde en zachte stof. Polyurethaan schuim is een rubberachtig materiaal. Het wordt vaak gebruikt voor het vullen en afdichten van gaten in muren of dakbedekking. Tijdens het klussen mag dit product dus zeker niet ontbreken! Voor ieder soort klus is er een geschikt polyurethaan schuim. Denk bijvoorbeeld aan flexibel PUR schuim, isolatieschuim, brandwerende PUR, PU steenlijm en meer. Bekijk ons ruime assortiment om alle mogelijkheden te ontdekken. 

De voordelen van polyurethaan schuim

Polyurethaan schuim heeft veel verschillende voordelen en is zeer veelzijdig inzetbaar. Het heeft een goede isolerende werking en biedt daardoor bescherming tegen vocht en kou. Polyurethaan schuim is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor afdichting en montage. Wil je een muur gaan afdichten of stenen op elkaar lijmen? Voor iedere klus is er een geschikt PU schuim. Door het juiste schuim te kiezen ben je verzekerd van het beste resultaat. Bestel je PUR schuim online bij Tackmasters en profiteer van onze service. 

Laagste prijzen en snelle levering

Bij Tackmasters kun je terecht voor de beste producten. Ons ruime assortiment wordt steeds uitgebreid en bestaat onder andere uit lijmen, kitten, polyurethaan schuimen, boren, zagen, diamantproducten en meer. Bij ons profiteer je van de laagste prijzen van Nederland en België, de reden dat veel tevreden professionals en particulieren hun weg terug vinden naar onze webshop! Wanneer je voor 16:00 uur besteld heb je de producten ook nog eens de volgende dag in huis. Je kunt ook altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Onze experts staan graag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!